Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

scorpi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
273
0
96
42
Rusya
bayanlar merhaba,
sormak istedim evli olanlardan, kocaniz eve gelince cep tel.nunu karistirip kayitsiz numaralarin kim oldugunu nicin ne hakkinda konustugunu sorarmisiniz? yoksa esiniz kizipta rahatsiz oldugu icin bunu yapmazmisiniz? mail adresine gelince,bakiyormusunuz maillerine? ben sahsen mail adresinin sifresini bile bilmem... cep tel.de de numaralar cok oluyorki hangi birini sorayim sasiriyorum eee calisan adam.. benim esim mesela basta kizardi ama simdi bisey demiyor.. da ben artik bu huyumu birakiyorum yoksa cok sIkIyOrmusum gibi geliyor esimi :bbo:

eğer birşeylerden şüphelenmiyorsan bunları yapma bence. suçsuz biri için kontrol edilmek, hesap sorulmak sıkıcı gerçekten. ama şüphelendiğin bir şey varsa da onun için yapıyorsan gizli gizli yap, kontrol edildiğini bilirse açık vermez çünkü.
ben yapmıyorum çünkü şüphelenmiyorum ama şüphelensem takip etmeye kadar hepsini yaparım hiç üşenmem, kızmasına falan da aldırmam. salak yerine konmak da beni kızdırır çünkü.

ya burasi ne guzelmis dertlerimizi paylasabiliyoruz kenidmi nasilda corba kendini tabakta iyi hisseder bende kendimi bu sitede iyi hissetmeye basladim:enbuyukkk:
benim huyum oyle ya malesef olur olmaz seylere suphelenirim. en ufak bir sey bana suphe verir.guvenmesine guveniyorum ama etraftakilere guvenemiyorum. eve gelince tel.nunu sesize alir bebek uyuyor diye bi de kapatir.. kapatir cunku is saati bittikten sonrada ariyorlar is yerinden neyseki bu arayanlar erkek. dedigin gibi yok bisey niiye bakip duruyorsun diyor benimki,yok yere kendine problem bulmayi sevenlerdensin der... bende enayi yerine dusmemek icin boyle davranirdim.. bi de niiye bi kari koca arasinda sir olsunki dimi? ahh bide mail adresinin sifresini bilsem ... amaan bu seferde hayati kendimize iskence ediyoruz, bazen boyle huylarima kendim kiziyorum ama vazgecemiyorumdaaa... aslinda biz erkeklerin ustune dustukce onlarin burnu havaya kalkiyor sengözlerimebaksanab

bi şeyden şüphelenmezsem asla karıştırmam bugüne kadar hiç karıştırmadımda bazen sıkıntıdan mesajlarına bakarım ama o da kontrol amaçlı deil zaten.gerçi erkek bi haltlar karıştırıyosa tel de msn de iz bırakacak kadar salak deildir.

bunun kıskanmak yada şüphelenmekle alakası yok....o yönden aklıma bile gelmez..ama genelde bakarım...günün özetini tlf aranan,arayan numaralardan,mesajlardan çıkarırım:)maillerinede bakarım...gizli saklımız yok hiçbir konuda....

biz birbirimizin herşeyini biliriz o nedenle ben girip bakarım maillerine hatta ben derim aşkım babanlardan mail gelmişti cevap yazdın mı diye o da ben görmedim ki msn yi açınca yeni mail falan yazmadı ben de hiç gelmemiş heralde diye bakmadım der senin yüzünden maiilerden bile haberim olmuyo der bana ama hiç kızmaz şaka yapar :) ehehe ben bakarım yani istediğim zaman o da benimkilerine bakarbilir bunun güvensizlikle alakası yok merak ediyoruz bakıyoruz aramızda bunun lafı olmaz asla

heralde karistiririm bunun güvenle alakasi ne derece olur bilemem ama sirf içim rahat etsin diye karistiririm
hem ne var canim suçsuzsa neden izin vermesin ki isterim vermezse gizli bakarim
eger zaten sakliyorsa kesinlikle kaçmaz mutlaka bakarim.

Son düzenleme:
:) Kizlar demekki tüm bayanlarin ortak derdi olmus mail ve tel i kontrol etmek ama bence erkeklerin hic birine güvenilmez sadece güveniyormus gibi yapmakdan baska care yok bendede mail sifreleri vs vardi birde bakltimki aylar sonra baska bir mail cikti meydana hala kabul etmesede onun oldugunu ben ismim kadar eminim sifresini vermiyor ayrica bende olan sifrelerindeki mailleri okuyorum ama okunmamis hale getiriyorum cakmiyor hehehe yasasin kadin zekasi

bakmam bakmam bakmam ee artık daha fazla özgür olmamalı der bir bakarım ondan sonra vay haline bu kim o kimklava: diye sorarım. oda sorsun sorarım işte.

