- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.380
- 598
- Konu Sahibi Crazydiamond
-
Ben de çok sağlıklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Düzgün bir aile hayatının olması mümkün gözükmüyor. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur diye boşuna dememişler. Evliliğimin ilk yılı ayrı yaşadık eşimle. İşimiz farklı illerde. Bu şekilde olamayacağını düşündüğüm için şartlarımı zorladım. Şimdi diyorum ki iyi ki bu şekilde davranmışım. Evliliğimiz oturamayabilir ve ilişkimiz kopmaya mahkum olabilirdi.
Olsa ayrı dert olmasa ayrı dertBenim ayrık değilde Absrtı büyük değil 80b normal boyut ama benım ust bölgem abartı zayıf çocuk gıbı düşün bu dırek boynuma vs ağrı veriyor. İstediğim sütyeni takamıyırum. Bralet görüyorum lanet olsun alıyorum yanlardan fışkırıyor mankenlerdeki gıbı içerde dij fişkırmayan bir görüntü olmuyor bir de rahat uyuyamıyorum yüz ustu yatma huyum var direk ağrır
Hayır başka yerde bakmasına da kızdım kavga ettik kaç kez ayrılmanın eşiğine geldik. Sonra hadi oralarda oyalanıyor diye kendimi rahatlatmaya çalışırken evde de ben uyurken seyretmesi son nokta olduBuna yapilacak birşey yok ki bende bunu anlamıyorum baska yerde bakmasina gonlunuz razı ama yaninizda bakmasina degil ne fark ediyor ikiside ayni şey
Ben bunun fetiş bir durum olduğunu bilmiyordum. Her erkekte olan birşey diye düşünmüştüm. Sanırım siz de fetişsiniz. Sizce istenirse ve tetikçilerden uzak durulursa iradeyle bu fetişt durumdan kurtulanabilir mi?Fetişler öyle tamam ya ben değiştim denilecek şeyler değil. Çok ilkel duygularımız/beğenilerimiz/bağımlılıklarımız. O yüzden bu konularda anlayış gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Zamanında konuşarak orta yol bulmanız gereken şeylerin üstünü kavgalar edip kapatınca eninde sonunda bir yerlerden pörtlüyor işte.
9 yıldır evlisiniz adam yurtdışında birkaç ayda bir geliyor. Siz neden eşinizin yanına gitmiyorsunuz ?
Birde uyumlu bir çiftiz yazmışsınız , ortada adam yok ki tabi uyumlu olursunuz.
Ben bunun fetiş bir durum olduğunu bilmiyordum. Her erkekte olan birşey diye düşünmüştüm. Sanırım siz de fetişsiniz. Sizce istenirse ve tetikçilerden uzak durulursa iradeyle bu fetişt durumdan kurtulanabilir mi?
Annemi sağlık sorunları yüzünden bırakamıyorum. Biz sürekli görüştüğümüzde de anlaşıyorduk. Aramızda çok güzel bir sevgi var. Beni birkez olsun kırmamıştır. Onu seviyorum. O da beni. Ama böyle bir durum var ve ayrılmak istemiyorum. Sadece sevişirken hep aklımda bu durum kalacak ve beni beğenmediğini düşüneceğim. Bu halden kurtulmam gerekiyorBen de bu şekilde düşünen bir ben miyim acaba diye sorguluyordum.
Annemi sağlık sorunları yüzünden bırakamıyorum. Biz sürekli görüştüğümüzde de anlaşıyorduk. Aramızda çok güzel bir sevgi var. Beni birkez olsun kırmamıştır. Onu seviyorum. O da beni. Ama böyle bir durum var ve ayrılmak istemiyorum. Sadece sevişirken hep aklımda bu durum kalacak ve beni beğenmediğini düşüneceğim. Bu halden kurtulmam gerekiyor
Silikon yaptırıcam en kısa zamanda. Ama o yapay şeylerden hoşlanmıyor bundan da hoşlanmayacak. Psikiyatrist ime bu konuyu sordum. Onun tetikleyicilerden uzak durması gerektiğini silikon yaptırırsam tetikleyicisi devam edeceğinden daha da düşkünlüğü olur dedi. Ama açıkçası ben onun için yaptırıyorum silikonu. Bozduğu psikolojim için yaptırıcam. Ondan ayrılamam da onu seviyorumönce silikon yaptırt kendine, sonra bas tekmeyi gitsin.
bu modeller hep aynı.
değişmeeezzzzz
Aynı evde sorunlu evlilik yaşayanlar, burnunun dibindeki adam bir halt yemez sananlar ne kadar çok ya.3 maymunu oynarsan devam eder
Evet eşim sadece benim değil çevremde gördüğüm eşlere göre binlerce kez daha ilgili ve sevgi dolu. Ama onun büyük göğüslere olan tutkusu kalbimi kırdı. Kaç defa tartışmam rağmen en ilk başları beni böyle kabul et derken son tartışmada bana zaman ver birkaç ay içince düzeleceği dedi. Bu şeyden bu kadar zor kopulabiliyorsa içinde bastıracağı şeyin ilgisinin asla değişeceğini sanmıyorum ve aklımda hep küçük göğüsleri le beğenilmeyeceğimi düşüneceğim. Bu halden nasıl kurtulunur gerçekten bilmiyorum. Kalbim hem kırık hem de öfkeliAynı evde sorunlu evlilik yaşayanlar, burnunun dibindeki adam bir halt yemez sananlar ne kadar çok ya.
Sizin tercih etmeyeceğiniz bir evlilik olabilir ama böyle evlilikler var ve o eşler sizin oyun bağımlısı ilgisiz kocanızdan daha çok yanında oluyor eşlerinin.
Vahşet team den sonra bir de fetişşşahaha siz de fetişsiniz ne yaBir harun abi havası sezdim sanki
Hastalık değil ki bu kurtulma ihtimali olsun
Çok teşekkür ederim keşke olsaydıMeme hediye etme durumu olsaydı benimkilerini inan verirdim. Omuzu kesen sütyen ipi ve bel ağrısını göz ardı ediyorsunuz aslında okadarda iyi bişey değil büyük meme
Bende olmayan birşey olduğu içinKonu gerçekse büyük göğüs sevmek niye kabahat sayılıyor?
Bence nickin altinda yazan 'ayak feministi' yazisini ayak fetisisti diye okuduahaha siz de fetişsiniz ne yaBir harun abi havası sezdim sanki
Hastalık değil ki bu kurtulma ihtimali olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?