- 1 Haziran 2012
- 7.313
- 25.516
- 798
- Konu Sahibi Crazydiamond
-
Evet çok haklısın. Ama eşim bana karşı inanılmaz ilgili anlayışlı sevecen ve sevgi dolu bir adam. Ben de onu seviyorum. Tarif ettiğin şekilde olmuş olsaydı göğüs muhabbeti açığa çıkmadan evvel ayrılırdım. Fizik olaraksa göbeği dışında gayet iyi. O yüzden tartışmada ben de göbeğini söyleyerek ben de uzun boylu kaslı dövmeli hayvan gibi heriflerden hoşlanıyorum şimdi ben de onları mı izlemeliyim dedim. Kadınların doğası buna uygun değil dedi. Erkekler çok eşliymiş yaradılışları gereği. Silikonu da kendim için yaptırıcam. Evvelden beri göğüsleri mi beğenmiyorum zaten ama silikon yaptırmayı hiç düşünmedim bu olay olunca da çok incindi kalbim kırıldı. Göğüslerimi hiç göstermedim ona sevişirken bile. Ona ait değiller diye. Silikon da sevmez öyle şeyleri belki yaptırmam itici bile gelebilir ama söyledim ona zaten artık göğüslerim bana ait senin beğenip beğenmemen birşey ifade etmeyecek çünkü dokunmayacaksın dedim. Vaziyet bu yani. İçimde bir hırs oluştu. O nasıl bakıyorsa millet de bana baksın kafayı yesin diye. Yaptırmazsam da ömrümün sonuna kadar içimde acısı kalacak beni beğenmediği için. Ben beni beğenmesini istiyorum. O yüzden üzüldüm. Onu sevdiğim için ayrılamam da. Biliyorum çok basit gibi bir durum ama her kadın erkeğine çekici görünmek beğenilmek ister ama onun sen de olmayan özellikte birşeye zaafı olduğunu öğrenince ister istemez kırılıyorsun
Ben de büyük göğüslüleri savunma derneği başkanı olabilirimBende bunu düşündüm ilk. Hayır benim bile büyük göğüs zaafim var adam ne yapsin
Kadınların doğası buna uygun değil dedi. Erkekler çok eşliymiş yaradılışları gereği.
Bi de bulmuş yolunu erkekler çok eşliymiş yaradılış gereği falan.. Delirmemek elde değil.. Canım sen kendini nasıl seveceksen onu yap.. Bana silikon işini kocan seviyor diye yapacaksın gibi geliyor başka şeylerin arkasına sığınıyor gibisin.. Tabi sen eminsen o şekilde daha mutlu olacaksan kendin için yap.. Bi başkası için vücudunu değiştirme bu kocan bile olsa.. Ne bilim eşin çok zayıf bulur seni onun için kilo alırsın falan ama bu başka birşey.. İyi düşün lütfen bıçak altına yatacaksın? Ve yaşlanınca ne olacak onlar?? Gerçi bi araştırma yapmış olman lazım bilirsin herhalde..Evet çok haklısın. Ama eşim bana karşı inanılmaz ilgili anlayışlı sevecen ve sevgi dolu bir adam. Ben de onu seviyorum. Tarif ettiğin şekilde olmuş olsaydı göğüs muhabbeti açığa çıkmadan evvel ayrılırdım. Fizik olaraksa göbeği dışında gayet iyi. O yüzden tartışmada ben de göbeğini söyleyerek ben de uzun boylu kaslı dövmeli hayvan gibi heriflerden hoşlanıyorum şimdi ben de onları mı izlemeliyim dedim. Kadınların doğası buna uygun değil dedi. Erkekler çok eşliymiş yaradılışları gereği. Silikonu da kendim için yaptırıcam. Evvelden beri göğüsleri mi beğenmiyorum zaten ama silikon yaptırmayı hiç düşünmedim bu olay olunca da çok incindi kalbim kırıldı. Göğüslerimi hiç göstermedim ona sevişirken bile. Ona ait değiller diye. Silikon da sevmez öyle şeyleri belki yaptırmam itici bile gelebilir ama söyledim ona zaten artık göğüslerim bana ait senin beğenip beğenmemen birşey ifade etmeyecek çünkü dokunmayacaksın dedim. Vaziyet bu yani. İçimde bir hırs oluştu. O nasıl bakıyorsa millet de bana baksın kafayı yesin diye. Yaptırmazsam da ömrümün sonuna kadar içimde acısı kalacak beni beğenmediği için. Ben beni beğenmesini istiyorum. O yüzden üzüldüm. Onu sevdiğim için ayrılamam da. Biliyorum çok basit gibi bir durum ama her kadın erkeğine çekici görünmek beğenilmek ister ama onun sen de olmayan özellikte birşeye zaafı olduğunu öğrenince ister istemez kırılıyorsun
Annemi sağlık sorunları yüzünden bırakamıyorum. Biz sürekli görüştüğümüzde de anlaşıyorduk. Aramızda çok güzel bir sevgi var. Beni birkez olsun kırmamıştır. Onu seviyorum. O da beni. Ama böyle bir durum var ve ayrılmak istemiyorum. Sadece sevişirken hep aklımda bu durum kalacak ve beni beğenmediğini düşüneceğim. Bu halden kurtulmam gerekiyor
Evet çok doğruErkekler yaradılışları(!) gereği prostat orgazmı olabiliyorlar mesela, eşiniz arkadan ilişkiye girsin. Anatomisi müsait.
