Eşinizin en çok hangi huylarına gıcık oluyorsunuz??

ben eşimin bütün huylarından nefret ediyorum ona sinir oluyorum dediğim dedik olmasından kaba saba konuşmasından beni ihmal etmesinden cimriliğinden herşeye karışmasından çok konuşmasından ....düşündükçe sevdiğim bi huy aklıma gelmiyor maalesef..sizin gibi bi kaç taneyle bitecek gibi değil yani.şimdi de ona çok sinirliyim zaten

bir kıza baktığı halde bakmadım diye kavga çıkartmasına,her zaman ama her zaman haklıysam bile inatla beni haksız durumuna düşürmesine,hiçbir zaman hatasını kabullenmemesine,duş alacağı gün,yani kendini kirli hissettiği gün bana kur yapıp işini bitirip daha sonra duşa girmesine,bir gün de duş alıp yanıma yatmamasına,b*kn altında kalıpta lafın altında kalmamasına,kendi iyiliğine bile birşey söylediğimde bana hep itiraz etmesine,günün her saati kola içmesine,sürekli et ve tavuk yemesine ayrıca yemek seçmesine,kırkyılda bir eğlenmek için birşey yaptığımda yanımda sürekli saate bakmasına ve keyifsiz keyifsiz somurtmasına,insanların içinde benimle tartışmasına,erkek kardeşlerinin yanında bana sert davranmasına,çocuk gibi olmasına... vs vs vs gıcık oluyorum.

En büyük derdim sabahları onu tabir-i caizse yataktan kazıyarak kaldırmak. Mutlaka ama mutlaka gec kalkar. Kalkamaz. Gözlerini acamaz. Deli olurum. ben de alarm calar calmaz acarım gözümü zıplarım yataktan. Elli saat kahvaltı masasına gelmesi beklerim.

Onu öleee uyandırmaya calısırken kanser olurum resmen :D Ayyy simdi bile sinirlendim :D :47:

Allah nazardan saklasın düzeldi :) Nasıl mı çözdüm; umursamıyorum. Geç kalıp kalmadığını, kahvaltı yapıp yapmadığını önemsemiyorum :) O da maşallah kendi kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor :D

-sabahları uyandığında yataktan kalktığı gibi kalkıp bi bardak su içip ardından sigara yakması (( insan karısına azcık sarılır dimi))
-kahvaltıda çatalını kahvaltı kaselerinin üzerine koyup kaseleri kirletmesi (( gördüğüm an catalını çatalımla fırlatıyorum üstüne ))
-çok sewdiği yemeklerde agzını şapırdatması
-bi yere yemege gittiğimizde yediği gibi kalkması bazen masadan kalkarken son lokmalarımı atıyorum agzıma (( bi kere nereye diye seslenmesem beni bırakmış gidiyodu ayyy sen yiyodun dimi diyo ))
-yemek yedikten sonra 2 saat ((abartmıyorum ))agzından garip sesler çıkarması
-yürürken boynunu iyice öne eyip kambur durması (( benle aynı boyda görünüyo))
-gece uyurken sürekli ayaklarını sallaması ((uyandığımda kendimi tekme atarken buluyorum))
-şiveli konuşması o tarzı sürekli taklit etmesi (( tüylerim diken diken oluyo ))
-sardığı bi şarkıyı espiriyi kelimeyi her neyse aylarca tekrar etmesi ((inanın çok sinir bozucu ))
-aynaya baktığında kaşlarını kaldırıp kendini kasıp gıdısını çıkarıp kendine o şekilde bakması ((heralde hep o şekilde göründüğünü zannediyo bi de yakısıklı oldum sanıyo ))
-banyoyu sadece ellerini bile yıkasa çok ıslatması
-odamızda bu dilsiz uşak deniyo ayaklı askı olmasına ragmen bütün kıyafetlerini arka odaya sandalyenin ütü masasının yani gördüğü -heryere dizmesi ben ((girmesem dag gibi oluyo denenmiştir))
-çoraplarını birbirine geçirip o şekilde kirli sepetine atması ((genelde arka odada kapının arkasında biriktirir))
-kıyafetleri kazak tişört bogaz kısmından tutup açarak kafasından çıkarması ((saçı bozuluyomuş bizimki bayaaa kel..sonra diyo ki bunu yeni aldık niye açıldı yakası sen öyle açarken kıyafetten çatır çutur sesler çıkıyo duymuyon mu ))
-bi yere gidiceimizde ewden hemen çıkıp 3 dk içinde aşagıdasın demesi bi de 10 kez araması ((yaklasık 2 senelik ewliliğimde beraber indiğimiz 1 elin parmağını inanın geçmez))

daha düşünürsem çok var da şimdilik yeter de artar bile (( ne çok gıcık oldugum şeyleri varmış yeni farkettim ))
yine de sewiyorum

Son düzenleme:
sabahları uyanmaması (ben erken çıkıyorum.her sabah ararım tamam uyandım der ama tekrar uyur)
kalabalıktan hoşlanmaması.
her gece tv karşında uykusunun gelmesini beklemesi.
tartışmadan sonra hep kendini haklı çıkarması. ve benim alttan almamı beklemsi.

ama büyük sorunlar değil çok şükür. yinede seviliyor. işte :))

1.)şu para hırsı.adam beni çoçukları unutuyo çalışmaktan
2)sabah 8 de gidiğ gece 12 ye kadar proje çizip eve geç gelmesi
3)işini benden daha çok sevmesi

ben aslında bu adamın işinden bayagı nefret ediyorum.

