Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

Benim esimde gitmişti ben yeni doğum yapmıştım sen nasıl gitcen ben bari gideyim dedi o zamanki aklımla git dedim. Aradan gecti 8 yıl arada aklıma geldikçe başına kakarim adam bin pişman gittigine gitmeseydi sanki doğuran o teallaaamm

Gidebilir..
6 aylik falan evliydik arkadasiyla tatile gitti.. Hem de Rusya'ya . :KK53:Sonrasinda yine arkadasiyla Amerika'ya gitti.
Dubai'ye ve bazi ortadogu ulkelerine falan gitti.
Yapacak olan burnumun dibinde de yapar. O nedenle kisitlamanin anlami yok..
Ama ben de istedigimde arkadaslarimla ya da yalniz gidebilirim..
Eger bana izin vermeyip kendisi gitmeye kalksaydi kafasini kopartip kelle corbasi yapardim :kk77:

Evettt aynenn birlikte de gittiniz mi ?

Önce benle bi gitsin noluyo derdim vala :)

Bence burdaki sorun kıskançlık değil. Bir, siz daha hiç birlikte tatil yapmamışsınız, ikincisi ise siz gitmek isteseniz sorun çıkarır. Aynen arkadaşların dediği gibi anlaşmanızı yapın, sonrasına karışmayın. Yani siz de arkadaşlarınızla ayrı gidebiliyor olun. Bir de istediğiniz kadar destan yazın, erkeklerin geneli yapacağını yapıyor, yani o tatile bir şekilde gidecek. Acı gerçekler :) O yüzden hiç sinirinizi bozmayın. Evlilik içinde eşitliği sağlamanız için güzel bir fırsat olmuş aslında, değerlendirin. Cicim ayları geçince siz de arkadaşlarınızla takılmak isteyeceksiniz çünkü.

İzin almak vermek ne demek. Ben anlamıyorum da çocukmuyuz. Eşler evlenince birbirinin sahibi mi oluyor. Ben annemden babamdan bile izin almıyorum artık. Haber veririm geçerim. Eşte de aynı şey. Soruya gelecek olursak evet gitmesine ses çıkarmam. Bende sonra arkadaşlarımla giderim. Sonra eşimlede giderim. Sorun edikecek bir durum göremiyorum ne ben onun sahibiyim ne o benim.

Asla vermemm istemem zatenn ne gerek varr madem öylee kendi gidiyosa bende giderim o zaman
nedirr yaniii

Peki amerikaya rusyaya beraber de gittiniz mi? Yani siz de gitmek istemediniz mi? Benim hiç gitmediğim yere bensiz gitse çıldırırım kıskançlıktan
Baska ulkelere gittik ama Rusya ve Amerika'ya birlikte gitmedik. Hicbir yere gitmeseydik ben de sinir olurdum sanirim.
Amerika'dan ben ilk seferde vize reddi aldim o da arkadasiyla gitti. Rusya'ya da hem gezmek hem de dunya kupasini izlemek icin gitti. Futbolla aram yok istek duymadim acikcasi.

Yalniz itiraf etmem gerekirse Rusya'ya giderken rahattim ama sonrasinda hafif kiskandim 😂 Cunku attigi fotograf ve videolarin arka planinda tas gibi hatunlar vardi. Boyle puruzsuz pamuk gibi beyaz/bugday tenli uzun sari sacli renkli gozlu falan 😬

Ama yine gitmek istese gitme demem. Guveniyorum, aldatacagini sanmiyorum, o karakterde bir insan degil.

Evettt aynenn birlikte de gittiniz mi ?

Önce benle bi gitsin noluyo derdim vala :)
Baska ulkelere gittik ama Rusya ve Amerika'ya birlikte gitmedik. Hicbir yere gitmeseydik ben de sinir olurdum sanirim.
Amerika'dan ben ilk seferde vize reddi aldim o da arkadasiyla gitti. Rusya'ya da hem gezmek hem de dunya kupasini izlemek icin gitti. Futbolla aram yok istek duymadim acikcasi.

Yalniz itiraf etmem gerekirse Rusya'ya giderken rahattim ama sonrasinda hafif kiskandim 😂 Cunku attigi fotograf ve videolarin arka planinda tas gibi hatunlar vardi. Boyle puruzsuz pamuk gibi beyaz/bugday tenli uzun sari sacli renkli gozlu falan 😬

Ama yine gitmek istese gitme demem. Guveniyorum, aldatacagini sanmiyorum, o karakterde bir insan degil.
Diger arkadasa yazdigim cevabi ekleyeyim 😁
Ben sizin sinir oldugunuz konuyu anliyorum aslinda. Sizinle gitmeden baskalariyla tatile gitmesine bozulmussunuz.

Ama ayni zamanda erkek arkadaslariyla tatile gitmesine izin verirmisiniz diye de sormussunuz.
Yani erkek arkadaslariyla tatile gidiyor olmasi da sizi rahatsiz ediyor gibi anladim.

8 aylık evlilik

5 evli adam takılacaklar

Ee o zaman niye sizle evlenmiş ?

Tamam gidilir de insan yeni evlendiği eşi ile plan yapar öncelikli olarak.

Ben olsam bende gider kızlı erkekli grup arkadaşlarımla gideceğim derdim.

Balayı hariç gitmedik tatile

Yahu daha 8 aylik evlisiniz, balaydan sonra ne tatili olacakti daha ve pandemi vardi? Arkadaslar ile konu olmustur, biri tesadüfen ucuz otel/bilet bulmustur ve herkes bir tatil havasina girmistir.

Ha ne vardir, adam dar görüslü ise ve kadinlara ayri, erkeklere ayri kurallar taniyorsa o halde evlenmeyecektin. Kusura bakma ama elin hirbosu ile evleniliyor sonra adamdan modernlik bekleniliyor. Yapabilcegin en fazla sey, sende iki gün kizlar ile tatile gidebilirsin. Ama es olarak yanliz tatile gitmekte bir yanlis yoktur.

Bensiz tatile gitmek istiosa benimle niye evlendi diye düşünürüm. Kıskanmakla hicbi ilgisi yok ayri gayri takılacaksak niye evleniyoruz.

Bende sinirlendiğim için yorumların tamamını okuyamadım. 🤣
Eşinizle severek mi evlendiniz ? Ne demek gitme desemde dinlemeyecek gidecek. 2 günlük tatil, hayat arkadaşından ailesinden eşinden aynı yatağı paylaştığı kadından daha mı değerliymiş. Evlenmeseymiş o zaman bu kadar arkadaşlarıyla tatil sevdalısıysa.
Aynen. Dinlemeyip giden adam döndüğünde evdekini evde bulamamali. Toto isterim toto o vurdumduymazliga ben. Cok yüz veriolar bu erkeklere ya. Aldikca fazlasini isterler ustelik doyumsuz sacma sapan bi canli erkek :)

Belli ki eşiniz evliliğe adapte olamamış evet çok yenisiniz ve nası alışırsa öyle gider...bu onun kararı saygı gösterin diyemeyeceğim önceliğinin siz olduğunu kanıksamalı...aksi halde bu dayatmalarla evlilik yürümez...aynı şey sizin içinde geçerli siz evli bir çiftsiniz artık ayrı tatil fikri bence yersiz...

Çok çok fazla gerginim.

Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.

Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.

Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani

Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.

Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Niye sizinle gitmiyor?

Back
X