Eşinizin mesajlarını okur musunuz?

o benimkini ben onunkini okumam..sadece msj geldiğinde eşim okur ve bana içeriğini söyler...illa ben bakıcam demem...

anım benim bende eskiden bakmadım ama artık bakıyorum bir defasında telefonunun ayarları boulmuştu,yapamıyordu,bendede aynı telefondan ardı,aldım bi bakayım dedim ,mesajlarınada baktım e kıyameti kopardı,demediğini bıtakmadı bana bende işkillendim ne ar bunda bu kadar diye,sonra o duştayken bir gün yine baktım e bir kadından aşk mesajları gördüm işte o an neden o kadar tepki erdiğini anlamıştım,artık hep bakıyorum sesini çıkarmıyor,,,seninkide bira fala tepki ermiş,inşallah seninkinin nedeni bu değildir,baı erkeklerdede sanki onlara güenmiyormuşu da o nedenle bakıyormuşu gibi geliyor,belki böyle düşünüpte tepki ermiş olabilir,bu arada kılayemin baı tuşları çalışmıyor o nedenle yaım kötü oldu bira,umarım anlaşılır yadıklarım.

ben okurum aramızda bu sorunda oldu ama pişmanlık duymuyorum...
eşinde bence bu kadar tepki göstermemeliydi kötü bişey yok bana göre..

eşimin mesajlarınıda a millerinede bakarım.kuusra bakmasın ama kızamaz nedemk canım ole telı yere fırlatmak faln.isterse oda benımkılerı okusun nevarkı bunda

her zaman eşimin mesajlarına bakarım o da benimkine aksi anormal olur .gizli saklı olmamalı evlilikte

valla kızlar ben bakarım eşimde benimkini bakar bu güvensizlikle alakalı değil öylesine bence doğru olanda bukaydirigubbakcemile3

Daha öncesi msjlarını yakalayıp bazı olumsuz olaylar ortaya çıkmıştı.
O yüzden arasıra bakarım ama zaten silinmesi gereken msjları eve gelmeden siliyordur.

okurum tabi o da benimkileri okur ama özellikle aaaa bugün neler yazılmış du bakiim deil telefonu elime gecince gayri ihtiyari mesajlara giriorum okuyorum hihoyyyt

denk gelırse okurum hatta okumadıgı mesajlar olur onları esıme okurum bısı demez.Ama sureklı yaparsam tabıkı der sen ne arıyorsun der

ya bakıyorumda hepinizin eşleri çok iyi niyetli ve sizlerden bu ufacık aleti (ceptelefonunu)
saklamıyorlar benim eşim de cep telefonuna bırak bakmayı şöyle elimin ucuyla bile
dokundurtmaz bırak evin kapısında kapatmayı aşağıdan merdivenden yukarı çıkarken
cebini kapatır ve bunu hiçbir zaman aksatmaz zaten şifresini de bilmiyorum ama bizim
aramız bir kadın yüzünden bozulmuştu kısaca cep telefonu konusunda çok hassas
benim saklayacak bir şeyim olmadığı için cep telefonum ortalarda ve hep açıktır

bende bakıyorum hatta bi ara işi bayağıı abarttım şimdi aklımın ucundan bile geçmiyor bakmak bazen tesadüf elimdeyken eşim gördüyse çok utanıyorum karıştırdığımı düşünür diye bıraktım artık ben bunları:))

telefonu hergün mutlaka karıştırırım. ama benim için hobidir bu :)
kendi telefonumu yada ortalıkta bulunan her tel.i :))
sim kart olmasa bile karıştırırım :)))

inan bnm içinde hem hobiydi hem de fobiiiiiiiiii!!! bi kere adım çıktı ya bnm şimdi öylesine art niyetsiz alsam elime eşim gördüyse kızarıyorum sanki eskisi gibi kuşkulanyrmuşum gibi

Back
X