Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

bende çoğu zaman kurcalarım ama bugüne kadar rastlamadım ama iyi bişey olmadığınıda biliyorum ama yinede yapıyoruz yapmamamız gerek klava:klava:klava:klava:klava:klava::mymeka:

:Roflol::Roflol:Bana bunlar birşeyler hatırlattı...ama sonucunda eşimde, ben de :Roflol::Roflol: birbirimizi iyi işletmiştik bacım

Minareyi çalan kılıfını hazırlar kızlar!....

İşte bu yüzden gerek görmüyorum karıştırmaya!.....Bu benim için yalnızca vakit kayıbı olur!...

Minareyi çalan kılıfını hazırlar kızlar!....

İşte bu yüzden gerek görmüyorum karıştırmaya!.....Bu benim için yalnızca vakit kayıbı olur!...

herkesin kendi fikri dusuncesi ve karakter yapisi vardir.. saygi duyarim yorumunuza ve yorumlara.. ama ben yinede kontrolu elden birakmama taraftariyim boyle daha rahatim esimde zaten artik biliyor benim huyumu.. ama tabi oyle kurcalayip durmam her zaman o kadarda deil,bunaltirim yoksa.. ama genede naparim ben - tikkat ederim... sengözlerimebaksanab

herseyini karıstırır kurcalarım.. isterse hayır desin.... içi rahat ki ses cıkarmıyor.. ama bunu yaparken ona söylüyorumda .. eger isterse oda benimkini karıstırabilir.. zeten herseyimiz ortada bir mailine bakmısım bakmamısım cok mu:1rolleyes:şakkıdı

bende bakarım arada bi gözüm kayar masanın üstündeki telefona napayım bişey olmadığını biliyorum ama merak işte

ya bu bi hastalık arkadaşlar yaa bi kere bulaştımı kurtulamıyon bi daha bende yoktu bööle bişi üç sene öncesine kadar ama benim bilmediğim bi mail adresi olduğunu öğrenince işler değişti:uhm: o gün bu gündür hastalı oldu yav sürekli karıştırıyorum telini msn sini hacker olup çıkcam ssayesinde:1ninca:şimdi yine değiştirmiş şifrelerininapıp edip bulmam lazım yaa...daha yazcak o kadar şey var ki neyse sonra yazarım onlarıda sonuçta sanalda olsa aldatılıyorum kızlarr:çok üzgünüm:

bencede bu hastalık gibi bişey.. ama yinede umrumda degil.. ben gözünün önünde herseyini karıstırıyorum.. bundan bi kac kez rahatsız oldu.. sonra sey dedim.. "eger bi sıkıntın yoksa canm karıstırıcam"" peki dedi kaldı.. ama karsılık olarak aynısını yapıyo sözde misilleme.. olsun ben karıstırdıktan sonra mesele yok.. bilgisayarında dahi neyin nerede oldugunu bana soruyo:dance:

afferin kislar kontrolu elden birakmamak gerek, hem guvenir hem kontrol ederis dimi...yerimseniben sonucta bu zamanda etrafa guven yok.. biliyorum esim bende gizli bi flort olayina girmez ama ya is yerinde bi bayan ona yan gozle bakiyorsa? is bahanesiyle gece arayip msj cekiyorsa dimi? oyle olursa wala karsisinda beni bulur her kimsesüprizzzzz opuldunuzz:smiley-cool:

Bu soruya yanıt,bundan daha güzel ve net bir biçimde verilemezdi sanırım..Tebrik ederim..Aynen katılıyorum..a.s.

Bu soruya yanıt,bundan daha güzel ve net bir biçimde verilemezdi sanırım..Tebrik ederim..Aynen katılıyorum..a.s.

arkadas senin kendi fikrin yokmu cogu insan sevmis bunu hazir cvbi alip tebrik etmeyi... bi kere ordaki su cumleye ben KATILMIYORUM ''eşinize güvenmiyorsanız o evlilik zaten bitmiş demektir'' bu kisiden kisiye degisir bi kere.. sahsen benim guvenimi kazanmak zordur ne yani simdi daha evlenmedenmi bosanicam sacma bir sey!.'' Aldatmak isteyen eş her durumda aldatır'' bunu zaten BI LI YOR UZ biliyorummmmmm

Bir abla olarak sessiz kontrolu elden bırakmayın derim..elbette hepimizin özel hayatları var bireyiz..ama ah su erkekler bazen istem dısı dedikleri yaramazlıkları oluyor.:) güven, güvenmeme olayı degil..gidisatın kalitesi acısından:) Ne acıdır ki cevrem de iki arkadasım da eslerinin cep tellerindeki mesajlar ve konusmalar yüzünden maalesef bosandılar...telefondakı kayıt bayan adına yapılmıs..ama arkadasım nedense süphelenmis.arastırmaları sonucu aldatıldıgını ogrenmis ve isi hic uzatmadan bosanmıstı..digeri de buna benzer olayı yasadı ve oda bosandı...bir arkadasımda buna benzer durumdan dolayı bosandı..yani arkadaslar bu tür durumlar maalesef oluyor...benim esim yapmaz demiyeceksiniz...kontrolu sessizce elden bırakmayın yeter...yakalananlar icin ne derim biliyormusunuz eh!!!!ALLAHIN SOPASI YOK ISTE..bir yerlerde sasırtır boyle...ne kadar gizleme olsada...sarımsagı gelin etmisler 40 gün sonra kokusu cıkmıs....
sevgimle

