esınızın bu hareketine tepkiniz ne olurdu ?

Sana ayırdığı zamanı çok etkilemiyorsa ki, yarım saat çok değil, rahatsız olmaman gerek.

Ben de kv ile yakın oturuyorum. Ve bir süredir kv nin evine gitmiyorum. O da bize gelmiyor. Eşim de eskisinden daha çok gitmeye başladı oraya. Guya ben ilgilenmiyorum diye arayi kapatacak. !! Eyvallah..

Ama cozuttu. Haftada birkaç gün akşam gidip biz yattıktan sonra eve gelmeye başladı. Bi gün baktım eşimin telefonunda kv nin mesajı, saat 10u geçiyor "çay koydum, gel icelim" Yani gece saat kaç olmuş, umursamadan oğlunu çağırıyor. Ki eşim gündüzleri de gayet musait.

Ben de yine bi gece hazırlanıp giderken dedim, gündüz git otur kaç saat istersen ama akşam yemeğinden sonra öyle gideyim uzun uzun oturayım gece yarısından sonra eşim çocuğum yattıktan sonra geleyim ve bunu haftanın birkaç günü yapayım, işte o olmuyor dedim. Akşam saatleri aileye aittir. Ben aynısını yapsam, haftada birkaç gün akşam oturmaya gitsem anneme, seni evde yalnız bıraksam çocukla hoşuna gider mı dedim. Yooo rahatsız olmam sen de git, gidebilirsin dedi ama aldı mesajımı. Artık hassasiyetlerime uygun davranıyor.

Son düzenleme:
Yani benim dusuncemde şöyle biz yokken ailesi vardı annesi babası yani bence çok normal evlat sonuçta yolunu bekler gelcek mi gorunecekmi diye bence güzel bi davranış kendinizi kv nin yerine koyun yani aslında gelin kv değilde kendinizi anne olarak görün evlafinizdanda beklemezmisiniz bence güzel bi savwanis engel olmayın huzurunuz kaçabilir bende kv ile alt üst otryruz benim eşimde 11 yıldır önce aşağıya annesine uğramadan eve gelmez yani

esınızın davranışı da hoş degıl beni şükredeyim :)

esınızın davranışı da hoş degıl beni şükredeyim :)
Kesinlikle..
Resmen beni sinir etmek ve hatta cezalandırmak için yaptı. Ve ben birkaç hafta hiç tepki vermedim. Ama kv nin çağırma mesajlarını görünce artik susamadim. Kv nin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Akşam saatleri evli insanların mahrem zamanlarıdır.

8 senedir durum buymuş. Bu saatten sonra bişey yapamazsınız gibi geliyor. Zararı olmasa bile hergün evinden önce annesine koşmasından hoşlanmazdım bende.

Hoş karşılamadığım gibi normal de bulmuyorum. Ne kadar sıkıntı olduğunu en yakın arkadaşımdan biliyorum. Evi burası mı orası mı belli değil derdi. Eşi akşam bir yere gideceklerse bile bekletirmiş, anne ziyaretini aksatmazmış.
Bu kadar aile bağımlılığı bir tek bizim millette var galiba. Bunu normal gören biri olsam aile apartmanına veya birlikte oturmaya da sıcak bakardım sanırım ama bunlar bana ters. Koskoca yetişkin insanın her gün annesine gitmesini anlamıyorum. Yaşlı olsa hasta olsa anlaşılır ama keyfi ziyaret için fazla.

Bende 9 aylık evliyim aynı durum bizdede mevcut eşim fırıncı ve annesine her akşam ekmek bırakır kapıdan falan bırakmaz mutlaka oturur yarım saat falan artık takmıyorum ilk evlendigimizde çok takiyordum seninde alışmış olman lazim

Benim 6 yıl sonraki halim ay çok güldüm 2 yıldır bizde de böyle Başlarda sıkıntı yapıyodum sonra alıştım. Bi anne olarak tek oğlu ve ödü kopuyo oğlu gidecek diye ne yapayım hadi her gün gönlü olsun kadın hal hatır sorulmasını bekliyo. Bence takılma he eve sırf annesine uğradığı için çok geç geliyorsa o gelmeden yemekler yensin mesela. Öncelik ne o sorulsun. Ama yarım saat uğrayıp hal hatır sorması vefalı evlat olduğunu gösterir. Annesine saygısı olanın kendi ailesine de saygısı olur dert etmeyin bence. Uğrayıversin. Yarın sizin çocuğunuz da sizi unutmaz böyle böyle. Ne ekersen onu biçersin misali.

Eğer kv iyi bir kadınsa yani bütün bunları hak ediyorsa birşey demezdim ... ama beni sevmiyorsa beni üzüyorsa eşimin bunu görmesini isterdim .. durum â göre sen karar ver işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…