imm gece gece iyi güldüm hemen hemen hepzinde ayni seyler ama. ben 2 ay önce evlendim bende şimdiye kadar gördüklerimi söyleyim
sevdigim huylari:
ev işinde yardim etmesi
dağinik değil
gece calişiyor sabah 6 tida geliyor ve öpmeden uyumuyor
süpriz yapmasini sever
yemek yapar
ve beni çokk seviyor
hic bir zaman elimi birakmz üşenmese 24 saat elimi tutacak
cocuksu ruhu
benim için gercekden gözyasi dökmesi
sinirlidir ama neolursa olsun hic bir zaman kirici olmadi ve asla bana sinirini belli ettirmemesi
ben ondan daha cok sinirliyim ben sucluyken bile alttan almasi
agzi bozukdur ama benim yanimda kullanmamaya calişir ve asla bana karşi argo konusmas bu biz beraberkende boyleydı
aileme çok iyi davraniyor cok saygili ve bu yüzden cok seviyorlar
sevmedigim huylari:
(ailesi demeyelim) ( yengeleri, teyzeleri,amcamlari,ve amca ile teyze kizlari) sülalesi cok büyük rizeli, gel gelelim ben yurtdısından gelin geldim ve sülalede abartisiz ılk acik gelinim ve gelir gelmez ayri eve cikdim, cekemeyen okadar çokki okadar laf ediliyorki sesi cikmiyor adamin ve bu beni çileden cikariyor..
( ama dedigim gibi ailesi degil bunlari yapan onlar üstüme tıtrer, sülalesi bunu yapan,)
gereksiz insalara borc vermesi ve onlari istememesi çekinmesi ( adamlarin hic biri geri getirmedi) ( bi adam dilenciye 50 tl verirmi ya)
istanbuldayiz, istanbulu hic bilmem kimsem yok burda ne bi arkadas nede aileden biri cok Sıkılıyorum, nezeman hadi gel çikalim desem suraya gidelim burasi varmis buraya gidelim desem, yok orasi cok uzak, yok şurasinin ortami güzel degil, yok boyle yokkk soyleeeee (offffffffffff) dişari cikmaya kalkdigimiz an üsküdara ineriz ıkı dolanırız gerı hop eve

ettiği bütün bahaneler yalan cünkü cok kiskancccccccc
gel gelelim sonuna nezeman banyoyu temızlesem adamın aklına tras yapmak gelir ve duş almak gelir ve nasil becerıyor bilmiyorum ama bütün yerler su icinde, her işi yapar ama nedendir bilmiyorum banyo konusunda arkasını topluyorum.. yoksa temizdir
..
boyle iste ama neolursa olsunnn onuuu cokk ama cokkk sevıyorummmm sabah olsada işdenn gelseeeee, iyki onunla evlenmişim.. iyi huylari okadar cokki