- Konu Sahibi ezberbozanlale
-
ne romantik kocalar varmış ya gece yarısı seni izleyen bi erkek waoww
Bilinçli haliyle de bilinçsiz haliyle de romantik kendisi. Ailenin odunu benim.ne romantik kocalar varmış ya gece yarısı seni izleyen bi erkek waoww
oha evlenesim geldi.... Ne güzel topik olmuş bu.. hep mutlu mutlu okunuyor:):)
ben evli değilim ama sevgilimin gecenin köründe arayıp ortalama 10-18 dk konuşup sabahleyin beni aradığını hatırlamıyor olmasına bayılıyorumBirde artık rüyasında ne görüyorsa tuhaf şeyler söylüyor. birkeresinde ''İSKELE ALABANDAAAA''
diye bağırmıştıbirde telefonda enson aradığı ben olmasam bile nasıl bir içgüdüyse,uyurken numaramı bulup arıyor
evet yaa var gerçkten benimkide kaçyıl oldu ama hala bazen uyandığımda saçımı severken yüzümü okşarken bulduğum çook olur inanın ve çook hoşuma gider sevinçten duygulanırım o zaman yirimmmm diyesi geliyor insanın...
Bu kahvaltı olayı bizde de mevcut. Ben mutfağa yaklaştıkça, "Gelme, gelme!" diye bağırıyorsa, biliyorum ki, yine mutfağı birbirine sokarak, bana sürpriz hazırlıyor.
çok şanslısınız gerçekten kıymetini bilin sevdiklerinizin böyle romantizm herkes bulamaz:2:
3 aylik evli bir sehimdimizi izledim yuregim kanadi....kimbilir onlarinda ne hayalleri vardi Allah rahmet eylesin...bunu paylasmak istedim sizlerle...Allah sehit ailelerine sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun....konuya geliyim en cok yirim seni dedirten hali esimin ben yorgunken isten geldiginde bana yardim etmesi kizmamasi ozaman sevgim kat be kat artiyor....icim cok buruk arkadaslar ya Allahim yardimcisi olsun mehmetcigimizin amin deyin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?