TV izlerken top patlasa duymaz...
Umarim TV izlerken dogum sancilarim gelirde hele bir duymasin bakalim :1: :1: :1:

çok dağınıktır eşim.

dolaptan kıyafet alır kapağını örtmeden gider.banyoda,mutfakta hep yapar bunu,sinir olurum :47:

hayır,insanın gözüne batar koca kapak yahu :53:

tınlamadan gidiyor odadan bende arkasından açık bıraktığı dolap kapaklarını kapatıyorum :41:

Her zamn kendını haklı gormesı.haksız oldugu durumlarda bıle uste cıkması. hep annesinin tarafında olması bnden baska kımseye soz geçirememesi.misafirlerin yanında bazn sert davranması ters bakması.10aydır evlıyız hala evlılığe alısamamaması.Annesini hep ılk planda beni ıkıncı planda tutması. Benım ailemden kımseye fazla gitmek istememesi.kendi tarafına sık sık gitmeleri benide zorla goturmelerı.

tamamen kendi şuçu olan birseyi kesinlikle kabul etmeyip ,ne yapıp yapıp bana maledip;' senin yüzünden 'demesi...işte bu iki kelime...duydugum an tüylerimi diken diken yapan iki kelime...ıyyykkkk

Çok yavaş hareket etmesi.
Çok bilmiş davranması
Misafir geldiğinde başka odaya gidip telefonla konuşması.
Televizyonun karşısında yatıp sürekli benden bir şeyler istemesi.

- Evdeki her seyi potansiyel kül tablasi olarak görmesi.
Tabaga, bardaga, portakal/muz kabuguna, kavanoza, balkona, vazolara, wc/banyo küvetine her yere sigara külünü koymasi ve benim delirip bu kül tablasi olarak kullandigi mutfak malzemelerini atmam..

- Ben dip köse temizlik yaparken bana gelip "yaa keske küveti temizlemeye o kadar ugrasmasydin banyo yapacaktim ben simdi" yada "tüh ya wc yeni mi temizledin keske ben girseydim ilk önce".

- Hediye olarak aldigim bi t-shirt'i (söylemesi ayip olmasin ama markali ve pahaliydi) pijama olarak giymesi. Çok çok bozulmustum ve kirilmistim.

- En taze vukuati da, ben banyoda büyük temizlik yaparken, son kisma gelip lavabo ve yerleri yikiyordum. Esim benle muhabbet etmeye geldi ve sigarasini yakip külünü lavaboya atti. Nasil delirdim elimdeki paspas deynegiyle pesine düstüm. O günden beri sigarasini disarda içiyor hayirlisiyla bakalim...

dağınıklık , dağınıklık , dağınıklık !!!! ben kendimi bilirdim ama böyle bişey olamaz ya :( her yeri birbirine katıyo yaramaz çocuk gibi..
Bide evde sigara içmesi :(

elinin cooook acik olmasi...simdi bazilari der ahh keske benimkide....HAYIR benim esimin eli gercekten cok acik!!kendi borcu var komusumuz bizden borc ister elindeki son kurusu bile veriyor!alisveris merkezinde sepete koyduklarini ben geri yerlerine koyarim sonra aksam evde hesap yaparkende der : ayy senin sepetten cikarttiklarinda olsaydi kimbilir nekadar giderdi...iyikide cikarmisin askim der...her seferinde ama...birsey almaya gönderirim gider en pahalisini alir bide gururla gösterir bak bu kalitelisi diYe...(sanki ben bilmiyorum)

birde BIRSEY DAHA VAR BUNA HASTA OLURUM: tarihi daha gecmemis seyleri bile yemez korkar!mesela bir iki gün kalmis gecmesine onu asla yemez!! bende tarihini sildiririp kaktiriyom ona

bir yere gitmeden önce saatlerce hazırlanması,
benim annesine gösterdiğim saygı yetmiyormuş gibi bana annesine saygı göstermek zorunda olduğumu hissettirmesi( annem manava gitti sen de git yardım et, annem uyandı sen de kalk ....)
en sinir olduğum hazırlanıp tam dışarı ya da misafirliğe gideceğiz tuvalete girmesi ve saatlerce çıkmaması:52:

hemen sıralıyım;
sitresli olduğunda ağzını devamlı cıklatması
konuşurken laf arasında birisi onu dinlediği halde şşşşiit demesi
soğuk soğuk espriler yapması
herşeye "niye?" demesi
ben bişey anlatırken bni yüzüme bakarak dinlememesi
kendini çok beğenmesi
yemek yerken ağzını caklatması
bazen kaçırır çok şiveli konuşur (küçüklüğü köyde geçmiş)...vs.vs
daha aklıma gelirse yazarım:KK66:

ama tabi ben bu huylarını bilerek evlendiğim için sorun değil de bazen de sinir olmuyorum değil:) neyse yine de çok seviyorum bn kocamı:) sizin eşinizde de var mi böyle şeyler???
Ya kızlar benim eşim diş doktoru saat başı da dişlerini fırçalar evliliğimin ilk yılında gıcık oluyordum bu duruma ama artık alıştım ben de çok özen gösteririm diş temizliğine günde 3 kez fırçalamamın dışında mesela bir şey yedikten sonra da rahatsız olduğum için fırçalarım ama saat başı diş mi fırçalanırmış canım diyordum ilk seneler şimdi 3,5 sene oldu insan alışıyor :)

Back
X