Eşinizin büyük göğüslere zaafı varsa ne yapardınız?

Sizin için sağlıklı değildir başka bir çift için sağlıklıdır. Bu şekilde evlilik sürdüren bir çok insan var.

ben de anlamıyorum herşeyi geçtim kaptanı mühendisi yani asker vr brsürü aile düzeni otrumuş eşini çocğunu hakkariye götremeyecek mesela. o zaman ne olcak. evlilik biraz da fedakarlıktır. adam da gemiye dağlara ya da herhangi bi yere keyif yapa yapa gtmiyodur eşini geçtim en azndan çocukları için

Seviyorsa gitsin konussun vence buyuk memelerlecok da tin.simdi senin cicikler buyuk olsaydi sorun kalmicak miydi.slikon taktir karsiisnda oyna ,salla .goster ama elletme

Ya öyle bir yazmışsınız ki adam sanki hastalığa yakalandı, nasıl kurtulur diye soruyorsunuz Adam büyük memeyi 9 yıl önce de seviyordur; ben de esmer erkek seviyorum yani değişemez ki bu. Ha benim çok psikolojim bozuluyor eşimin göz zevkine de hitap etmek istiyorum diyorsanız büyütün, zaten eşiniz oturup da kiminki doğal kiminki yapay diye bakmıyordur gözüne seksi gelen kadının fotoğrafını indiriyordur telefona.

Aslında ben de göğüsleri mi beğenmiyorum. Onun bu zaafı olduğunu öğrenince sevmediğim göğüslerimi yaptırmak istedim. Ama onun için değil kendimi moral olarak iyi hissetmek ve o nasıl başkalarına bakıyorsa başkaları da bana baksın isteği oluştu. Yoksa örneğin ben dar kalçalıyım ve bu halimi beğeniyorum. O geniş isteseydi yaptırmadı. Çünkü ben memnunum. Göğüslerimden memnun değildim zaten. Ama silikon düşünmüyordum yine de. Psikiyatristime silikon istediğimi söylediğimde sakın yaptırma tetikleyicilerden uzak durması lazım. Yoksa tedavi olamaz dedi. Ama ben yaptırıcam millet bana baksın da götü düşsün diye

Silikon taktıracağınıza siz de bir kaç ekran görüntüsü yollayın eşinize karşı cinse ait, altına da benimde zaaflarım var yazarsınız. Biraz empati yapar.
Zaten seni özgür bırakıyorum bir daha asla bu konuyu açmayacapım. İstediğin şeyleri seyret istersen hayata geçir ama benim de istediğim uzun boylu vücud yapmış hayvan gibi erkeklerle ilgili olan fantezilerimi hayata geçirdiğin için teşekkür ederim. Güzelmiş dedi. Bir daha baskı yapmıcam. Ama o tür erkeklerin videolarını seyredicem ondan saklamayan. Şimdiki çözümüm bu. Bir de silikon yaptırıcam

Sizin için sağlıklı değildir başka bir çift için sağlıklıdır. Bu şekilde evlilik sürdüren bir çok insan var.
Hiç yorma kendini arkadaşım, onlar dibindeki adama güvenmiyor ki uzağa göndersin. Bütün erkeklerin sadakatsiz olduğunu söyleyenler genelde bu kesim insanı. Gerçek sevgi ve sadakatle karşılaşanlari etkilemez mesafeler hatta çok bağlı ve çok mutludurlar.

ğ

ben silikon taktırırdım, çunku zaten taktırasım var bahanem olmuş olurdu. bir insan 75a olur mu ya. dik olsalardı neyse bir de, gayet 2 çocuk emzirmiş gibi deforme göğuslerim. hep öyleydi, bir ara kilo aldım verdim hepten öyle oldu.

baktigi kadinlarinkinin dogal oldugunu mu dusunuyorsunuz?
makyaj sevmediğini iddia eden bazı erkekler beni benden alıyor. "No make-up make up" yapmış insanlara gidip bak ne kadar doğal hiç makyaj yapmamış diyorlar. 20 tane malzeme kullanıyor o hiç makyaj yapmayan insanlar.

makyaj sevmediğini iddia eden bazı erkekler beni benden alıyor. "No make-up make up" yapmış insanlara gidip bak ne kadar doğal hiç makyaj yapmamış diyorlar. 20 tane malzeme kullanıyor o hiç makyaj yapmayan insanlar.
Evet benim eşim de makyajı hiç sevmediğini söylüyor. Bir keresinde parlatıcı ruj sürmüştü sildirdi. Gerçekten beğenmiyor mı bilmiyorum

Buradasınız, yorumları okuyorsunuz ve cevap vermiyorsunuz bu çok saçma.
Eşiniz 9 yıldır büyük memeli kadınları seviyor, siz kendinizi eksik hissediyorsunuz bu çok saçma.
Hayır ben büyük sevdiğini özellikle ona takıntılı olduğunu bilmiyordum. Evlenmeden önceki videolarda daha çok kızların mimikleri hoşuna gidiyordu. Bunu yeni öğrendim

Oyun bağımlısı eşinden yakınan bir üyeye sizin yazdığınız yorum bu. Uydurmuyorum yani
evet yıllardır oyun oynar. .bende oynarım....bağımlı demek için yeterli bir cümle değil.birbirimizi gözümüz görüyor.eve ve çocuğa olan sorumluluğumuzu biliyoruz..kaldı ki çalışıyor..ne kadar bağımlı olabilir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…