:1ninca:NE BİÇİM BİR TAVIR BU YAA?NE KADAR GEREKSİZ..BEN İLK MESAJLA ONA YAZILAN TÜM MESAJLARI OKURUM ONDAN SONRA KENDİ FİKRİMİ YAZARIM (AYRICA ÖYLE ARKADAŞLAR VAR Kİ ARADA KENDİLERİNE YÖNELTİLEN SORULARA BAKMAZLAR,BİR ÖNCEKİ KİŞİ NE DEMİŞ ONA BLE DİKKAT ETMEZLER).MESAJLARDAN BİR TANESİ BENİM FİKİRLERİMİ DE AYNEN YANSITIYORSA VE BENİM TEBRİĞİME LAYIKSA BUNU YAZMAMIN SENİN AÇINDAN NE GİBİ BİR SAKINCASI OLABİLİR Kİ?HA BENİM ÖZ FİKRİMİ ÇOK MERAK EDİYORSAN BUNU ÖĞRENMENİN DAHA KİBAR YOLLARI VARDIR.
NE GÜZEL SEN O ARKADAŞIN YAZDIKLARINA KATILMADIĞINI SÖYLEMİŞSİN,BEN DE KATILDIĞIMI SÖYLÜYORUM.BENCE DE BİR EVLİLİKTE GÜVEN YOKSA O EVLİLİK BİTER.KENDİ FİKRİNİ SÖYLERKEN BAŞKALARININ DA AYNEN SENİN GİBİ DÜŞÜNMESİNİ BEKLEME.BURASI ÇOK ÇEŞİTLİLİĞİN OLDUĞU BİR ORTAM,UNUTMA..

ay bin yasa ablacim senyaa, gercekten bu tur olaylar oldugu icin biz bu konuyu konusuyoruz,bazende bakma geregi duyuyoruz.. hem herkes hislere gore davranir ben birsey hissettimmi bakarim ederim sorarim esimdende saklamam... o da aynisini yapar, bu kulube takildigimdan beri esim soruyor sakin orda erkek olmasin die:Roflol:, tel.numada bakar ama bana belli etmez, ben ederim kiskandigimida saklamam.. sonucta esimdir hayat arkadasimdir benim! ben kendimi enaye yerine koydurtmam,koydurtmam diyede kendimi o kadar harab etmem gizli sakli varsa eninde sonunda ortaya cikiyor, ama soyle yasanan hikayelerde var :kadin guveniyor esine 10sene sonra ortaya cikiyor aldattigi hemde 2,3 cocuklu olduktan sonra Allah muhafaza boyle olaylardan herkese Allah akil fikir ve INSAF versin

bende eşimin sadece cep tel. bakarım.çünki eşim arayanları bana söylemeyi unutur.eşimde benimkine bakar.

Merhaba arkadaslar bende esimin cep telefonunu ve maillerini kontrol ederim, evliligimizin ilk zamanlari yapmazdim, 4 senedir evliyiz sonra esim is degistirince kadin müsterilerle calismaya basladi özel bir sirketle ve is saati filan kalmadi gece gündüz arayanlar mesaj yollayanlar is icin, öyle olunca da insan rahatsiz oluyo ister istemez önceleri hic yapmadigim seyleri yapmaya basladim esimin beni aldatmadigini biliyorum ama sürekli kadinlarla is görüsmelerine gitmesi filan beni bu duruma itti yani, oda bilyior mailine filan sürekli baktigimi gülüyor kiskancligima ama cokta rahatim hic umrumda degil desem yalan olur yani

bence bu karıstırma olayı güvensizlikten degil meraktan... ben asırı meraklıyım neyi var neyi yok karıstırıorum.. rahatsız olan zaten ceker gider... gizlide yapmıyorum hem.. onu bırakın cokta güveniyorum.. yani güvensizlik denmesi bence sacma.. asırı veya kontrolden cıkmıs merak olabilir hatta kimininki hastalık boyutuna gelmiş olabilir ama ben güvensizliğe katılmıyorum...

tamam, itiraf ediyorum, arasira bakarim... dedektifler gibi :Roflol: hicbirzamanda bisey bulamam. ama sonuc olarak derimki, üff ayse ya, ne aptalsin, zaten bi halt yiyorsa eger, bi güzel siler mesajlari, cagrilari!!!! sanki getirip gözümemi sokacak, al bak ben neler yapiyorum diye!!!

ama cok sükür, hic öyle biri degil :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…