ya biz ilk evlendigimizde ben eski mail adresime girip eski mailleri silecektim hani sorun olmasin diye, esim geldi o anda ve ben hemen kapattim. simdi bunu aklina takmis sen benden gizledin halada acmiyorsun o mail adresini benimkinide goremezsin diyor. ben acikliyorum ona ya eski mail o artik onu kullanmiyorumda coktanda silindi,yeni mail kullaniyorum onun sifresini bilir msn'imide bilir. ama gel gorki o sifresini asla vermiyor ,sifreyi yazarken kapatiyor benden,hatta mail adresini evde bakmamaya calisiyor. ya bi elime gecse o mailin sifresiiijeyyar ya ozel birsey var oldugunada inanmiyorum ama yinede arkadaslariyla ne konuda yazisiyorlar onlari merak ederim cok merakciyimdir yerimseniben

her ne olursa olsun evli bile olsak ne kendi cep telefonumun kurcalanmasını isterim nede maillerime bakılmısını, bu nedenle 17 yıllık evliliğimizde böyle bir şeyi eşime asla yapmadım, tabiki oda bana karşı yapmadı, insanların eş olması böyle bir hakkı vermez arkadaşlar, eşinize güvenmiyorsanız o evlilik zaten bitmiş demektir. Aldatmak isteyen eş her durumda aldatır. Eğer ben eşimi aldatıcaksam neden kendi cebimden konuşayım neden eşimin şifresini bildiği mailimi vereyim??? Eşimin elinin altındaki her şeyi karşı tarafa neden bildirip kendimi riske atayımki, eminimki erkeklerde aptal olmadıkları için aynısını yaparlar. Yani sizin eşinizin telefonunu veya mailini karıştırmış olmanız sadece kendinizi kandırmaktan öteye gitmez. ALDATAN HER DURUMDA ALDATIR.

Eşimin cep telefonumu karıştırıp ya da maillerime bakıp sorular sorması hiç hoşuma gitmez acıkcası ama bu eşimden gizlim saklım olduğundan dolayı degil,sıkıntısını(vb) paylasan arkadasımın yazdığı maili ya da mesajı okuması arkadasımın özeline haksızlık olur.Aynı mantıkla hareket eder karıştırmam.

cok farkli fikirler yazildi bu konuda ama bence hem evlenmeden once hem evlendikten sonra ciftler cep tel.nunu karistirir, mail adresinede bakmak ister..
benim esimde 17yillik evli olan bayanin fikrine benzer. ama ben esler arasinda gizli sakli olmamasini dusunurum,bu benim karakterimde olan sey yani guven duygusu bana gec gelir ama geldigi zamanda tam olur.ne simdi bu huyumdan dolayi bosanmalimiyim? tabiki hos bisey deil guvensizlik insani sIkar bundan dolayida bu huyumu asmak asamasindayim... demissinizki erkek kendi elindeki tel.nu kullanmaz eger baskasiyla bi iliskisi varsa, burda bi yasanmiz yazi okudum, bakin dugun gecesi gelin suphelenip damadin tel.nuna bakmak ister ve mesajlarla karsilasir... boyle ornekler oldugu icin icime kurt dusuyor, esime is yerindende sms cekmis olabilirler ama bu bayanmi sms yazma sekli bunlara bakmak bence faydali,bi cok seyi ele verir.. bu arada ben once Allah'a inanir tek Allah'a dir guvencim gerisi hepsi fani hepsi aldatici hepsi kusurlu hepsi hayalkirikligina ugratabilir......

böle bişi yapmam içi gerçekten bişeyleri sezmem gerekir ki biz kadınlar böle bi duygu hissedersek karıştırılması gerekir çünkü hep bişey çıkar.ama ben böle bişeyi hiç sezmedim ama sezersem ilk yapıcağım şey olur galiba:)

İkimiz de birbirimizin mailine veya telefonuna bakmayız. Eşimin hiç öyle bir merakını görmedim bugüne kadar. Benim de hiç olmadı.

İnternette maillerimize beraber baktığımız zamanlar olur ama. Bazen ilginç birşey gelmiştir beni çağırır gösterir, birlikte bakarız ya da ben çağırırım... Şifrelerimizi de biliriz birbirimizin. Arkadaşlarımız ortak mail atarlar zaten.

Ne bileyim... Hiç ondan gizli bakmadım telefonuna veya maillerine.

ben arada bakiyorum canim.özellikle caevapsiz ve aranan numaralara.cünkü esim ben yeni dogum yaptigim sirada telefonda bir bayanla konusuyordu.int de tanismis.bende bu konusmayi duydum.esim beni uyuyor sanarak konustu cünkü.o ilk ve son oldu.oyuzden simdi arada bakarim telefona

ilk ve son evet ama son olmasi birazda tartisma oldu e ne yapalim dogum yapmissin kocan tel de bir bayanla konuyor hemde senin yanida ne terbiyesiz demii benim esim.ama neyseki bir daha yapmadi e bende guvensizlik oldu bir keree bakmaya devamm hemde sonuna kadarr

evlilikte özel hayat yoktur
müsterek bir hayat vardir
biri esittir digeri, digeri ise esittir biri
o yüzden benden herhangi bir konuda gizlisi saklisi olmamali
ya bu pekte guvensizlikten degilde
sevdigin insanin sana guvenip sevdigi için sifrelerini vermesinin hos bir jest oldugunu düsünüyorum
bence sakinca yok hatta vermiyorsa suphelerim artar, ben yinede guveniyor gibi yapip guvenmem ehehehee

Son düzenleme:
ben bakmam bugüne kadar bakmadım da ama duyduklarım okuduklarım bana tek birşey ögretti,kendinden başka kimseye güvenme.bende takip etcem:))tedbirli olmak lazım dimi:))

bakmam bakmam bakmam ee artık daha fazla özgür olmamalı der bir bakarım ondan sonra vay haline bu kim o kimklava: diye sorarım. oda sorsun sorarım işte.

aynen katılıyorum.ummadığı bir anda şok baskın yapacaksınızki varsa açığı yakalansınjeyyarsürekli takip edilirse önlem alır erkek milleti.eşimize güveniyoruz da karşı tarafa güvenmiyoruz biz demi kızlar:Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…