Eşinizin Çalışmaması,Evde Durması,Borç Alıp Borçluların Sizden İstemeleri Boşanma Sebebi midir?

Eşinizin Çalışmaması,Evde Durması,Borç Alıp Borçluların Sizden İstemeleri Boşanma Sebebi midir?

• Ankete Katılan
    114

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi gibi değil.Ev işleri dahi yapmayan, sürekli evde oturan,çocuğuna harçlık vermeyen eş sizin için boşanma sebebi midir?

Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi gibi değil.Ev işleri dahi yapmayan, sürekli evde oturan,çocuğuna harçlık vermeyen eş sizin için boşanma sebebi midir?
Siz evli değildiniz sanırım
Tez çalışması falan mı yapıyorsunuz yoksa meraktan mı soruyorsunuz?

yani adam on yil iyi kocalik/babalik yapti ise bir yil gecmisin hatirina tolere ederim,

yok hic yapmadi ise zaten on yil beklemem, beklediysem de alismisimdir boylesi bir sekilde diger alternatiflerden daha iyidir, bu durumda bosanma sebebi saymam.

Üstünden 2 hafta geçti hala seviyorum bende öyle düşünmüştüm ama öyle değilmiş maalesef.Dersinin olduğu kata çıkıyorum gizlice seyrediyorım onu.Kafası geçmişte olan erkek üstelik boş boş ümit ediyorum.Dua da ettim aklımdan çıkması için ama nafile.

bu baya sizin derdiniz değil. bizi teste mi tabi tutuyorsunuz?
nisan ayında baya bunları yazmışsınız..
neyin kafası sizinkisi?????

Konu hepi topu 4 satır, tarafların tutum ve davranışlarına, kişilik yapılarına iliskin detaylı bilgi yok. Hatta genel olarak bilgi yok, sadece soru var.

Yine de şu 4 satır alttaki "çalışmayı sevmiyor" yorumunuzla birleşince sorumluluk kavramını hepten rafa kaldırmış, hayata katılım göstermeyen, sosyal ilişkilerinde hep alam tarafta olmak isteyen, parazit yaşam formuna evrilmiş bi insan profili anlıyorum ben.

Bu profildeki bir insanla da -cinsiyetinden bağımsız olarak - evlilik yürütülmez. Kendini süs bitkisi zanneden işlevsiz bi insan için harcanan efora yazık, ki süs bitkisinin bile bi işlevi var, adı üstünde dekorasyona katkı sağlıyor. Ama ben daha kanepenin üstüne yakışan herhangi bi insan evladı görmedim.

Özetle anketiniz hayırlı ugurlu olsun, boşanın, ki konu siz değilsiniz anladıgım kadarıyla, arkadaşınız ya da tezinize konu insanlar kimlerse boşasınlar.

Çalışmayı sevmiyor.
Kim calismayı seviyor ki?
Herkes evde otursun terlikleri yesin ozaman.

Bosanma sebebi benim ıcın, evde oturan adama saygı duyamam saygı duymadığımı sevemem, Sevmedıgımle sevısemem yiyip ıcemem. Basarım kıcına tekmeyi sayıyla vermediler sonucta.

Şöyle anlatayım konuyu arkadaşım 18 yaşında evlendi şu an 26 yaşında hemende çocukları oldu.Kız kendisi çalışıyor bu anketi de kendisinin izniyle açtım.Ev kızın babasının evi oğlan borç da alıyormuş ve borçlu olanlar gelip arkadaşımdan istiyorlar ailesi kapalı görüşlü bir aile boşanma yuvayı yıkma diyorlar.Çocukları 5-6 yaşında var onun eğitimi,masrafı hep arkadaşım ilgileniyor.Oğlan ben seni aldattım mı da bu yuvayı yıkmak istiyorsun diyor.Umarım bir hata yapmamışımdır bende akıl veremiyorum.

Back
X