eğer birşeylerden şüphelenmiyorsan bunları yapma bence. suçsuz biri için kontrol edilmek, hesap sorulmak sıkıcı gerçekten. ama şüphelendiğin bir şey varsa da onun için yapıyorsan gizli gizli yap, kontrol edildiğini bilirse açık vermez çünkü.
ben yapmıyorum çünkü şüphelenmiyorum ama şüphelensem takip etmeye kadar hepsini yaparım hiç üşenmem, kızmasına falan da aldırmam. salak yerine konmak da beni kızdırır çünkü.
bayanlar merhaba,
sormak istedim evli olanlardan, kocaniz eve gelince cep tel.nunu karistirip kayitsiz numaralarin kim oldugunu nicin ne hakkinda konustugunu sorarmisiniz? yoksa esiniz kizipta rahatsiz oldugu icin bunu yapmazmisiniz? mail adresine gelince,bakiyormusunuz maillerine? ben sahsen mail adresinin sifresini bile bilmem... cep tel.de de numaralar cok oluyorki hangi birini sorayim sasiriyorum eee calisan adam.. benim esim mesela basta kizardi ama simdi bisey demiyor.. da ben artik bu huyumu birakiyorum yoksa cok sIkIyOrmusum gibi geliyor esimi :bbo:
bakmam bakmam bakmam ee artık daha fazla özgür olmamalı der bir bakarım ondan sonra vay haline bu kim o kimklava: diye sorarım. oda sorsun sorarım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?