Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

Kötü Kazen ben karıştırdım hemde eski sevgilisinin cep nosunu iş arkadaşının ismine kayıt etmiş huylandım araştırdım tahminim doğru çıktı ve kıyametler koptu:mymeka:

salak yerine konmayalım bayanlarlülülülülülü

Evet bayanlar size başıma gelen bir olayı yazmak istiyorum belki o zaman bakmam karıştırmam diyenler bir kez aha düşünür...
Ben arasıra eşimin cep telf. bakardım. Öylesine güvenirdim birşey olmayacağından emindim. Bazen evde kendi bilg.açık unuttuğunda da maillerine bakardım eşim işleri çok yoğun olan biridir.Mailleri çoktur işle ilgili.. Derken günlerden birgün... Elime cep telefonu dökümü geçtiiiii bir baktım (eşim hiç mesaj yazmaktan hoşlanmayan biridir) gece sabaha kardır 2-3-4-5 erde mesajlar yağdırmış birine... Şok oldum. Arama yok sadece mesaj. Bunu aklımın bir kenarına yazdım. Hemen başına gidip nedir nasıldır demedim. Sonra bilg.kurcalıyayım dedim ve uygun bir zamanda bütün bilg.taradım. Msn sin outlook unu hepsini ... Ama bayanlar erkeklerden her zaman daha akıllı ve zeki olduğumuzu düşünüyorum ben bu aklım olmasa bunu farketmezdim. Benim sevgili eşim msn de takma isimler kullanmış bir işi erkek adıyla yazılı ama uzantılı mail adresine bakınca bir bayan adıyla soyadıyla duruyor. Ben hemen elimdeki cep.nosunu yanlış no gibi arıyarak karı tarafa telefonda adını söylettirdimmm ve bingoooomaildeki msnde ki cep.telf.ayrıntısındaki bayan aynı kişi....

Ve şimdi benimle ilgili durum. Bunu öğrendiğimde ben 3,5 aylık hamileydimmm. Ayrıca eşimin geceleri sabaha kadar mesajaştığı zamanda hamileliğim ve rahatsızlığımdan dolayı hastanede yattığım zamann. Ne kadar acı dimi. ayrıca msn de benim akıllı kocam bakacağımı düşünmediği için yazışmalarıda kaydetmiş.. Bütün bunlardan sonra ben birgün karşısına geçip bütün bunları söyleyince ne yaptı dersiniz tanımıyorum, yok öyle birşey,, yanlışın var vs....

Ve ben hamileydim...

bizim telefonlarımız ortadadır herzaman çalarsa eşime veririm bak derse bakarım. ben karıştırma yapmam ona güvenirim oda bana güvenir karıştırmaz.

Canim cok kötü bi durum ya,cok üzüldüm... Peki sonra ne oldu? Anlatirmisin sakinacasi yoksa tabii...

Ben de sevgilimin sifrelerini bilirim fakat asla kontrol amacli girip baktigim olmamistir.Cünkü kötü bi sey yapacak olsa sifresini bildigim bir mail adresini kullanacak kadar salak bir insan degil.. Ben de bu yüzden asla ihtiyac duymam böyle bir seye.. Eger bana karsi yalnis bir harekette bulunuyorsa bile ALLAH´indan bulsun der gecerim,takmam kafama...
Fakat cep telefonunu karistiririm,mesajlarini falan okurum... O da aynen benimkileri okur.. O rahatsizlik duymaz,ben de duymam,cünkü biliriz ki bunun altinda "KONTROL" ve ya "GÜVENSIZLIK" gibi seyler yatmaz...

ahzu ben de çok üzüldüm durumuna ya bi erkek onun bebeğini taşıyan karısına bunu nasıl yapar anlamıyorum Allahım bizlere yaşatmasın böyle şeyler evlendiğimizde senağlama

kader arkadaşım diye bilirmiyim size ben ilk öğrendiğimde o zaman ne cep nede bilğisayar vardı.
bende o zamanlar ilk bebeğime hamileydim ne yazıkki ev telefonundan arıyordu şifreli konuşuyordu bende yiyordum ya sabrımın sonunda patladı taki bebegimi kucagıma alana kadar sabır ettim sonrası kıyametler koptu deken ikinçi şansı verdik eşim tilki ben eşimden daha tilki derken cepler hayatımıza girdi ve sonrasını bilirsiniz okumuşsunuzdur sırnaşık şey :enbuyukkk:

ya işte öyle

ben hiç uğraşmam valla o benimkini karıştırı ama :) sonuç sıfırr ne saklayabilirim ki ondan:)

yok öyle şifre falan saklamak mümkünmü?aile hayatını düşünüyorsa tabiiki..bende saklamam saklayan insanda vardır bir hınzırlık:))

Merak edenler için yazıyorum devamında neler olduğunu, dedğim gibi eşim inkar etti tanımıyorum bile dedi Cebinde telf. kayıtlı mesajlar duruyor, mailler çöp kutundaydı buldum onlarda duruyor, msn de erkek adıyla kayıtlıya anlamayacağımı sandı adresi buldum. Yani deliller tamam ama erkeke milleti işte yok öyle birşey tanımıyorum dedi göz göre göre...

