Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşim deil ama nişanlımın en sevdiğim özellikleri sürekli beni sevdiğini belli etmesi biraraya geldiğimizde elimi hiç bırakmamacasına tutması beni sürekli sahiplenmesi bi bakışımla herşeyi anlamasıdır ..Allah sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın
bana kıyamamasını, kin tutmamasını, hatasını kabullenmesini, tartışmalarımızı süründürmemesini, haklıya hakkını vermesini..... bunlar sevdiğim huyları, ama sevmediklerim de yok değil.....
Temiz kalplidir, uyumludur,
Kimselerinin canını yakmaz,
Sabırlıdır, genelde sakindir, güleryüzlüdür
Aileme karşı saygılı ve içtendir.
Dürüsttür, merhametlidir.
Mücadelecidir, sevdimi bir daha bırakmaz.
Seviyorum ben onu :)))
Bi çok şey var ...
En sevdiğim huyu tartışmalardan sonra kin tutmaması ve bana kıyamaması :asigim:
Biri beni ezmeye kalktığında dağ gibi arkamda olması Çok üzgünüm çoook
Çok zeki ve çok bilgili olması :) çok şeyler öğrendim ondan saolsun
Sabahları işe beni öpmeden gidememesi :) hayal meyal hatırlarım öper anlımdan :kedi: :1rolleyes:
Her konuda zevkelrimizin uyuşması yemek(spagetti ve iskender hastalığı) ,içmek,gezmek,izlediğimiz filmler bile (korku-gerilim filmi) hastasıyız kaydirigubbakcemile3
Kararsız kaldığım konularda fikir vermesi destek olması
Dedikoduyu asla sevmez gıybetten hoşlanmaz bu huyunu çok severim
Dürüst ve açık sözlüdür .
Gereksiz boş konuşmaz sakindir mirmirmirmir
Biçok şey sayabilirim sanırım bukadarı yeterli opuyorumnanaktan
o benim ömrüm ya...boshayallersmile sevgisini her zaman güzel sözlerle belli etmesi... kin tutmaması... yardımsever,içten doğal olması...bana kıyamaz bu arada zemuszemus kalp kırıcı değilidr... özür dilemesini çok iyi bilir gönlümü alır... ağladığımda başımı göğsüne koyar ve gözyaşalrımı siler.... kıyamam der.... aklıma gelenler bunlar :asigim:
kaydirigubbakcemile2 sanırım burası beni çook cezbetti.. yanımda yok da ondan yazasım geliyo yaa...senağlama çok iyi bir dinleyicidir... her zaman destekcimdir...eleştiri yapmasını severim.çünkü nasıl yapacağını bilir... Şeniz sakin,,anlayışlı...fazla duygusal olmasa da o bir balık...