Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

neguzelbirben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
122
62
13
Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.

Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.

Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani

Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !

Son düzenleme:
Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..

Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.

Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.

sen de yanına bir arkadaş bul, aynı otelde 2 kız takılın. Yüzüne bakma lobide yemekte denk gelirsen :D

"Tek şartla sorun çıkartmam, ben de bu yaz arkadaşlarımla giderim" de, sonra ne sen ona karış ne o sana karışsın
Evlilik demek hapishane demek mi ya, evlenen bir daha ömür billah eşiyle dostuyla birkaç gün takilamaz mi??
Ben olsam iyi eğlenceler, güneş kremi almayı unutma derdim herhalde (sevgilisine ucuz Tayland uçak bileti arayan bir insanım)
Sonuçta tatile g.t izlemeye giden bir serefsizse zaten yanımda da yapar yapacağını. Ama eşiyle dostuyla havuzda eğlenmek, geceler boyu içip kendini genç hissedeceği birkaç gün için gidiyorsa bunda ne sıkıntı var ki??
Haaa bu arada size izin vermemesi mesele. O da gitsin siz de gidin. İnanın size de iyi gelir. Benim annem, babam olmadan yurtdışına tura bile gider yani, ne demek izin vermemek.
Evlilik hapishane mi de izin kağıdı bu kadar zor olsun?

"Tek şartla sorun çıkartmam, ben de bu yaz arkadaşlarımla giderim" de, sonra ne sen ona karış ne o sana karışsın
Evlilik demek hapishane demek mi ya, evlenen bir daha ömür billah eşiyle dostuyla birkaç gün takilamaz mi??
Ben olsam iyi eğlenceler, güneş kremi almayı unutma derdim herhalde (sevgilisine ucuz Tayland uçak bileti arayan bir insanım)
Sonuçta tatile g.t izlemeye giden bir serefsizse zaten yanımda da yapar yapacağını. Ama eşiyle dostuyla havuzda eğlenmek, geceler boyu içip kendini genç hissedeceği birkaç gün için gidiyorsa bunda ne sıkıntı var ki??
Haaa bu arada size izin vermemesi mesele. O da gitsin siz de gidin. İnanın size de iyi gelir. Benim annem, babam olmadan yurtdışına tura bile gider yani, ne demek izin vermemek.
Evlilik hapishane mi de izin kağıdı bu kadar zor olsun?
Tatilin hası tek gidilendir de diyecektim aslında, ama tırstım tepkiden.

Çünkü insanız, koca olsun, arkadaş olsun herkes ile ufak tefek bir problemimiz oluyor...ya da geçmişte yaşanan sıkıntıları hatırlatıyor bazen yanımızdaki insanlar... ama al bavulunu git hiç görmediğin bir şehre tek başına, 10 gün de olsa yep yeni bir sen deneyimleme fırsatın oluyor. Zaten totosunda ki tüye kadar tanıdığın adamla aynı odaya kapanmaktansa, yeni insanları tanımak, 3-5 sohbet edip ufkun açılma fırsatı doğuyor. :D

8 aylık evli biri için normal değil. Herkes izin veririm demiş ama cicim ayında olduğunuzu unutmuş.
Biraz zaman geçince bende izin veririm tabiiki benim kölem değil ama oda bana karışmayacaksa. Kendi her haltı yiyip karısının evden çıkmasına müsaade etmeyenlere ayarım zaten. 🤦🏼

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..

Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.

asla gidemez gitmezde zaten çok saçma tatil yapılacaksa birlikte yapılır arkadaşları evliyse eşleriyle hepiniz beraber gidin
Bu arada bunu eşinizle tartışarak değil benimde tatile ihtiyacım var dinlenmem gerek arkadaşlarının eşiylede zaman geçer yine siz ayrı takılın biz kadınlar zaman geçirirz vs vs tatlı dille olayı girin yoksa sonu felakaet olabilcek bi konu

6 bucuk yillik evliyim. Ayri tatil istegiyle gelmedi eşim hiç. 🙄 Bu kiskanmakla alakali değil ama eglenceli biseyi neden başkalariyla yapmak istesin ki. 😁
Eşimin arkadaşlariyla tatile, kampa vs gittik ama birlikteydik yani. Yalniz olan yalniz gelirdi kiz arkadasi, eşi olan birlikte gelirdi.

