G
GGGTTT
Ziyaretçi
- Konu Sahibi GGGTTT
-
ARKADAŞLAR NOLUR ŞİKAYET ETMEYİN.. "Güven olmazsa" diye bir konu açtım okuyun lütfen.. eşi işsiz bir kadının nasıl acı çektiğini bilemezsiniz.. Sizin yerinizde olmak, eşimin işten başını kaldıramadığını eve yorgun ve para kazanmış geldiğini görmek için -bir ay bile olsa- neler feda edebileceğimi tahmin bile edemezsiniz... NOLUR ŞİKAYET ETMEYİN... O kadar işsiz insan var ki ülkemizde , hayat o kadar zor ki... Bırakın çalışsınlar.. Sevgilerinden eminseniz bırakın yorgun gelsinler eve.. Dinlendirin onları, siz ilgilenin onlarla... Aklınıza bu satırlarımı getirin ve bikere daha düşünün.. Sevgilerimle..
İşten başını kaldıracak vakti yok garibimin..Ama işi bitince hemen ewe gelir..Ben artık sorun etmiorum..Bebişim bana yetiyooo..[/QU
evet canım bende aynen bu durumdayım işte oğluşum bana yetiyo :asigim:
herkese merhaba ben yeni üye oldum, buradaki paylaşımları okuyorum çokk güzel :)
benim eşimin son zamanlarda işlerinin yoğunluğundan ve bunu bahane ederek beni ihmal etmesinden sıkıldım artık bunu ona söylediğimdede çok yoğunum diyip duruyor, aslında ikimizde aynı sektördeyiz olup bitenleri biliyorum ama bunu bahane etmesine sinir oluyorum. benimde işlerim yoğun ama onu ihmal etmiyorumm.akşam eve gelincede ağzını bıçak açmıyor beyefendinin.. sizinde aranızda böyle olanlar varmııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?