- Konu Sahibi meryemmeryem
-
Aynı evde yaşamaya bende karşıyım ama aynı bahçeyi kullanmak sorun olmaz diye düşünüyorum. Zaten sizi ezdiren bir eşiniz varsa, değil aynı bahçe, ayrı kıtalarda yaşasanız gene huzurunuz bozulur. Bence şu an sıkıntınız yoksa hiç dert etmeyin. Hemde çocuklar amcalarını görür, bence çok daha güzel bir ortam olur.
bence sıkıntı olmaz cahil insan değilsiniz sonuçta sıkıntı olsa bile oturur konuşur çözersiniz 1000 metrekarede de anlaşamayacak sebep bulursa insanlar dahasını düşünemiyorum...
selam herkese
şimdi biz 4 yıllık flört dönemi 5 yıllık evliyiz 4 yaş oğlum 7 aylık ikiz kızlarım var
ben üniversiteyi bitirdim 9 yıl önce eşimin şirketine girdim o günden beri bu şirkette çalışırım
bu şirket eşimin babasınındı şimdi eşimin ve abisinin yönetiminde ve bende burda çalışıyorum
demek istediğim ilk günden beri eşimin abisinide tanıyorum birlikte çalışıyoruz kendisi bekar
şuana kadar öyle önemsenecek bir sıkıntı bi problem yaşamadım genel anlamda severiz birbirimizi
hepimiz kafa dengiyiz hayata aynı pencereden bakıyoruz diyebilirim
hiçbir zaman gelin kayın ilişkisi değilde hep iş arkadaşı gibi olduk öyleyizde zaten
neyse şimdi biz bir apartman dairesinde oturuyoruz eşimle,ama çocuklar olunca hep keşke bahçeli bir evimiz olsa dedik
çocuklar için daha güzel olacak diye düşünüyoruz..
neyse eşimin kardeşide bekar ona da bir ev alınacak mutlaka
biz bir yerde 1000 metrekare arsa içerisinde iki tane ikiz villa bulduk satılık
eşimde bende abiside sıcak baktık hani alalım biri bizim diğeri abisinin olacak
ama kime desek herkes olumsuz bakıyor,
işte aynı yerde oturmak sıkıntı yaratır hep sorun olur ev içine yansır felan diye
kaynım bekar evlenirse ilerde daha çok sorun yaşarmışız vs vs hep böyle diyorlar
kafam karıştı
biz zaten sabahtan akşama kadar üçümüz aynı yerde çalışıyoruz iş arkadaşıyız sonuçta
hem 1000 metre kare bir bahçe içinde iki tane ayrı ayrı villa aynı özellikte yani ne olurki
anne babalarımızla aynı yerde yada yakın yerde oturmak belki sıkıntı olur ama kardeş olarak ne gibi sıkıntı olurki
aynı bahçede oturmak
böyle kardeş vs birlikte yan yana alt alta ne bileyim komşu gibi yaşayan varmı yada siz olsanız ne yapardınız
Bende seninle aynı düşünceler içerisindeyim kaynım bu hafta bizim siteden ev almak istiyor küçük kaynım evlenecek bir kaç sene onu oturtup sonra kendi geçecek onlar karşıda oturuyorlar hep uzakta olmaya alıştım çokta iyi anlaşırım benide çok sever hepsi sağolsunlar ama iyimi olur kötümü olur bilemiyorum anneme dedim herzaman yakında birileri olması iyidir dedi. Birde şöyle düşün mesafeyi ayarlayabilirsin yan binaya arkadaşım taşındı mesela telefonla birbirimize haber verip gidiyoruz 10 günde bir görüşürüz
Çok yakın olmak bir yandan kötü diye düşünüyorum örneğin karşı sitede otursalar daha iyi olur diye düşünüyorum mesela telefonla aramadan çat kapı olmaz siz içiçe olacaksınız ama kayın kardeş gibi anne baba gibi değil yayılıp yatabilir yada şortla gezebilirim rahatça gibi bilmiyorum hayırlısı olsun canım senin içinde
ben kısa bir dönem kaynımla altlı üstlü oturdum sonra ordan iş sebebiyle taşındık bu zaman diliminde bir sıkıntı yaşamadık ama ben yinede orada yaşamak istemem çünkü eltimle pek kafa dengi değiliz kaynımla kocamda pek anlaşamazlar.sizin durumunuz farklı müstakil ev gibi olacak sizinki üstelik kaynınla kocanda anlaşıyor sende çalışan bir bayansın sürekli evde olmayacaksın bence pek sorun yaşamazsınız hemen olumsuz düşünmeyin
ben kendi fikrimi söylüyorum
ben sadece kendi bahcem olsun isterdim
bizde simdi ev ariyoruz bahceli
istemem bahcemi ortak kullanmak
benim fikrim bu yönde
sonuçta eviniz ayrı kapınız yarı .şimdiye kadar bir problem çıkmadıysa bundan sonrada çıkmaz.siz sınırlarınızı çizmişsiniz bozulacağını pek düşünmüyorum.ben annemle aynı apartamnda oturuyorum.herkes yerini bildikten sonra bi problem olmuyor.annem oğluma bakıyor.iyikide orda oturuyorum diyorum
canım o rahatlık istese şuanda da olmazmı
yani kaynımı 9 yıldır tanıyorum bize gelir gider ama hiçbir zaman öyle yayılmamıştır..
ha yan yana oturursak belki samimiyet artar bu dediğin de olabilir
ama şuana kadar aramızdaki saygıyı koruduk aynı şekilde korursak bunu başarabilirsek belkide bir sorun yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?