esınızın bu hareketine tepkiniz ne olurdu ?

Ay benim eşimde hergun evden erken çıkar annesine uğramak için :) aman uğrasın sana bulaşmıyosa boşver ne takıyosun.

sen sukret bosver gitsin hatta bazen yemege kalsin nolcak ki annesi sonucta kv den iyi biriyse ne zarari var arada sende git bunda birsey yok.benim esimin kardesleri evlerini bilmezler isten dogru analarina.aksam 11 12 ye kadar hafta sonlari kahvalti orada yapilir gece 1 e kadar oradalar.evlerinde bir hayatlari yok yani coluk cocuk cok berbat bir hayatlari var.biz uzagiz cok sukur gerci esim yine gitmez di evini cok sever benim gibi baska yerde rahat edemez.ysni bosver gitsin dert edilecek bir mesele degil bence..

Valideniz tehlikeli biri değilse gitsin ne olacak.
Yarım saat sizi görüp, sonra oraya gitse daha kötü olurdu ya

Ayrıca 8 sene olmuş, hiç aksatmadan hrr gün gidiyormuş, çoktan alışmanız grrekmez miydi?
Belliki evliliği de etkilemiyor, boşverin gitsin.

baştan gitmesi daha iyi bence :)
illa ki gidecekse akşam çay zamanı evden çıkmasındansa...

Demek ki Yılların alışkanlığı bı saatten sonra düzelmez gibi geliyor. Kv ile sizin aranız nasıl ?

Adamın annesi tabi ki gitmeli. Yarım saat anneye ugrasan size ne zararı var? Besle büyüt eller araya girince yarım saatin lafı oluyor
Bir kızım var ömrümü adamisim her anne gibi ve ilerde evlendiginde elin oglu her gün annene uğradın diye laf yapsa girtlagini sıkarim.

yarim saate mi takildiniz demeyecegim kvnizi kiskaniyorsunuz diyecegim direk

Sorun etmiyorum . Hatta çoğunlukla ben zorluyorum.
Annelik bu , başka bir şey değil.
Uğrayıp gönül almak, hayır duasını almak ne güzel.
Benim annem yakınımda olsa bende gergin uğramak isterim.
..

Burada konular oluyor ; yavrumu bırakıp bir gün gidemiyorum diye. Ama evlatlar unutup gidiyor ailelerini.

Yarım saatçik oturup geliyormuş, görmezden gelin bence. Farz edin ki mesaisi yarım saat sonra bitiyor. Başka işlerin olduğu acil durumlarda da illa araya sıkıştırıp annesine gitmiyorsa iş çıkışı yarım saat uğramasından bence hiçbir sakınca yok.

Ben sorun ederdim hem de kıyamet koparırdım!
Koskoca adam, evlenmiş barklanmış.
İşi, gücü, kendi ailesi ve farklı sorumlulukları var.
Elbette aile ziyareti olacak ama her gün gitmek gerçekten aşırı.
Kadın ya da erkek farketmez, Allah'ın her günü aksatmadan ailenizle zaman geçireceksiniz lütfen evlenmeyin!
Anneme 5 dk mesafede oturuyorum, daha bir kere zorunluluk harici eşim olmadan gitmedim.
Çünkü artık benim de bir yuvam var ve aile ziyaretlerini eşimle gerçekleştiriyorum.
Annemle dışarıda gezeriz, yemek yer sohbet ederiz ayda bir kız kıza zaman geçiririz ama herkes evine döner.
Bu kadar da aileci olunmaz ki canım!

Oğullarım da bana öyle gelmesin bir zahmet.
Kollarına eşlerini taksınlar, çocuklarının ellerinden tutsunlar zaman buldukça gelsinler evime.

Ay gitsin ya annesi değil mi ne olacak ? Eve mi gelmiyor sanki oradan geri ? Sizi zorlamıyor bir şey yapmıyor gel demiyor demekki kendisi gidiyor. Anne bu ya neden gitmesin bağlılar birbirlerine demekki. Sizi karıştırmıyor olaya işte buna da alınmayın bir zahmet kendiniz de anne olacaksınız yarın öbür gün bu sefer oğlum/kızım bana uğramıyor diye üzülürsünüz.

Simdi bence bu soruyu ufaktanda olsa " ama diger evliliklerle boyle degilmis, bak kk da okudum, bizim evliligimizde bir sorun var' diye algilayip evde cingar cikarabilirsiniz.
Bunu cidden yapar bazi kadinlar.
Neden? Cunku ideal bi evlilik profili var. Mutluluga giden yok duzdur cunku, sabittir, sasmaz.

Sorun ne tam olrak pardon?
Neler gorduk kkda. Eve gelmeyenmi, evden kovanmi.
Yarim saatligine ugrayip annesinin halini hatrini soran esten zarar gelmez egerki dozunu dogru kullaniyosa.
Hem nasil guzel bi ornek evdeki cocuklara.
" oglum anneler bas tacidir, onlar unutulmaz" demenin ete burunmus hali esiniz. Bunu goren cocuklarinizda sizi bas taci yapicak.. annelerini.. sanslisiniz oysaki..
Kizmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…