Bilemedim ama başkalariyla vakit gecirmek isteyen adami da zorla tutamazdim galiba.

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..

Güvensizlik yoksa ben bi problem göremedim . Arada arkadaslarimizla ve arkadaslariyla takılma herkesin hakkı . Bunun icin ne izin isterim ne izin veririm o ne demek ki oyle veli miyiz biz . Kendin icin izin vermez demişsin . Daha önce vermedi mi bu senin varsayimin mı ?

8 aylık evli biri için normal değil. Herkes izin veririm demiş ama cicim ayında olduğunuzu unutmuş.
Biraz zaman geçince bende izin veririm tabiiki benim kölem değil ama oda bana karışmayacaksa. Kendi her haltı yiyip karısının evden çıkmasına müsaade etmeyenlere ayarım zaten. 🤦🏼

Evet daha cok yeniyiz.

Ve biz bi gidelim sonra yine giderse gitsin tabi kendisi.

Ayrıca ben niye gidemiyorum mesela

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..

Kendimden örnekleyeyim..Esim her zaman kendimi öncelikli hissettirdi.Hani insan bazen sohbetini bile özler ve "arkadasinla saatlerce konusuyorsun eve gelince televizyon karsisinda uyukluyorsun"der ya..hah iste herşeyi esimle oncelikli olarak sevgiliyken ve esimken yasadigim icin arkadaslari ile tatile gitmesine asla karismadim.
8 ay olmus evleneli ve zaten pandemi var vakit geciremediniz gezemediniz..Bana durum ve zamana göre degerlendirdigimde haklı geldi öfken..Sadece bunu esine söylerken rizam yok tarzinda degilde durumu anlamasi ve kendisinin düşünmesi icin farklı cumleler secmelisin belki de.

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..

ben izin veririm. hele ki evli beylerle hiç sorun çıkarmam. bekar arkadaş olsa da gidebilir hadsiz biri değilse. bu çok çok normal bence.

ama size izin vermemesi normal değil. izin vermeyin öyleyse diyeceğim ama dinlemiyormus. öyleyse biraz pişman edin ki ya size de izin versin ya da kendi de gitmesin.

Benim eşim gitti. işlerinin çok yoğun olduğu zamanda arkadaşları da uygundu fırsat bulup 2 gün gittiler. Arkadaşları çok iyi insanlar, o yüzden onlarla program yapınca seslenmiyorum. Bir de yıllık iznimizde hep bana sorar, nasıl planlarsam öyle yaparız.
Eğer arkadaşlarını sevmeseydim, beraber tatile gitmiyor olsaydık ben istezdim gitmesini.
Eğer inatlasıp giderse ben de o dönünce başka bir 5 yıldızlı otele giderdim.

Kendimden örnekleyeyim..Esim her zaman kendimi öncelikli hissettirdi.Hani insan bazen sohbetini bile özler ve "arkadasinla saatlerce konusuyorsun eve gelince televizyon karsisinda uyukluyorsun"der ya..hah iste herşeyi esimle oncelikli olarak sevgiliyken ve esimken yasadigim icin arkadaslari ile tatile gitmesine asla karismadim.
8 ay olmus evleneli ve zaten pandemi var vakit geciremediniz gezemediniz..Bana durum ve zamana göre degerlendirdigimde haklı geldi öfken..Sadece bunu esine söylerken rizam yok tarzinda degilde durumu anlamasi ve kendisinin düşünmesi icin farklı cumleler secmelisin belki de.

Aslında uzunca bir mesajda bu güne kadar iççimde kalan durumları yazdım ..
Bak böyle böyle oldu içimde kaldı..
Şimdi tüm bunlardan sonra sen arkadalasrımla tatile gideceğim diyorsun mantıklı oku düşün ve beni ara yazdım..

Back
X