• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin inadı kac gün sürer ve tepkiniz ne olur?

benim eşimde (rekor)4 ay sürdü küslüğümüz..kendisi suçlu olduğu halde...bir özür veya gönül almadı...baktımki boşanmaya kadar gidiyor....ben konuşmaya başlamıştım...

erkeklerin genlerinde var heralde artik böyle düsünüyorum..ilk yil evlendigimizin ayni seyler oluyordu bizim evde..ben konusmasam bosanmaya kadar gidebilirdi..ayni sekidle kendisi suclu oldugu halde cok gidip gönlünü aldim..ama simdi öyle degil simdi pasa pasa özür dilemesini bilyior , ögrettim..

erkeklerin genlerinde var heralde artik böyle düsünüyorum..ilk yil evlendigimizin ayni seyler oluyordu bizim evde..ben konusmasam bosanmaya kadar gidebilirdi..ayni sekidle kendisi suclu oldugu halde cok gidip gönlünü aldim..ama simdi öyle degil simdi pasa pasa özür dilemesini bilyior , ögrettim..

inat mı üstünlük yarışımı anlamadım gittii ilk yıllarda oluyor sanırım üstünlük benim sözüm yok senin sözün derken iş uzayabiliyor ama o arada da sogukluk giriyor onca laf söz den sonra....

canım ben 6 senelık evliyim ilk yıllarımız eşimin bana kızınca surat asması ve sorsamda cevap vermemesi ve benım ağlamalarımla geçti ve görümcelerim vardı yanımda onlara kızar surat asardım bende oda sen benım ailemi istemiyosun diye bana kızar benım aileme surat asardı ve bız boyle çok yıprattık bırbırımızı keşke ozamanlar sabırlı olsaymışımda hıç birşeyı umursamayıp hoşgörülü olsaydım diyorum şimdi çünkü artık çok mesafeli bana karşı çok üstüne düştüm halada biraz var aileme onsuz gıdıp kalsam kötü oluyorum hep yanımda olsun istiyorum zamanla azaldı ama hala çok düşkünüm eşime ee oda bunu kullanıo..sana tavsıyem yapabiliyosan sen kımseye surat asma konuşarak halletmeye çalış eşin sinirlendiğindede üstüne gitme onu şaşırt sana gelmesi için sebebler görsün sende o gelsin sana..ALLAH böyle eşleri olan bizlere sabır versin...

henüz evli değiliz sözlüyüz ama uyanıksa 2 saat araya uyku girdiyse 9 10 saat kadar inat eder kendisi :) inşallah evlenince bu süre git gide uzamaz :26:

canım ben 6 senelık evliyim ilk yıllarımız eşimin bana kızınca surat asması ve sorsamda cevap vermemesi ve benım ağlamalarımla geçti ve görümcelerim vardı yanımda onlara kızar surat asardım bende oda sen benım ailemi istemiyosun diye bana kızar benım aileme surat asardı ve bız boyle çok yıprattık bırbırımızı keşke ozamanlar sabırlı olsaymışımda hıç birşeyı umursamayıp hoşgörülü olsaydım diyorum şimdi çünkü artık çok mesafeli bana karşı çok üstüne düştüm halada biraz var aileme onsuz gıdıp kalsam kötü oluyorum hep yanımda olsun istiyorum zamanla azaldı ama hala çok düşkünüm eşime ee oda bunu kullanıo..sana tavsıyem yapabiliyosan sen kımseye surat asma konuşarak halletmeye çalış eşin sinirlendiğindede üstüne gitme onu şaşırt sana gelmesi için sebebler görsün sende o gelsin sana..allah böyle eşleri olan bizlere sabır versin...

bende aynı sen gibiyim canım yaa:(

benim eşim sever küsmeyi....

3 günü doldurmadan barışır ama....sinir oluyorum bu huyuna,bende küserek ona destek oluyorum artık...

vallahi öyle hiç bırakacak adam değildi....ilk yılı bırakın 20 yıl sonrada aynı....huyu hiç bir zaman değişmedi tam aksine yılllar geçtikçe küslük süreside artıyordu....bir laf vardır can çıkmayınca huy çıkmaz.....

2 yıldır evliyim aynı dert bende de var ama biz 2 yılda o kadar çok kavga ettik ki eşimin haftalarca süren küslük süresi 3 güne indi yapacak bir şey yok arkadaşlar alıştırmışız onları pışpışlamaya adamların canı sıkıldıkça küsüyorlar ondan sonrada pışpışlanmak istiyorlar boşanmaya gelince boşanma olmaz hele bir boşanmanın adını edin çıldırırlar hiç canını sıkmayın bırakın kendi hallerine ne halleri varsa görsünler en azından ben öyle yapıyorum

valla canım aynısından bendede var % 100 suçludur ..fakat ben hatalıymışım gibi o küser bana .. Deli eder beni bende senin gibi hiç sevmem küs durmayı canım sıkılır . Ben 14 senelik evliyim ilk zamanlar çok üzülürdüm özürdilemesini beklerdim ama şimdi aldırmıyorum artık hayat devam edrcesine o küssede ben konuşuyorum en iyi çözüm bu sen normalmiş gibi hiç bisey olmamış gibi ama biraz mesafeli konuş bi süre sonra çözülüyolar kendiliğinden :44:

kesınlıkle katılıyorum aynen boyle yapılmalı :46:

ha ha ha şimdide biz küstük yani her zamnki gibi o surat astı hemde saçma sapan bir sebepten artık kaç gün sürer bilmem akşam misafirim geldi oda o sırada yemek yiyordu bende arkadaşımı oturma odasına geçirdim e tabi hoşgeldin faslı neyse bizim beyefendinin yemeği bitmiş bir girdim mutfağa surat bir karış neden ilk önce ona bakmamışım....olay bu.... ben konuşuyorum ama yüzüme bakmıyor sinir .gıcık şey kendilerini ne kadar küçültüyorlar gözümüzde boşverdim ama allah gelsin haklarından ..ben şimdi mezdekeyi açtım bir güzel oynuyorum arkasından
:64::64::64::64:

ha ha ha şimdide biz küstük yani her zamnki gibi o surat astı hemde saçma sapan bir sebepten artık kaç gün sürer bilmem akşam misafirim geldi oda o sırada yemek yiyordu bende arkadaşımı oturma odasına geçirdim e tabi hoşgeldin faslı neyse bizim beyefendinin yemeği bitmiş bir girdim mutfağa surat bir karış neden ilk önce ona bakmamışım....olay bu.... ben konuşuyorum ama yüzüme bakmıyor sinir .gıcık şey kendilerini ne kadar küçültüyorlar gözümüzde boşverdim ama allah gelsin haklarından ..ben şimdi mezdekeyi açtım bir güzel oynuyorum arkasından
:64::64::64::64:

döktür canım bizim yerimizede

Back
X