esınızın bu hareketine tepkiniz ne olurdu ?

Yarım saat ne ki isterse 2 saat otursun. Ben rahatsız olmazdım bana sen de gel diye zorlamadıktan sonra.
Sizin var mı bilmiyorum ama oğlu olan arkadaşlar evlendirince her gün yanına gelmesini hal hatırını eksiğini sormasını istemezler mi?
Benim çocuğum yok ama annem, kardeşlerim her gün uğrasa mutlaka mutlu olurdu.

Bir de neyi anlamıyorum biliyo musunuz? Bir evlat büyütüyorsunuz canınız oluyor o evlat sizin.. Okutuyorsunuz, evlendiriyorsunuz..Sonra gelin olsun damat olsun şöyle bir cümle kuruyor.. " ailene çok sık gidiyosun.." vay efendim " annen niye bize geliyor" ne bileyim işte daha bir sürü şey.. Konu sahibini tenzih ederim.. Ve kötü şeyler yaşayan insnaları da tenzih ederim elbette.. Ben sadece bu kafadaki insanları anlamıyorum..

Annem bir apartman yanimda oturuyor. Asla her gun uğramam. Kocam da ugrasa gayet sinir olurum. Herşeyin bir normali var. Haftada bir gun beraber gidersiniz, onun haricinde bir gun de isterse ugrar. Ama her gun cok gereksiz. 8 senedir degistiremediyseniz bence umut yok

Keşke benim annem de bana o kadar yakın olsa ben her gün uğrardım mesela neden uğramayayım? Kahvaltı yapardık beraber annişimle gezerdik bol bol.. Hayat kısa çünkü.. Ve eşim de asla buna bir şey demez..aynı durumda benim eşimde olsaydı demezdim bir şey.. Anne çünkü:) siz şanslısınız anneniz yakınınızda..

eşinizle başka sorunlarınız varken bu kadar küçük bir şeye takılmamalısınız

8 senedir dert olmadı da şimdi mi oldu?Ne var bunda ayrıca benim de annem yakında olsa ben de her gün giderim bunda bi sorun göremiyorum.Sizi gitmek için zorlamıyor netice de annesine uğramasına da karışmayıverin

cok mu yasli tek basinami gunluk alisverisini vs karsilayamayacal haldemi bunlarda onemli eger oyleyse esinizden baska kimse yoksa normal bence onun disinda hergun ugramasina gerek yok ama 8 senedir rutine binmis bu durum alismissinizdir..ben oglumun eger muhtac degilsem hergun ugramasini istemezdim acikcasi herkes anne olunca anlarsin diyordu bide bana erkek annesi olucam ustelik cok fazla mic mic sevmem herkesin bir hayati var asiri ilgide ilgisizlikde iyi degil ortasini bulmak lazim

E 8 yıldır takmıyorsun, şimdi mi önemser oldun bu durumu? Annesi sonuçta, yarım saat dursa ne olur durmasa ne olur? Fazla takıntılısın.

Cocugunuz var mi bilmiyorum varsa insallah babasina benzer ve sizi her gun yarim saatte olsa evlenince gormeye gelir benim esim vardiyali calisiyor isten gelip yemek yiyip yukari anne babasina cikiyor ya da sabahin korunde cikip 4-12 ise gidiyor cogu zaman kp hayvan baktigi icin yardima ve ben hep dua ediyorum esim gibi evladim olsun biz yasarken kiymetimizi bilsin bizi sevsin saysin diye

Ben de annemle her gün görüşüyorum, eşim gelene kadar oturur bende 2 saat sonra gider, eşim de annesine gitse sorun etmezdim beni götürmüyo sonuçta derdim, ordan her gelmede hali tavrı da degismiyosa sorun yok

Saygi duyarim bu bir dusuncedir benim evladimda var ilerde benide dusunmesi bu hosuma giderdi.bol bol duasini kazanir analik hakki odenmez

yok cok yaşlı degıl evde 2 tane bekar kaybım var herhangi bırı ihtiyaçtan degıl sadece görüp geliyor

Biz 6.5 sene altlı üstlü oturduk hiç başıma gelmedi.. yemekten sonra haftada 2 beraber inerdik çaya. . Ama başıma gelse eğer kv iyiyse problem etmezdim..

Hayırlı evlatmış eşiniz sevinmeniz lazım.. benim eşim de böyle. Ailesi evdeyse önce oraya girerdi çoğu zaman.. ama ailesi dolduran aramızı bozan insanlar olduğu için epey azalttı o sıklığı.. benim hoşuma gidiyodu hiç sıkıntı yapmadım bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…