- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Keşke benim annem de bana o kadar yakın olsaAnnem bir apartman yanimda oturuyor. Asla her gun uğramam. Kocam da ugrasa gayet sinir olurum. Herşeyin bir normali var. Haftada bir gun beraber gidersiniz, onun haricinde bir gun de isterse ugrar. Ama her gun cok gereksiz. 8 senedir degistiremediyseniz bence umut yok
E 8 yıldır takmıyorsun, şimdi mi önemser oldun bu durumu? Annesi sonuçta, yarım saat dursa ne olur durmasa ne olur? Fazla takıntılısın.kızlar merhaba.8 yıllık evliyım kayınvalideyle evımız 20 dk bı mesafede oturuyoruz esım her aksam evine gelmeden önce mutlaka annesine uğrayıp bı yarım saat oturup öyle gelir 8 sene bu böyledir birgun olsun aksatmaz yanlış anlamayın benı bi sitem degil bu ama hergun hergun hoşuma da gitmiyor açıkcası siz olsanız nasıl karşılarsınız bu durumu ?
Saygi duyarim bu bir dusuncedir benim evladimda var ilerde benide dusunmesi bu hosuma giderdi.bol bol duasini kazanir analik hakki odenmezkızlar merhaba.8 yıllık evliyım kayınvalideyle evımız 20 dk bı mesafede oturuyoruz esım her aksam evine gelmeden önce mutlaka annesine uğrayıp bı yarım saat oturup öyle gelir 8 sene bu böyledir birgun olsun aksatmaz yanlış anlamayın benı bi sitem degil bu ama hergun hergun hoşuma da gitmiyor açıkcası siz olsanız nasıl karşılarsınız bu durumu ?
yok cok yaşlı degıl evde 2 tane bekar kaybım var herhangi bırı ihtiyaçtan degıl sadece görüp geliyorcok mu yasli tek basinami gunluk alisverisini vs karsilayamayacal haldemi bunlarda onemli eger oyleyse esinizden baska kimse yoksa normal bence onun disinda hergun ugramasina gerek yok ama 8 senedir rutine binmis bu durum alismissinizdir..ben oglumun eger muhtac degilsem hergun ugramasini istemezdim acikcasi herkes anne olunca anlarsin diyordu bide bana erkek annesi olucam ustelik cok fazla mic mic sevmem herkesin bir hayati var asiri ilgide ilgisizlikde iyi degil ortasini bulmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?