- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi gibi değil.Ev işleri dahi yapmayan, sürekli evde oturan,çocuğuna harçlık vermeyen eş sizin için boşanma sebebi midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmayı sevmiyor.Cevap 2 ye ayrilir bence.
Is arayipta bulamiyorsa, iyi gunde kotu gunde sozu hatirlanmali.
He yok keyfi calismiyor, sorumluluklardan kaciyorsa salin ipini gitsin.
Keyfini bozmayin evinde tek başina yata yata yasasin.çakir keyifleri zati hallerine zarar gelmesinÇalışmayı sevmiyor.
Siz evli değildiniz sanırımRahmetli Kemal Sunal'ın filmi gibi değil.Ev işleri dahi yapmayan, sürekli evde oturan,çocuğuna harçlık vermeyen eş sizin için boşanma sebebi midir?
Çalışmayı sevmiyor.
Evli değilim ama arkadaşımın sorunu var onun izniyle açtım anketi.Siz evli değildiniz sanırım
Tez çalışması falan mı yapıyorsunuz yoksa meraktan mı soruyorsunuz?
Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi gibi değil.Ev işleri dahi yapmayan, sürekli evde oturan,çocuğuna harçlık vermeyen eş sizin için boşanma sebebi midir?
Üstünden 2 hafta geçti hala seviyorum bende öyle düşünmüştüm ama öyle değilmiş maalesef.Dersinin olduğu kata çıkıyorum gizlice seyrediyorım onu.Kafası geçmişte olan erkek üstelik boş boş ümit ediyorum.Dua da ettim aklımdan çıkması için ama nafile.
Konu hepi topu 4 satır, tarafların tutum ve davranışlarına, kişilik yapılarına iliskin detaylı bilgi yok. Hatta genel olarak bilgi yok, sadece soru var.Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi gibi değil.Ev işleri dahi yapmayan, sürekli evde oturan,çocuğuna harçlık vermeyen eş sizin için boşanma sebebi midir?
Çalışmayı sevmiyor.
Kim calismayı seviyor ki?Çalışmayı sevmiyor.