Eşinizin en tatlı / masum / yirim seni beeeennn dediğiniz halleri...?

ezberbozanlale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
576
2
0
İstanbul
Eşinizin yanakları sıkılası,masum,şirin hallerini yazalım.bazen yaptığı bişey karşısında hangi ifadeyi kullanacağınızı bilemeyip onu sadece sarılıp öptüğünüz,yanaktan bi makas aldığınız durumlar vardır ya,hani küçük bi çocukmuş gibi, işte onları soruyorum.
Hadi buyrun ....

ben de uykudan uyandığı haline bayılıyorum... bu aralar özellikle sahura kaldırırken ki halleri.. zor ayılıyor, yüzü-gözü şüşmüşşş, oturur pozisyonda ayılana kadar bekliyor.. ooy aynı bebekler gibii yiriimmm

Kızınca gargamel, kahkahayla gülünce şirin oluyo benim aşkımmmmm:86:
Yanaklarını, burnunu sıkıp cücüğünü (yanlış anlaşılmasın sakal) çekip duruyorum

uyurken tabiki de :) oyyy uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi o zamanlar.

bir de bana süpriz yaptığında o tatlı halleri :93:

ustalıkla laf soktuğumda yani tam taşı gediğine küt diye koyduğumda ;bazen anlamaz o neydi taş mıydı nereye geldi? Şapşal şapşal bakar.O zaman hiç kıyamam uyy uyy yerim seni ben der öperim....
Bide benim harcamalarımı denetlemeye çalışırken hesabın ve ekstrelerin içinden çıkamaz o zamanda tatlı olur..
Ama uyandığında hiç bulaşmam - hi Hitler der geçerim.Neme lazım nazi subayına belli olmaz.

elleri kirlenmiş vaziyette yanıma gelip ıslak mendil varmı dediğinde benim ne oldu ellerine diye sorduğumda marullarla oynadım da ben demesii

şu kırmızı işaretledğim kısma bayıldımbu kadınlardan korkulur yaniii

Özellikle uyandıktan sonraki hali...

Gözler japon gibi şişmiş, yüzde bir masumluk,alık alık bakmalar...

Kedi gibi seviyorum onun her o halini gördüğümde...:103:

ben en çok uzanırken yanıma geliyo yanagıma gözünü açıp kapatıyo sonra yüzüne bakıyorum çok masum oluyo bayılıyorum o haline:))

dizine yatırıp tatlı tatlı şarkı söylemesi,saçımı okşaması,gözlerime bakması ninni gibi oyyy anı bozmamak için zor tutuyorum kendimi öpmemek içinde uyuyorum zaten sonra bazen bilerek uyutuyor sanırım uyandıgımda kumamla ( erkek arkadası hamdi ) playstation oynuyorlar.uyuzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…