Eşinizin mesajlarını okur musunuz?

her fırsatta okuyorum ama eşi bana bir kere lütfen ben görmeden oku karıştır telefonumu dedi
çok şaşırdım bazı erkekler bana güvenmiyor musun neden karıştırıyorsun falan diye kızarlar o yüzden şimdi okuduğumu asla çaktırmıyorum ama asla kızmaz bazıları çok kızar ve saygı duyulmasını ister bence eşin ona güvenmediğini düşündüğü için sinirlendi birdaha gizli hallet işini şekerimsıkma güzel canını

eşim cep telefonu kullanmaz ama kullansaydı özellikle alıp bakmazdım ...belkide hiç bakmazdım....çünkü benim telefonum ortalarda durur ,çaldığında yada mesaj geldiğinde bana seslenir açıp bakmaz herhalde bende bakmazdım evet...

okumam bakmam bile ..eşimde öyledir..ama telefon çalarsa müsait değilsek acarız..
niye bu duruma bu kadar sinirlenmiş anlamış değilim

senin eşin ciddi anlamda ters,erkek ne kadar kötüde olsa yanına yanaşan kadını yanından kovmaz,kovmamalı.Tepkisi çok sert olmuş.Ama işyerinde belki canını çok sıkan bişey vardı onun üzerine de senin mesajına bakmana sinirlenmiiş.Sen bence üstüne gitme...Rahat bırak evde bir sessizlik olsun bakalım ne yapacak.Ayrıca yaptığında bişey yok,önceden çok ayıplıyordum böyle hanımları ama dersimi aldım.Bende bakmaya başladım.Bakarım arkadaşım ,benimle aynı yatağa girip,huyumu suyumu ezbere biliyorsa,bakarım.Bakmadım da başıma gelmeyen kalmadı.Bakacakmışsın demekki

eşim cep telefonu kullanmaz ama kullansaydı özellikle alıp bakmazdım ...belkide hiç bakmazdım....çünkü benim telefonum ortalarda durur ,çaldığında yada mesaj geldiğinde bana seslenir açıp bakmaz herhalde bende bakmazdım evet...

Canım senin eşini gönülden canı gönülden yürekten tebrik ediyorum.Evde nasıldır sen biirsin gerçi amaaa,örnek bir insanmış,benimkininde iki teli var.üçüncüyü düşünüyor

Eşimin msj tabikide okurum öyle özellikle alayımda okuyayım diye değil msj temizliği yaparken silerim .Eşimde benim tlf bakmaz baksada bişeycik olmaz :))

arkadaslar esımle konustum bana msjımı okuduğun ıcın kızmadım dedı sınırlerım cok bozuk bu ara ıslerım ıyı değıl oyuzden gergınım dedı ve ozur dıledı.erkeklerı anlamak bazen o kadar zor kı allah bıze sabır versın..yorumlarınız ıcın hepınıze tesekkur ederım...

sevgilimin mesajini okurum tabi.. benimle hayatini paylasacak ve mesajlarini gizleyecek

gebertirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sırnaşık şey

tabikide bakarım:kahve: ne varki bunda sonuçta karı koca değilmiyiz birbirimizden gizli saklımız ne olabilirki tepkiylede hiç karşılaşmadım hihoyyyt kendide pek bi meraklıdır zaten benim telofunumu kurcalamaya:jeyyar:

tamam bazı insanlar okunmasından hoşlanmaz.
ama bu kadar sert etpki verse benim eşim,ben altında mutlaka bişey arardım..

ben denk gelirse okurum walla...
pleasantry.gif

Denk gelirse okurum
Esim bana boyle bir tepki verirse, telefonunu kirarim
Bu kadar siddetli bir tepki vermesi çok yanlis
Birde yanindan kovuyor, o gelsin sana yalvarsin sen degil
Es arasinda telefon gizlemek olurmu ya ? ne kadar saçma !

Tabi bakarım en doğal hakkım..Hİç de bişey diyemez valla hem öyle gizli kapaklı değil alenen gözüne soka soka bakarım.şakkıdı.

Özellikle alıp eşimin telefonunu kurcalamam. Ama denk geldiğinde o benim,
bende onun telefonun cvp verir, msj bakarız. Bunda büyütülecek birşey yok
bence. Konu gereksiz yere büyüdüyse o zaman rahatsız olurum bundan.

aaa valla çok sinir bozucu nasıl bir evlilik olabilirki böyle...:kızgın: eşler arasında gizli saklı olmaz olmamalı :1no2: çok üzüldüm arkadaşım adına neyseki tatlıya bağlanmış:teselli: inşallah böyle tatsız şeyler yaşanmaz bi daha :nazar:

Bence evliliklerde ve uzun süreli, ciddi beraberliklerde sorun olmamalı.
Belki çok hoş bir davranış olmayabilir, ama huzursuzluk çıkarılacak bir konu da değil yani:1closedeyes:
Benim erkek arkadaşım yeri geldiğinde bana gelen mesaja cevap bile yazargamyoncuiremsu

Back
X