Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

@triendy21
ettik kız karşılıklı kahvaltı etmez olur muyuz hiç, ama o hazırlarsa ettik
e aynı saatte kalkıyoruz
benim hazırlanmam zaten onunknden cok uzun sürüyo, bi de bu arada kahvaltı mı hazırlicam, hiç uğraşamam

aşkımın çayına şekerini koyup karıştırıyorum eline veriyorum sağol bitanem diyip elimi tutuyor bi de öpücük konduruyor elime. öyle yapınca ben de çaydaki şeker gibi eriyip gidiyorum

sevgilim cay icmez ama kahvesini sekerli icer. eger kahvesini yapicak olursam seker koymak da aklima gelir mutlaka. ama bunu hic sevgilime hizmet/ask ifadesi fln gibi gormemistim. sadece pratik bir davranis olurdu benim icin. bu anlamda konunun perspektifini ilginc buldum...

paylasiminiz bol olsun gacilar..:13:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. çayın şekerini karıştırmak bir yana çayı bile yapmıyorum desem yeridir . Erkekleri çok şımartmamak lazım bence

çay karıştırmanın hizmetçi ruhlu olmakla ne ilgisi var anlayabilmiş değilim
ben eşime yemek yaparken onun ütüsünü yaparken ortalığa dağıttığı kıyafetlerini toplarken büyük zevk duyarım hiçte kendimi hizmetçi gibi hissetmem çayınıda karıştırırım yemeğine tuz yada limon vb atılması gerekirse ben atarım büyük balık olursa ayıklarım hatta yazmıştım dolma vb. şeyleri çabuk soğusun diye çatalıyla bölerim içimden geldiği için yapıyorum çokta mutlu oluyorum aşkımda çok mutlu oluyor o küçücük elleriyle aşkına yemekte yaparmış yada aşkının çayınıda karıştırırmış diye sever öper ellerimi benimde çok hoşuma gider (tabi ellerim ona göre küçük)

maşallah yaa, yellowkitty eşine hizmet etmenin hizmetçi ruhun olmasıyla ilgisi yok tabiki. Ama bence bırakta biraz da eşin sana hizmet etmekten hoşnut olsun, Bence her evde bir iş bölümü olmalı, Herkes her işi yapmaktan memnun olsun. Her iş bir kişinin üzerine yıkılmamış olur böylelikle..

ben konu eşinizin çayını karıştırırmısınız olduğu için kendi yaptıklarımı yazdım tabiki eşimde bana yapar iş bölümü yapmayız biz çünkü eşim bana her konuda yardımcı olur oda bana hizmet etmekten hoşnut oluyor tabiki oda bana meyve ayıklar yedirir eliyle ev işlerinde yardımcı olur bazen yorgun olurum pijamalarımı giyecek halim olmaz eşim giydirir her gece susadığımda üşenmeden kalkar mutfaktan getirir gece vc ye gitmeye korkarım benimle birlikte gelir beni bekler gece benden önce uyumaz ben uyuyana kadar bekler sonra uykuya dalar ayak tırnaklarıma oje sürer şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha yazamadığım birsürü şey biz eşimle birbirimize hizmet etmekten gocunmayız

Son düzenleme:
Ne kadar güzel canım, yine karşılıklı yapıyorsunuz işte, Tek tarafta ağırlık olmamalı zaten,canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah

Ne kadar güzel canım, yine karşılıklı yapıyorsunuz işte, Tek tarafta ağırlık olmamalı zaten,canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah

tabikide zaten tek taraflı fedakarlık ilişkiyi yıpratır diye düşünüyorum.

amin. hepimizin mutluluğunu daim etsin

Ben her defasında eşimin çayının şekerini atar,karıştırır,çay kaşığınıda içinden çıkararak bardağı veririm..abaöyle yapmadığım zamanlarda hemen sorar:şeker atıp,karıştırdın mı?

Konu dışı mesajlara,tartışmalara,sataşmalara ve ikili sohbetlere yer vermiyoruz,uyarı veriyoruz :)
Lütfen konu dışına çıkmadan,altı üstü çay şekeri ve karıştırma konusunu inanılmaz boyutlara çekmeden paylaşımlara devam edelim.

Karşılıklı olduğu sürece hiçbirşey problem olmaz o zaman onun çayını karıştırırken bir angarya olarak görmez keyif alırsınız ..herzaman hizmetçi gibi peşindeyseniz yaptığınız işler keyif vermez sıkıntı yaparsınız. en azından ben öyle görüyorum

Bende karıştırırım ama geyşalıktan ya da kocama deli gibi aşık olduğumdan değil. Genel de oğlum şekerliğin canına okuduğu için mutfakta çayların şekerlerini ayarlar içeri öyle getiririm. Sıradan bir şey benim için. Yeri gelince o da su, meyve suyu, kahve felan getirebilir gocunmaz, illa çayıma şekerimi sen karıştırıp getir diye bir isteği olmadı hiç...

çayı kim koyuyorsa şekerleri de o atıp karıştırıp verir bizde.. :)
bazen ben bazen o.. hep benden beklemez aşkım

Son düzenleme:
çocuklarınkiyle birlikte eşimin şekerini atarım bazen karıştırırım bazen karıştırmam zaten eşim şeker atmaya kalksa çaydan çok etrafa atar

ay neden bilmiyorum ama biz çay aldığımızda bitaneciğim ikimizin de şekerini koyar ve karıştırır hatta ben yarım şekerle içerim, kesme şekerini kırıp yarısını atar, bu senelerdir böyle valla ama onunkini karıştırmak hiç aklıma gelmemişti bugüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…