- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Birsey yapmaya firsati olmamistir. Olduysada haberiniz nasil olacak ?? 7/24 izleneniz lazim. Bu tur kadinlar cogu zaman kendi evlerinde gorusuyorlar bu pisliklerle. İs yerinden yarim gun izin almasina bakar.Aynisini yapicam takipteyim yeminler ediyor sadece baktım bisey yapmadım diye
konu sahibi kocanızın eskiden kalma o konumdakilere meyili varmış eğer gerçekten eski ise boşver eğer yeniden eskiye dönmüş ise işiniz zor ....
Birsey yapmaya firsati olmamistir. Olduysada haberiniz nasil olacak ?? 7/24 izleneniz lazim. Bu tur kadinlar cogu zaman kendi evlerinde gorusuyorlar bu pisliklerle. İs yerinden yarim gun izin almasina bakar.
Bende yangina korukle gidiyorum ama bende yasadim ordan biliyorum. Deli oluyor insan neydi, kimdi diye ?? Hala o psikolojideyim ya neyse
Valla niyet cok onemli. Kalbi bozuksa bir adamin ilk firsatta yapar zaten. Bugun yapmamis olmasi hicbirseyi degistirmez benim gozumdeBen şu an dogudayim.istanbuldakilere bakiyor bu sene tatile gitme durumumuz vardı kaynım orda.kadınları araştırıyor ugrucak demek ki
Valla niyet cok onemli. Kalbi bozuksa bir adamin ilk firsatta yapar zaten. Bugun yapmamis olmasi hicbirseyi degistirmez benim gozumde
Ne yapmayi dusunuyorsunuz peki??yemin ediyo ben gitmedim o kadınlara diye.ben dedim çocuğun rızkını o kadınlara mi yediriyosun yazıklar olsun sana.sadece meak etmis bakmismis benden başkasıyla birlikte olmamismis.şimdi değil sonra yapicak araştırıyor
Ne yapmayi dusunuyorsunuz peki??
Bu arada sadece eskort sayfalarina takilmayin benim eski esimde b kulup diye birseye uye olmustu. Kriterler yaziyorsun, ona uygun kadinlarlz chatlesiyirsun falan.
Allah yardimcin olsun. Ne diyeyim[/QUOTE
Arkadaşların dediği gibi salaga yatıp takibe alicam
Korunuyorsunuz!!!!2 yaşında. bir çocuk daha istiyordu ısrarla işini garantiye almak icinmis sanırım.ama korunuyorum devam da edicem
Korunuyorsunuz!!!!
Hala o adamla yatıp birlikte olmayı mideniz alıyor mu yani
Kesinlikle .Birlikte olmadim salonda yatiyorum dedigim korunuyorumgizli yapiyodum iyi ki öyle yapmisim yoksa hamile haberi yikim olurdu bunun üstüne
Benim esime göre aldatma bir kadınla yatmak.yani sanalda konuşmak bakmak araştırmak aldatma olmuyo masum kiliyo onu
Eşine gore aldatma bu değil de önemli olan sana göre aldatma ne? İlla bir kadınla yatması mı gerekiyor?Benim esime göre aldatma bir kadınla yatmak.yani sanalda konuşmak bakmak araştırmak aldatma olmuyo masum kiliyo onu
Yolarım öyle herifi ya, şap manyağına çevirir çükünü eline veririm, ay sinirlendim sabah sabah yeminle
Çekme bunu diyeceğim ama vardır elbet bir sebebin, Allah sabır versin sana
Sahte hesapta yazili biseyler varsa ekran goruntusunu alir dava icin saklardim...
Onlarinda goruntusunu al o kadinlarla sanmiyorum dini muhabbet yaptiklarini bekle zamanla belki eline saglam bi kanit duser ki fark etmistir belki o yuzden silmis olabilir herseyi son begendiklerine vs baktin miMsjlara ana sayfaya baktım bisey yoktu paylaşım falan boştu .24-25 arkadaş hepsi kadın açık saçık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?