eşinizin sahte facebook hesabi oldugunu farketseniz?

Aynisini yapicam takipteyim yeminler ediyor sadece baktım bisey yapmadım diye
Birsey yapmaya firsati olmamistir. Olduysada haberiniz nasil olacak ?? 7/24 izleneniz lazim. Bu tur kadinlar cogu zaman kendi evlerinde gorusuyorlar bu pisliklerle. İs yerinden yarim gun izin almasina bakar.

Bende yangina korukle gidiyorum ama bende yasadim ordan biliyorum. Deli oluyor insan neydi, kimdi diye ?? Hala o psikolojideyim ya neyse

Ben şu an dogudayim.istanbuldakilere bakiyor bu sene tatile gitme durumumuz vardı kaynım orda.kadınları araştırıyor ugrucak demek ki

Valla niyet cok onemli. Kalbi bozuksa bir adamin ilk firsatta yapar zaten. Bugun yapmamis olmasi hicbirseyi degistirmez benim gozumde

yemin ediyo ben gitmedim o kadınlara diye.ben dedim çocuğun rızkını o kadınlara mi yediriyosun yazıklar olsun sana.sadece meak etmis bakmismis benden başkasıyla birlikte olmamismis.şimdi değil sonra yapicak araştırıyor

Ne yapmayi dusunuyorsunuz peki??

Bu arada sadece eskort sayfalarina takilmayin benim eski esimde b kulup diye birseye uye olmustu. Kriterler yaziyorsun, ona uygun kadinlarlz chatlesiyirsun falan.

Allah yardimcin olsun. Ne diyeyim

Once kafasina klavye gecirir,hangi parmaginla actin o hesabi goster dyip o parmagi kirardim..sonra hincimi alana kadar doverdim..ne saniyo kendini ya oh ne ala biz de acalim ozaman!?

Benim esime göre aldatma bir kadınla yatmak.yani sanalda konuşmak bakmak araştırmak aldatma olmuyo masum kiliyo onu

Yolarım öyle herifi ya, şap manyağına çevirir çükünü eline veririm, ay sinirlendim sabah sabah yeminle
Çekme bunu diyeceğim ama vardır elbet bir sebebin, Allah sabır versin sana

Benim esime göre aldatma bir kadınla yatmak.yani sanalda konuşmak bakmak araştırmak aldatma olmuyo masum kiliyo onu
Eşine gore aldatma bu değil de önemli olan sana göre aldatma ne? İlla bir kadınla yatması mı gerekiyor?
Bana gore eski bile olsa o hesaba yeni giriş yapması aldatmadır.biter.merak etmek ne demek evli adam neyi merak ediyor.bi de ustune giremeyesin diye şifreyi değiştirebiliyor ve sen aç bakicam diyemiyorsun
Sen gorduklerinle yetinmeyip daha fazla delil arama isine giristiysen ayrılmamak için bahane ariyorsun demektir.kendini kandirma. Onun söylediklerine inan konuyu kapat daha iyi.boşuna kendini ve evliliğini yipraticaksin

Yolarım öyle herifi ya, şap manyağına çevirir çükünü eline veririm, ay sinirlendim sabah sabah yeminle
Çekme bunu diyeceğim ama vardır elbet bir sebebin, Allah sabır versin sana
ay çok güldüm yaaa bende aklımdan geçirmiştimde "çükünü eline vermeyi"

Sahte hesapta yazili biseyler varsa ekran goruntusunu alir dava icin saklardim...

Karşımda öyle insanlar var ki zeytinyagi gibi üste çıkar bi de beni suçlu bulurlar.onun için tedbirli olmam lazım hicbirsekilde kendini ispatlayamasin.beni çocuğundan ayırırlar çok korkuyorum zaten uzağa gelin geldim öyle olsa ben bir uçta kalcam oğlum bir uçta

Msjlara ana sayfaya baktım bisey yoktu paylaşım falan boştu .24-25 arkadaş hepsi kadın açık saçık
Onlarinda goruntusunu al o kadinlarla sanmiyorum dini muhabbet yaptiklarini bekle zamanla belki eline saglam bi kanit duser ki fark etmistir belki o yuzden silmis olabilir herseyi son begendiklerine vs baktin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…