Neden yapmıyor? O da var anatomisinde-yaradılışında, yapsa ya. Doğası uygun.
Konuşmaya bak, eşim böyle konuşsa yaradılmışlığını yırtarım onun.
Yaptırıcam ama yapay durursa diye endişe ediyorum. Doktor fazla büyük yapmayacağımız için doğal durur dedi. Bilmiyorum ameliyat günü alıcam a... k... ortalığınFetişi var belli ki, siz istediğinizi yapın vazgeçmeyecektir. Silikon taktırırdım ben sizin yerinizde olsa, görüntüsünü çok beğeniyorum. 2. çocuktan sonra ben de düşünüyorum
Erkekler yaradılışları(!) gereği prostat orgazmı olabiliyorlar mesela, eşiniz arkadan ilişkiye girsin. Anatomisi müsait.
Neden yapmıyor? O da var anatomisinde-yaradılışında, yapsa ya. Doğası uygun.
Konuşmaya bak, eşim böyle konuşsa yaradılmışlığını yırtarım onun.
Yaptırmayın bence silikon falan, ekmegine yağ sürmüş oluyosunuz. Sırf onun bu takıntısı için kendinizi değiştiriyosunuzYaptırıcam ama yapay durursa diye endişe ediyorum. Doktor fazla büyük yapmayacağımız için doğal durur dedi. Bilmiyorum ameliyat günü alıcam amına koyucam ortalığın
Evet çok haklısın. Ama eşim bana karşı inanılmaz ilgili anlayışlı sevecen ve sevgi dolu bir adam. Ben de onu seviyorum. Tarif ettiğin şekilde olmuş olsaydı göğüs muhabbeti açığa çıkmadan evvel ayrılırdım. Fizik olaraksa göbeği dışında gayet iyi. O yüzden tartışmada ben de göbeğini söyleyerek ben de uzun boylu kaslı dövmeli hayvan gibi heriflerden hoşlanıyorum şimdi ben de onları mı izlemeliyim dedim. Kadınların doğası buna uygun değil dedi. Erkekler çok eşliymiş yaradılışları gereği. Silikonu da kendim için yaptırıcam. Evvelden beri göğüsleri mi beğenmiyorum zaten ama silikon yaptırmayı hiç düşünmedim bu olay olunca da çok incindi kalbim kırıldı. Göğüslerimi hiç göstermedim ona sevişirken bile. Ona ait değiller diye. Silikon da sevmez öyle şeyleri belki yaptırmam itici bile gelebilir ama söyledim ona zaten artık göğüslerim bana ait senin beğenip beğenmemen birşey ifade etmeyecek çünkü dokunmayacaksın dedim. Vaziyet bu yani. İçimde bir hırs oluştu. O nasıl bakıyorsa millet de bana baksın kafayı yesin diye. Yaptırmazsam da ömrümün sonuna kadar içimde acısı kalacak beni beğenmediği için. Ben beni beğenmesini istiyorum. O yüzden üzüldüm. Onu sevdiğim için ayrılamam da. Biliyorum çok basit gibi bir durum ama her kadın erkeğine çekici görünmek beğenilmek ister ama onun sen de olmayan özellikte birşeye zaafı olduğunu öğrenince ister istemez kırılıyorsun
İster küçük ister büyük beğensin. Bir süre sonra hepsi sarkacak. Erkekler her zaman daha güzelinin ve gencinin peşinden koşacak. Buna yapacak bir şeyimiz olduğunu düşünmüyorum. Yaşlanıyoruz.Lutfen silikon taktirmayin. Bu sitede bile bir cok kadin silikonlarini bir kac yil sonra cikarttirmak zorunda kalmis kk'nin estetik kismina girip bakarsaniz gorursunuz. Breast implant illness olarak geciyor. Benim de goguslerim kucuk ama ben memnunum. Kucuk gogus begenen erkekler de var. Hatta arastirmaya gore zengin erkekler daha kucuk gogus begeniyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?