:Roflol::Roflol:Bana bunlar birşeyler hatırlattı...ama sonucunda eşimde, ben de :Roflol::Roflol: birbirimizi iyi işletmiştik bacımaslında ben karşıydım böyle çiftlerin birbirinin telefonlarına maillerine bakmasına ama sevgilim bana bütün şifrelerini falan söyleyince en sonunda pes ettim bende benimkileri verdim...önce birbirimizim msnlerinde güzel bir temizlik yaptık iyi oldu aslındasırnaşık şey şimdi de hergün maillerine bakarım o da zaman buldukça benimkine bakar.Yanımda olmadığı için telefonuna bakamıyorum, geldiğinde aklıma gelirse bakarım, benim genelde aklıma gelmez ama o ben tuvalete gitsem hemen telefonumu karıştırmaya başlarklava:
Minareyi çalan kılıfını hazırlar kızlar!....
İşte bu yüzden gerek görmüyorum karıştırmaya!.....Bu benim için yalnızca vakit kayıbı olur!...
her ne olursa olsun evli bile olsak ne kendi cep telefonumun kurcalanmasını isterim nede maillerime bakılmısını, bu nedenle 17 yıllık evliliğimizde böyle bir şeyi eşime asla yapmadım, tabiki oda bana karşı yapmadı, insanların eş olması böyle bir hakkı vermez arkadaşlar, eşinize güvenmiyorsanız o evlilik zaten bitmiş demektir. Aldatmak isteyen eş her durumda aldatır. Eğer ben eşimi aldatıcaksam neden kendi cebimden konuşayım neden eşimin şifresini bildiği mailimi vereyim??? Eşimin elinin altındaki her şeyi karşı tarafa neden bildirip kendimi riske atayımki, eminimki erkeklerde aptal olmadıkları için aynısını yaparlar. Yani sizin eşinizin telefonunu veya mailini karıştırmış olmanız sadece kendinizi kandırmaktan öteye gitmez. ALDATAN HER DURUMDA ALDATIR.
Bu soruya yanıt,bundan daha güzel ve net bir biçimde verilemezdi sanırım..Tebrik ederim..Aynen katılıyorum..a.s.
arkadas senin kendi fikrin yokmu cogu insan sevmis bunu hazir cvbi alip tebrik etmeyi... bi kere ordaki su cumleye ben KATILMIYORUM ''eşinize güvenmiyorsanız o evlilik zaten bitmiş demektir'' bu kisiden kisiye degisir bi kere.. sahsen benim guvenimi kazanmak zordur ne yani simdi daha evlenmedenmi bosanicam sacma bir sey!.'' Aldatmak isteyen eş her durumda aldatır'' bunu zaten BI LI YOR UZ biliyorummmmmm
Bir abla olarak sessiz kontrolu elden bırakmayın derim..elbette hepimizin özel hayatları var bireyiz..ama ah su erkekler bazen istem dısı dedikleri yaramazlıkları oluyor.:) güven, güvenmeme olayı degil..gidisatın kalitesi acısından:) Ne acıdır ki cevrem de iki arkadasım da eslerinin cep tellerindeki mesajlar ve konusmalar yüzünden maalesef bosandılar...telefondakı kayıt bayan adına yapılmıs..ama arkadasım nedense süphelenmis.arastırmaları sonucu aldatıldıgını ogrenmis ve isi hic uzatmadan bosanmıstı..digeri de buna benzer olayı yasadı ve oda bosandı...bir arkadasımda buna benzer durumdan dolayı bosandı..yani arkadaslar bu tür durumlar maalesef oluyor...benim esim yapmaz demiyeceksiniz...kontrolu sessizce elden bırakmayın yeter...yakalananlar icin ne derim biliyormusunuz eh!!!!ALLAHIN SOPASI YOK ISTE..bir yerlerde sasırtır boyle...ne kadar gizleme olsada...sarımsagı gelin etmisler 40 gün sonra kokusu cıkmıs....
sevgimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?