Eşinizin büyük göğüslere zaafı varsa ne yapardınız?

Sizin için sağlıklı değildir başka bir çift için sağlıklıdır. Bu şekilde evlilik sürdüren bir çok insan var.

Olsa ayrı dert olmasa ayrı dert

Buna yapilacak birşey yok ki bende bunu anlamıyorum baska yerde bakmasina gonlunuz razı ama yaninizda bakmasina degil ne fark ediyor ikiside ayni şey
Hayır başka yerde bakmasına da kızdım kavga ettik kaç kez ayrılmanın eşiğine geldik. Sonra hadi oralarda oyalanıyor diye kendimi rahatlatmaya çalışırken evde de ben uyurken seyretmesi son nokta oldu

Ben bunun fetiş bir durum olduğunu bilmiyordum. Her erkekte olan birşey diye düşünmüştüm. Sanırım siz de fetişsiniz. Sizce istenirse ve tetikçilerden uzak durulursa iradeyle bu fetişt durumdan kurtulanabilir mi?

9 yıldır evlisiniz adam yurtdışında birkaç ayda bir geliyor. Siz neden eşinizin yanına gitmiyorsunuz ?
Birde uyumlu bir çiftiz yazmışsınız , ortada adam yok ki tabi uyumlu olursunuz.

Ben de bu şekilde düşünen bir ben miyim acaba diye sorguluyordum.

ahaha siz de fetişsiniz ne ya Bir harun abi havası sezdim sanki

Hastalık değil ki bu kurtulma ihtimali olsun

Ben de bu şekilde düşünen bir ben miyim acaba diye sorguluyordum.
Annemi sağlık sorunları yüzünden bırakamıyorum. Biz sürekli görüştüğümüzde de anlaşıyorduk. Aramızda çok güzel bir sevgi var. Beni birkez olsun kırmamıştır. Onu seviyorum. O da beni. Ama böyle bir durum var ve ayrılmak istemiyorum. Sadece sevişirken hep aklımda bu durum kalacak ve beni beğenmediğini düşüneceğim. Bu halden kurtulmam gerekiyor

O zaman bu konuyu açıkca konuşun. 'Senin böyle bir zaafın olduğu için kendimi yetersiz hissediyorum ve bu beni psikolojik anlamda çok olumsuz etkiliyor. Ya bu konu için bir destek al ya da ben tıbbi bir müdehale yaptıracağım' diyin. Bakalım ne diyecek?

önce silikon yaptırt kendine, sonra bas tekmeyi gitsin.
bu modeller hep aynı.
değişmeeezzzzz
Silikon yaptırıcam en kısa zamanda. Ama o yapay şeylerden hoşlanmıyor bundan da hoşlanmayacak. Psikiyatrist ime bu konuyu sordum. Onun tetikleyicilerden uzak durması gerektiğini silikon yaptırırsam tetikleyicisi devam edeceğinden daha da düşkünlüğü olur dedi. Ama açıkçası ben onun için yaptırıyorum silikonu. Bozduğu psikolojim için yaptırıcam. Ondan ayrılamam da onu seviyorum

3 maymunu oynarsan devam eder
Aynı evde sorunlu evlilik yaşayanlar, burnunun dibindeki adam bir halt yemez sananlar ne kadar çok ya.
Sizin tercih etmeyeceğiniz bir evlilik olabilir ama böyle evlilikler var ve o eşler sizin oyun bağımlısı ilgisiz kocanızdan daha çok yanında oluyor eşlerinin.

Meme hediye etme durumu olsaydı benimkilerini inan verirdim. Omuzu kesen sütyen ipi ve bel ağrısını göz ardı ediyorsunuz aslında okadarda iyi bişey değil büyük meme

Evet eşim sadece benim değil çevremde gördüğüm eşlere göre binlerce kez daha ilgili ve sevgi dolu. Ama onun büyük göğüslere olan tutkusu kalbimi kırdı. Kaç defa tartışmam rağmen en ilk başları beni böyle kabul et derken son tartışmada bana zaman ver birkaç ay içince düzeleceği dedi. Bu şeyden bu kadar zor kopulabiliyorsa içinde bastıracağı şeyin ilgisinin asla değişeceğini sanmıyorum ve aklımda hep küçük göğüsleri le beğenilmeyeceğimi düşüneceğim. Bu halden nasıl kurtulunur gerçekten bilmiyorum. Kalbim hem kırık hem de öfkeli

Meme hediye etme durumu olsaydı benimkilerini inan verirdim. Omuzu kesen sütyen ipi ve bel ağrısını göz ardı ediyorsunuz aslında okadarda iyi bişey değil büyük meme
Çok teşekkür ederim keşke olsaydı Silikon yaptırıcam o istemese de. Çok büyük yaptırmam kendi vücuduma uygun birşey yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…