Eşinizin büyük göğüslere zaafı varsa ne yapardınız?

3 maymunu oynarsan devam eder

Tamam bütün kaptanlar, deniz subayları, bazı inşaat mühendisleri vs. hepsi çok çok kötü evlilikler yapmışlar ama farkında değiller. Gidin teker teker uyarın boşansınlar. Sizin gördüklerinizi görememişler, üç maymun olmuşlar, gözlerini açın.

Vahşet teamden kudra bacım burdaymıs hoşgeldin canım

haklisiniz ama,
eger ki kisi partnerini 2-3 ayda bir goruyorsa illa ki cinsel yonden kendi kisisel tatmin yontemleri olacaktir.

bu sekilde evliliklerini yuruten kisiler muhakkak ki var da o kisilerin cinsellikleri de rutinin disindadir muhtemelen

ister devam eder ister boşanır.ama gerçekçi olalım.eşinizle aynı evde yaşadığınız halde adam yada kadın birbirini aldatıyor..bekar gibi yaşayan bir adamın mesela gemi personeli ise günübirlik ilişki yaşamayacağını düşünmek de pek mantıklı değil.göz görmeyince gönül katlanıyor ışte..

Tabi, erkeklerin tamamı aldatıyor bu kısmı atlamışım yine. İki ay sevişmeden duramadıkları için her limanda bir sevgili. O kadar haklısınız ki

Herkes konu sahibinin eşinin işine takılmış, bu yüzden fake diyenler bile olmuş. Arkadaşlar mesela bu kişi tır şöförü olabilir, kaptan olabilir. Nasıl eşi yanında bulunabilsin? Bana konu fake gibi gelmedi. Kadının gururu incinmiş. Eğer göğüslerinden dolayı özgüven problemi yaşıyorsan tabikide yaptır ama bu saatten sonra eşinin düzelmesini bekleme. Değişmesi mümkün değil. Kabullenemiyorsan boşan, böyle ömür geçmez

Yanı bir başkası için değil kendisi için yaptırmalı nispet vs değil. Kendi mutsuz ise alsın çatır çatır yaptırsın. Bu arada büyük gögüs o kadar da matah bir şey değil sarkıyor sarkıyor dimdik durmuyor en önemlisi boyna ağrı veriyor ben aksıne küçük gögüs beğeniyorum bralet vs çok güzel duruyor

Yaa gerçekten mi benim küçük değil ama ayrık durduğu için biraz daha büyük olsun istiyorum

Yaa gerçekten mi benim küçük değil ama ayrık durduğu için biraz daha büyük olsun istiyorum
Benim ayrık değilde Absrtı büyük değil 80b normal boyut ama benım ust bölgem abartı zayıf çocuk gıbı düşün bu dırek boynuma vs ağrı veriyor. İstediğim sütyeni takamıyırum. Bralet görüyorum lanet olsun alıyorum yanlardan fışkırıyor mankenlerdeki gıbı içerde dij fişkırmayan bir görüntü olmuyor bir de rahat uyuyamıyorum yüz ustu yatma huyum var direk ağrır

Ben de çok sağlıklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Düzgün bir aile hayatının olması mümkün gözükmüyor. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur diye boşuna dememişler. Evliliğimin ilk yılı ayrı yaşadık eşimle. İşimiz farklı illerde. Bu şekilde olamayacağını düşündüğüm için şartlarımı zorladım. Şimdi diyorum ki iyi ki bu şekilde davranmışım. Evliliğimiz oturamayabilir ve ilişkimiz kopmaya mahkum olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…