- Konu Sahibi puccakanka
-
maşallah yaa, yellowkitty eşine hizmet etmenin hizmetçi ruhun olmasıyla ilgisi yok tabiki. Ama bence bırakta biraz da eşin sana hizmet etmekten hoşnut olsun, Bence her evde bir iş bölümü olmalı, Herkes her işi yapmaktan memnun olsun. Her iş bir kişinin üzerine yıkılmamış olur böylelikle..çay karıştırmanın hizmetçi ruhlu olmakla ne ilgisi var anlayabilmiş değilim
ben eşime yemek yaparken onun ütüsünü yaparken ortalığa dağıttığı kıyafetlerini toplarken büyük zevk duyarım hiçte kendimi hizmetçi gibi hissetmem çayınıda karıştırırım yemeğine tuz yada limon vb atılması gerekirse ben atarım büyük balık olursa ayıklarım hatta yazmıştım dolma vb. şeyleri çabuk soğusun diye çatalıyla bölerim içimden geldiği için yapıyorum çokta mutlu oluyorum aşkımda çok mutlu oluyor o küçücük elleriyle aşkına yemekte yaparmış yada aşkının çayınıda karıştırırmış diye sever öper ellerimi benimde çok hoşuma gider(tabi ellerim ona göre küçük)
maşallah yaa, yellowkitty eşine hizmet etmenin hizmetçi ruhun olmasıyla ilgisi yok tabiki. Ama bence bırakta biraz da eşin sana hizmet etmekten hoşnut olsun, Bence her evde bir iş bölümü olmalı, Herkes her işi yapmaktan memnun olsun. Her iş bir kişinin üzerine yıkılmamış olur böylelikle..
Ne kadar güzel canım, yine karşılıklı yapıyorsunuz işte, Tek tarafta ağırlık olmamalı zaten,canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallahiş bölümü yapmayız biz çünkü eşim bana her konuda yardımcı olur oda bana hizmet etmekten hoşnut oluyor tabiki oda bana meyve ayıklar yedirir eliyle ev işlerinde yardımcı olur bazen yorgun olurum pijamalarımı giyecek halim olmaz eşim giydirir her gece susadığımda üşenmeden kalkar mutfaktan getirir gece vc ye gitmeye korkarım benimle birlikte gelir beni bekler gece benden önce uyumaz ben uyuyana kadar bekler sonra uykuya dalar ayak tırnaklarıma oje sürer şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha yazamadığım birsürü şey biz eşimle birbirimize hizmet etmekten gocunmayız
Ne kadar güzel canım, yine karşılıklı yapıyorsunuz işte, Tek tarafta ağırlık olmamalı zaten,canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?