- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
Evet bayanlar size başıma gelen bir olayı yazmak istiyorum belki o zaman bakmam karıştırmam diyenler bir kez aha düşünür...
Ben arasıra eşimin cep telf. bakardım. Öylesine güvenirdim birşey olmayacağından emindim. Bazen evde kendi bilg.açık unuttuğunda da maillerine bakardım eşim işleri çok yoğun olan biridir.Mailleri çoktur işle ilgili.. Derken günlerden birgün... Elime cep telefonu dökümü geçtiiiii bir baktım (eşim hiç mesaj yazmaktan hoşlanmayan biridir) gece sabaha kardır 2-3-4-5 erde mesajlar yağdırmış birine... Şok oldum. Arama yok sadece mesaj. Bunu aklımın bir kenarına yazdım. Hemen başına gidip nedir nasıldır demedim. Sonra bilg.kurcalıyayım dedim ve uygun bir zamanda bütün bilg.taradım. Msn sin outlook unu hepsini ... Ama bayanlar erkeklerden her zaman daha akıllı ve zeki olduğumuzu düşünüyorum ben bu aklım olmasa bunu farketmezdim. Benim sevgili eşim msn de takma isimler kullanmış bir işi erkek adıyla yazılı ama uzantılı mail adresine bakınca bir bayan adıyla soyadıyla duruyor. Ben hemen elimdeki cep.nosunu yanlış no gibi arıyarak karı tarafa telefonda adını söylettirdimmm ve bingoooomaildeki msnde ki cep.telf.ayrıntısındaki bayan aynı kişi....
Ve şimdi benimle ilgili durum. Bunu öğrendiğimde ben 3,5 aylık hamileydimmm. Ayrıca eşimin geceleri sabaha kadar mesajaştığı zamanda hamileliğim ve rahatsızlığımdan dolayı hastanede yattığım zamann. Ne kadar acı dimi. ayrıca msn de benim akıllı kocam bakacağımı düşünmediği için yazışmalarıda kaydetmiş.. Bütün bunlardan sonra ben birgün karşısına geçip bütün bunları söyleyince ne yaptı dersiniz tanımıyorum, yok öyle birşey,, yanlışın var vs....
Ve ben hamileydim...
Evet bayanlar size başıma gelen bir olayı yazmak istiyorum belki o zaman bakmam karıştırmam diyenler bir kez aha düşünür...
Ben arasıra eşimin cep telf. bakardım. Öylesine güvenirdim birşey olmayacağından emindim. Bazen evde kendi bilg.açık unuttuğunda da maillerine bakardım eşim işleri çok yoğun olan biridir.Mailleri çoktur işle ilgili.. Derken günlerden birgün... Elime cep telefonu dökümü geçtiiiii bir baktım (eşim hiç mesaj yazmaktan hoşlanmayan biridir) gece sabaha kardır 2-3-4-5 erde mesajlar yağdırmış birine... Şok oldum. Arama yok sadece mesaj. Bunu aklımın bir kenarına yazdım. Hemen başına gidip nedir nasıldır demedim. Sonra bilg.kurcalıyayım dedim ve uygun bir zamanda bütün bilg.taradım. Msn sin outlook unu hepsini ... Ama bayanlar erkeklerden her zaman daha akıllı ve zeki olduğumuzu düşünüyorum ben bu aklım olmasa bunu farketmezdim. Benim sevgili eşim msn de takma isimler kullanmış bir işi erkek adıyla yazılı ama uzantılı mail adresine bakınca bir bayan adıyla soyadıyla duruyor. Ben hemen elimdeki cep.nosunu yanlış no gibi arıyarak karı tarafa telefonda adını söylettirdimmm ve bingoooomaildeki msnde ki cep.telf.ayrıntısındaki bayan aynı kişi....
Ve şimdi benimle ilgili durum. Bunu öğrendiğimde ben 3,5 aylık hamileydimmm. Ayrıca eşimin geceleri sabaha kadar mesajaştığı zamanda hamileliğim ve rahatsızlığımdan dolayı hastanede yattığım zamann. Ne kadar acı dimi. ayrıca msn de benim akıllı kocam bakacağımı düşünmediği için yazışmalarıda kaydetmiş.. Bütün bunlardan sonra ben birgün karşısına geçip bütün bunları söyleyince ne yaptı dersiniz tanımıyorum, yok öyle birşey,, yanlışın var vs....
Ve ben hamileydim...
her ne olursa olsun evli bile olsak ne kendi cep telefonumun kurcalanmasını isterim nede maillerime bakılmısını, bu nedenle 17 yıllık evliliğimizde böyle bir şeyi eşime asla yapmadım, tabiki oda bana karşı yapmadı, insanların eş olması böyle bir hakkı vermez arkadaşlar, eşinize güvenmiyorsanız o evlilik zaten bitmiş demektir. Aldatmak isteyen eş her durumda aldatır. Eğer ben eşimi aldatıcaksam neden kendi cebimden konuşayım neden eşimin şifresini bildiği mailimi vereyim??? Eşimin elinin altındaki her şeyi karşı tarafa neden bildirip kendimi riske atayımki, eminimki erkeklerde aptal olmadıkları için aynısını yaparlar. Yani sizin eşinizin telefonunu veya mailini karıştırmış olmanız sadece kendinizi kandırmaktan öteye gitmez. ALDATAN HER DURUMDA ALDATIR.
ahzu ben de çok üzüldüm durumuna ya bi erkek onun bebeğini taşıyan karısına bunu nasıl yapar anlamıyorum Allahım bizlere yaşatmasın böyle şeyler evlendiğimizde senağlama
bayanlar merhaba,
sormak istedim evli olanlardan, kocaniz eve gelince cep tel.nunu karistirip kayitsiz numaralarin kim oldugunu nicin ne hakkinda konustugunu sorarmisiniz? yoksa esiniz kizipta rahatsiz oldugu icin bunu yapmazmisiniz? mail adresine gelince,bakiyormusunuz maillerine? ben sahsen mail adresinin sifresini bile bilmem... cep tel.de de numaralar cok oluyorki hangi birini sorayim sasiriyorum eee calisan adam.. benim esim mesela basta kizardi ama simdi bisey demiyor.. da ben artik bu huyumu birakiyorum yoksa cok sIkIyOrmusum gibi geliyor esimi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?