Eşinizin büyük göğüslere zaafı varsa ne yapardınız?

Sorununuz büyük göğüsler mi?

9 yıldır evlisiniz, birkaç ayda bir yanıniza gelip gidiyor eşiniz, yok mu bunun bir çözümü, böyle evlilik mi olur?

Niye buraya takıldınız ki çoğunuz? Bu şekilde evlilik yürüten pek çok insan var. Bazı meslekler bunu gerektiriyor, çiftler de karşılıklı karar verip kabulleniyor durumu. Bir kaptan mesela eşini çocuğunu yanında mı taşısın her yere yoksa hiç evlenmesin mi?

Az once farkettim sanırım konu fake

her ınsanın daha cok begendıgı bazı seyler olabılır
bazı seylerı merak edıp arastırıp da bakabılır
ama mustehcen goruntulerı kaydetıp ekran goruntusunu alıp ona acıp acıp bakmak bunu saklamak bence sapıklıktır
komık kedıler resmı falan degıl sonucta

adamın degıstıgı yoktu sız sadece buna ınanmak ıstedınız nıye degıssın kı onun huyu oymus en basta

Eşinizi bilmem de cidden siz de normal değilsiniz. Mememi yaptırcam, göstericem ama elletmicem, yaptırayım da millet bana baksın diyeceğinize bozulan psikolojiniz bu kadar vahimse boşanın.

Taşıyamaz tabi.

Ben tercih etmezdim o meslek gurubundan biriyle evliliği, uzun vadede sağlıklı da bulmuyorum kendi açımdan o yüzden memenin önüne geçti sorun olarak.

Ay yaptırın Nerenizi istiyorsanız, yaptırmayan mı kalmış. Herkesin bi yeri yapay artık, illa erkekler baksın diye yapılmıyor estetik operasyonlar, daha çok kadınların birbirine baktığı, orasını burasını kıyafetini güzelliği konuştuğu kanıtlandı çeşitli testler ile zaten :))
kocanızın dikkatini çekmek için herhangi bir farklılığa kendinizi zorlamıyosanız sorun yok.
Hatta yaptırıp sonrada onun hayatından çıkıp başkasıyla çok mutlu olsanız, o da arkanızdan vidyolarınızı izlese de olur Bana kalırsa :) mAdem kıymet bilmiyor ve buna alışmış, alışkanlıklarına devam etsin işte yazıktır :)))

Taşıyamaz tabi.

Ben tercih etmezdim o meslek gurubunda biriyle evliliği, uzun vadede sağlıklı da bulmuyorum kendi açımdan o yüzden memenin önüne geçti sorun olarak.

İşte tercih edenler var, sağlıklı evlilik sürdürebilenler de var. Eşimin işi gereği tanıdığımız çok kaptan var, bazılarıyla samimiyiz. Eşlerini onlardan daha çok görüyoruzdur ama mutlular. Başka bir meslekten tanıdığım bir çift var, adam sürekli yurt dışına gidip gelmeli çalıştı. 35 senelik evliler, iki güzel çocuk yetiştirdiler, şimdi torun bekliyorlar. Tercih meselesi evet, ben de tercih etmezdim ama bu kötü bir evlilik sebebi değil.

Tercih edenler elbette vardır . Benim tercih edebileceğim bir durum değil. Okuyunca da konuyu direk memenin önüne geçti

Silikon taktırarak kendi gururunu düşürmüş olursun canım bence bu yüzden şuan ki psikoloji ile yapma ilerde pişman olacağına değmezmiş diyeceğine eminim. Kendini sev

Konu meme, lütfen konuya dönünüz
Memenin de nesine dönelim ki, adam büyük memeli kadınları izliyormuş, kavga edince vazgeçtim demiş ha bu arada yapay şeyleri sevmezmiş o abonesi olduğu memelerin orijinal olduğunu düşünüyorsa birde ne diyelim artık memeler beni sarmadı konuda.

önce silikon yaptırt kendine, sonra bas tekmeyi gitsin.
bu modeller hep aynı.
değişmeeezzzzz

Adam doğal olduğunu düşünmüyordur da kadın adamın doğal olduğunu düşündüğünü düşünüyordur

3 maymunu oynarsan devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…