Madem bu kafadasiniz, uçan sinekten kıskanıp trip atacak kapasitedesiniz (balkonda sigara içti diye bozulmak bence bu kategoride) ne demeye akşam oturmasina kız çağırdıniz ki eve? Gündüzler çuvala mi girdi?
Tepkiniz saçma, kendinizin de eşinizin de burnundan getirmissiniz güzel bir akşamı . Eşiniz hissetmiş soğuk ve kısa cevaplarınızdan tepkinizi, kız da hissetmisse bir de ona rezil olmuşsunuz.
Ne dürtüsel tepkiler bunlar..
Başlığa gelince, arkadaşlarımın eşleri de artık arkadaşım olduğu için gayet samimi davranırlar. Geç olduysa "kendim giderim" dememe rağmen ısrar eder arabayla götürürler,arkadaşım çocuklu biriyse bize eşlik etmez arabada adamla basbasa gideriz.
Birgun birinin kocasindan arkadaşim mutfaktayken kullanmayı bilmediğim bitcoin uygulamamla ilgili yardım istemiştim mesela, bana anlattı anlattı, anlamayinca adam aldı benim telefonu, hesaptaki param kadar coin aldı falan, bu süreç de yirmi dakkayi aşmıştı...sigara kullanmam ama kullansam balkonda icebilirdim, benim babam da annemin arkadaslariyla balkonda sigara içer,sohbet eder.
Ne var yani bunlarda?
Su KK'yi ,buna benzer kavgaları okudukça evli arkadaşlarımdan soğuyorum,davetlerine icabet edesim gelmiyor