Sevgili Gündüzün karanlığı aynı şeyleri yaşamışız evet ne acı. Ama Erkekler kaçıncı şansları olursa olsun aynı şeyleri yine yine yapıyorlar işte. Ben de o nedenle sık sık kontroller yapıyorum ama eşim hep son teknolojiyi kullanır bilg.tipi telf.kullanıyor şimdi tabi o da şifresiz açılmıyor. Allah içlerine merhamet versin böyle erkeklerin. Evde eşleri çocukları varken böye eğlencelere ne gerek var ki?

akşam olunca cep telefonlarımızı ortaya koyarız msj geldiğinde ben yerimden kalkmayayım sen bakıversene der.maillerinede aynı şekilde o düzenli bakamadığı için her gün bakar ve önemsizleri silerim.

AHZU evt bende cok uzuldum, birde hamilesin yeni misafiri beklerken boyle kendine eglence bulmasi dogru olmamis..:1no2: ki bende hamileyken turkiyedeydim son aylarimda, esimde is yerinde yatili kalirdi ve bilg.da takilirdi ne kadar inkar etsede adim gibi eminim. en sonunda viruste bulastirmisti is yerindeki bilg.a. ben en azindan sukrediyordum en azindan bilg.da takiliyor, fuh... evinde deil diyetatlicadiarzu. benim esimin bu mail adresini tum eski arkadaslari bildikleri icin kim ne yazmis merak ederim ama sifresini hala ele geciremedimfisfisfis.bi ara cok tartistik bu konuda ve bana mail adresini acti bak merak ettiklerini goster ben acarim okursun dedi. actik iste eski unvden rus kiz arkadas falan yazilar yollamis yok tiyatroya gitmis cok heyecanlanmis onlari anlatmis,ben bide o kizi taniyrm dugunumuze gelip oynayan kizdi gicik olmustum...:mymeka: ama yolladigi mektubu tek esime degil tum grup arkadaslara yollamisti... sonra iste esimin yeni cep nosunu istiyor,izini kaybettik falan uzgun surat yapiyor,o yuzdende ben devamli bakmak geregi duyuyorum. bu eski kiz arkadaslari ne yapacagi belli olmaz:icecream:.ama esimde derki sen bana guven beni yoldan cikarmak o kadarda kolay deil der,bende derimki sende insansin birde erkeksin seytan herkesi yoldan cikarabilir derim. ama kesin bi tavirla belirtmisimdir aramiza biri girerse bittin sen derim.Kötü Kazen.sonra tabi erkek arkadaslarindan falanda var onlara hic bakmadimda ilgi alanim deil yani.. ama bakarsaniz benim annem ve babam arasindada oyle bi sey yok cep tel karistirma gibi 35senelik evliler hic oyle birsey gormedim ailemden... iste bendeki guven duygusu zor,esimde anlamiyorki o sakladikca bendeki guven duygusu tam oturmuyor. o da hakli belkide, benim sozume guven baska seylerle basini agritma der..

arkadaşa katılıyorum çok güzel konuşmuş ...boşuna paranoyaklık yapmayın kızlarr...kendınıze yaparsınız...

aslında ben karşıydım böyle çiftlerin birbirinin telefonlarına maillerine bakmasına ama sevgilim bana bütün şifrelerini falan söyleyince en sonunda pes ettim bende benimkileri verdim...önce birbirimizim msnlerinde güzel bir temizlik yaptık iyi oldu aslındasırnaşık şey şimdi de hergün maillerine bakarım o da zaman buldukça benimkine bakar.Yanımda olmadığı için telefonuna bakamıyorum, geldiğinde aklıma gelirse bakarım, benim genelde aklıma gelmez ama o ben tuvalete gitsem hemen telefonumu karıştırmaya başlarklava:

bende msjbakarım mail adresinede bakarım oda benimkine bakar güvensizlikten değil zten gizli saklımız yok mail gelince cevap bile yazarım hiç kızmaz eşim ne olacak yani biz ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız hehe

ahzu ben de çok üzüldüm durumuna ya bi erkek onun bebeğini taşıyan karısına bunu nasıl yapar anlamıyorum Allahım bizlere yaşatmasın böyle şeyler evlendiğimizde senağlama

tatlım evlensen bir türlü evlenmesen işte hayatın çilveleri bu ona göre:Roflol: a.s.

En iyisini yapıyorsun canım...Bu kadar sıkmaya gelmez... Eşinin telini kurcalamaktan kafayı yiyen arkadaslarım var illa birsey bulacak yok işte aradığın şey yok??Hergün cep mi kontrol edilir canım .Ben bakmıyorum bile 50 kişiyle görüşüyor iş gereği onla mı uğraşıcam..Mail konusu da aynı..meşgul insanım ben ..Bu gibi konularda gereksiz şeyleri kafayı takıp paranoya olamam eşime güveniyorum...:1closedeyes:

hiç uğraşmam öyle şeylerle demeyin kızlar.Bahsettiğimizi şeyler herkesin başına gelebilir.Siz hariç herkesin değil.tamam eşimize sonsuz güveniyor olabiliriz yapmayacağından eminde olabiliriz ama hayat bu ne olacağını bilemeyiz.:mymeka:böyle bir şey olursa ki allah korusun ben başkasından duymaktansa kendim öğrenmiş olmayı tercih ederim.klava:Kontrol edin ama bunu ona göstere göstere yapmayın.eğer kötü bir şey yapmak isterse oda bir yolunu bulur zaten.neden kontrollerden haberi olsunki.işyerinde bi abim vardı ve kız arkadaşlarını teline x inşaat diye kaydederdi gözümüz açık olsun aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…