Eşinizin mesajlarını okur musunuz?

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
kızlar eşinizin mesajlarını okuyomusunuz hiç,dün aksam ben okudum ve esım cok kızdı benımle konusmuyor.dun esıme msj yollamıstım sarjı bıtmıs ulasmamıs msjım,aksam eve gelınce telını sarja takıp lavobaya gırdı msj gelınce bende okudum benım msjım olduğunu bılerek esım cıkınca cok sınırlendı benım mesajımı neden okuyosun dıye kızıp telı yere fırlattı cok korktum ve sasırdım bu kadar tepkı vermesıne hala saskınım sabahta konusmadı yanına gıdıp konusmak ıstedım ama benı kovdu yanından cok kötüyüm kızlar ne yapacağımı bılemıyorum suan hıc sağlıklı seyler dusunemıyorum.senağlama

üzülme canım eşin neden böle sert tepki gösterdi acaba boşver bunlar ufak tefek şeyler :1no2:...valla ben eşimin msj larını okurum oda bem ikimizde neden baktın asla demeyiz hatta eşim kendisi söler msj geldğinde bakıvar diyee ......:1hug:

hiçç üzülme canım aklını başına topla sende eşin işten gelince konuşursun geçin karşılıklı sağlıklı bi şekilde konuşun en iyi yol konuşmaktır........

canım eşin niye bu kadar çok tepki göstermişşbenneyaptımki

ben okurum tabi eşimin mesajlarını gelen giden aramalarınada bakarımm:roflol:hiç bişey demez:asigim:oda benim mesajlarımı okuyabilir saklanacak bişey yokk..

Elbette okurum....Öyle meraklı meraklı değil ama telefon ortadaysa aklıma gelmişse bakarım ne varki bunda!!
Eşin çok fena tepki göstermiş..Tamam birey olarak kendine özel şeyleri olabilir ama bu bir telefon mesajı ne diye bu kadar tepki veriyorki..
Gitmeseydin yanına bırak o gelsin..Birde kovmuş seni..Cinnet geçirecem valla nasıl koca bunlar ya...

Al kocanı karşına konuş bunun bu kadar önemli olmaması gerektiğini sizin evli olduğunuzu aynı yaşamı paylaştığınızı üstüne basa basaa kafasına sok!!
Birde yanındna kovmuş..Kusura bakma ama başka birşey var demekki hissettirmedende izle benc ekocanı..bir mesaj işçin bu kadar yaygara koparılmazki!!

Özellikle telefonunu elime alıp da okumam ama denk gelirse bakabilirim..

Eşinin bu kadar fazla tepki vermesi enteresan...

oda abartmış yani ben eşimin mesajlarını aklıma çok cinlik düşmezse okumam merakta etmem.......
okusam eşimde bişey demez ..zaten gelen mesajlar hep turkcell den ve benden........ o benim telefonumu düzenli olarak hergün karıştırırken iyi .....

Tepkisi çok fazla bence, ben olsam bu kadar tepki göstermesinin mantıklı bir açıklamasını beklerdim...

aaa bu ne tepki boyle,
okurum tabi gocuncak seyi varsa o ayri mesele,
benimki de onunki de acikta durur genelde...

oda benım mesajlarımı okuyo daha oncede okumustum mesajlarını hıc boyle tepkı vermemıstı doğrusu cok sasırdım soyledım bunun baska sebebı var soyle neyse daha oncede okumustum neden o zaman kızmadın sımdı boyle kızıyosun dıye.bana bıde doğru bısey yapmıs gıbı kendını savunuyosun dedı.ben doğru yapmamısım mesajını okuyarak,o zaman dedım sende bunu duzgun bı sekılde anlat dedım kızıp bağırmadan ama okadar kızgındıkı benı basından kovdu.gercekten cok kırıldım ona konusmak dahı ıstemıyorum.bende esımın telını karıstırmam arasıra oylesıne yanımda elımde olursa bakarım sadece,dun aksamda odadan cıkıyodum tam mesaj gelınce baktım bende of allahım evlılık ne kadar zormuş sen sabır ver.kafam durdu hıc bısey dusunemıyorum:((

bence sakinleşmesini bekle. ve konuş canım. bu o kadar kızılacak bir durum değil ayrıca. belki başka bir nedeni vardır eşinin kızmasının. hemen başka şeylere yormaya gerek yoka.s.

tabiki istediğim zaman alır bakarım.. :kahve:
neden bu kadar büyük tepki vermiş anlamadım..
benım eşim böyle tepki verseydi asıl o zaman kayışım kopardı..

bakarim ama illada bakacam diye bisey yok ,,o an aklima gelirse yani,,,esin niye boyle tepki vermiski,,insanin aklina 50 turlu sey gelirCADIARZU,,,ama belkide esin boyle seylerden hoslanmadigi icin ,,yada ona guvenmediginden okudugunu dusunup boyle tepki vermis olabilir,,,sende aynisini ona yaparsin:dilcikar:

evet okurum. o da benimkileri okur. ne var ki bunda??CADIARZU hele bu kadar tepki vermesi çok saçma :kızgın: siz ilk adımı atıp yanına gitmiş, konusmayı denemişsiniz. o da utanmadan kovmuş. :kızgın: simdi bırakın o pişman olup size gelsin.

bu Kadar Niçin Tepki ğösteriyor Eşin Bence Ilk Onu öğren Canim Ve Sanmiyorum Ki Eşinin Sms Lerini B,r Kez De Olsa Gizli Sakli Okumamiş Kadin Yoktur Ben Mesela Firsat Buldukça çaktirmadan Okurum üzülme Canim ğayet Normal Bir Olay Eşin Cok Tepki Vermiş Bence

canım sakın moralini bozma eşin dahi olsa
bende bazen karıştırırım o da kızıyo iyi bişey değil,eşin fazla tepki vermiş,birdaha yapmam de ortalık yumşasın ,
eğer bişey yapıyosada sen üzülceksin boşver kardeşim,sabırlı ol

tabikide okurum ne var bunda
eşin neden bu denli büyük bir tepki göstermiş
sanki bi kabahati varmış gibi davranmış
dikkatli ol tatlım
bence pek normal bi davranış deil
takipte ol..

Back
X