• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin maillerini ve cep telefonlarını karıştırmak doğru mu

EVRXIXMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
23
2
86
İzmir
Biz nişanlıyız ben hiç onun maillerine girmedim yada cep telefonunu karıştırmadım doğru bulmuyorum ama kız arkadaşlarım yapmamı söylüyorlar. Siz nedersiniz doğru mu?siz yaparmısınız?

valla karistiririm o benim kocam yanlis oldugunuda düsünmüyorum
ha bunu güvensizligimden de yapmiyorum bugun kimlerle konusmus kim ne msj yazmis merak ediyorum
telinde gizli sakli bisey olmadigina göre esimde bu durumdan rahatsiz olmaz
eger rahatsiz olursa o zaman süphelenirim ben eger evliysem zaten benden saklisi olmamali
ama nisanliyken hic yapmadim o zamanlar belkide kendimde bu hakki bulmuyordum

valla saygısızlık felan dıye dusunenler olabılır ama oturuyorum bırguzel de karıstırıyoorum hemde gözunun önunde yapıyorum hıc hoşlanmıyo bu durumdan ama yapcak bıse yok valla.karıstırmayıp huzursuz olacagıma bakarım rahatlarım.he baktıgım ıcın bı tedırgınlık duyuyosa zaten kesın vrrdır bısıler ama huzursuz olmayıp kıyametı koparmıyosa zaten temızdır:))

karıştırmak bunu gizli gizli yapmak doğru diil
yapıcaksan onun yanında yap
ama bazı erkekler buna kıl olurlar yanlış bişe olduundan diil sadece hoşlarına gitmez
eğer seninkide onlardansa yapmaman hayrına olur

eşimin işi nedeniyle cep telefonu yasak.evde bırakıyor mecbur. ben cevap veriyorum genelde zaten çaldığında.mail adresi de yok ortak adresimiz var o da banka işlemleri için :)) benim tlfnum çaldığında da eşim açabilir , karıştırabilir de bunda bir sorun yok :))

Hiç karıştırmadım ne telefonunu ne mailini
Eşim de aynı telefonum çalar durur ama kimmiş diye bakmaz bile bana seslenir
Bekarken ailem de öyleydi
Zaten bişeyler karıştıran adam ortada delil bırakmaz ki :bbo:

Tabi bundan doğal ne var :delphin:

Ben cep telefonunu ve maillerini karıştırmakla kalmadım,hem evdeki hem de iş yerindeki pc sinde bakmadık yer bırakmadım.Ayrıca bütün maillerine gelen cevapların bir kopyasının da bana gelecek şekilde ayarlamasını yaptım...

Şüphe üzerine savcılar kişiler hakkında bilgi toplarlar; bizim de şüphe üzerine savcılık yapmamızın ne sakıncası olabilir ki?? :emir_bebek:

karıştırmayı seven bir yapım var sanmırım... msn mail adresi cep tel fatura ayrıntıları herşeyini karıştırır incelerim çok da sevdiğim birşeydir:) o da bundan rahatsız olmaz.

Bence şüphelendiğiniz an yapın bu karıştırma işini. her zaman kabak tadı verir. huzursuzlukta çıkabılır.:kahve:

şüpheleniosan karıştırcaksın tabiii eğer öle bi durumda varsa gözünü oyma kafa kırma hakkında var yani hödddddd utanmazzz:olmaz:

gerekırse herseyını karısdırırım.
saklıyosa, karısdırmayacaksamda artık karısdırmak farz olur:1closedeyes:

evrimce bizde 2 yıllık flört döneminden sonra nişanlandık.ben bu 2 senede ve nişanlandıktan sonra hiç ama hiç telefonunu karıştırmadım.mail şifresini bilmem aynı şekilde oda hiç karıştırmamıştır.bence doğru olan bu.

öle illada karıstırım ne yapmıs kimle görüşmüş aman beni aldatıyomu aman benim arkamdan iş mi ceviriyomu die bakmak o anda elime gecer bende bakarım öle sık sık yapmamm yanii

bende sık sık bakarım ama aldatıyomu diye deyil ben genelde onun tlf yaparım aramalarımı bazen tlf şarjı biter benimkini o alır kendi tlf evde bırakır sonuçta aynı hayatı paylaşıyoruz tlf karıştırmakta deyil kullanmışız çokmu

O senin özel eşyalarını çantanı maillerini telefonunu gizlice karıştırsa hoşuna gider mi
Ortak kullanmak yada yanında bakınmak başka bişey
Gizlice güvensizlik yada şüphe duygularıyla karıştırmak hem özel alana müdahaledir
Hemde dozu arttıkça insanın psikolojisini bozar
Yani kendi fikrim bu

Eşim de benim maillerimi telefonlarımı istediği zaman karıştırabilir,hiç rahatsız olmam........:delphin:

Back
X