eşinizin sahte facebook hesabi oldugunu farketseniz?

Yeni girmiş çıkış yapmamış unutmuş ben girdim mfacebook tan öyle farkettim dün akşam oldu oglunu aldim salonda yattim tabi saydirdim sadece meraktan baktım diyebildi şoka girdi yakalandı diye
insanın başına ne gelirse meraktan... deseydin ya ben olsam der hiç arkama bakmazdım ! iyi her tür pisliği meraktan yapalım sonrada çok normalmiş gibi merak diyelim gitsin merak ettiği yere gönderiridim valla üzerine düşüncek konu bile değil aldatmış seni net! illa fiziksel temaz mı olmalı ? ki belki de oradan ayarlayıp gidiyordu

Yolarım öyle herifi ya, şap manyağına çevirir çükünü eline veririm, ay sinirlendim sabah sabah yeminle
Çekme bunu diyeceğim ama vardır elbet bir sebebin, Allah sabır versin sana
ay çok güldüm yaaa bende aklımdan geçirmiştimde "çükünü eline vermeyi"
Tenezzül etmem ben boşadıktan sonra o cükle ne yapıyorsa yapsın

valla konu sahibi sizi tebrik ediyorum soruyu sormuşsunuz 13 sayfa herkes boşardım demiş birtek siz boşanamam demişsiniz.zaten eşiniz sizin bunları yakaladığınızı bilip affetiğinizi de bildiğine göre yakındır daha fazlasını yaşamanız

Onlarinda goruntusunu al o kadinlarla sanmiyorum dini muhabbet yaptiklarini bekle zamanla belki eline saglam bi kanit duser ki fark etmistir belki o yuzden silmis olabilir herseyi son begendiklerine vs baktin mi

Beğenilere bakamadim aklıma gelmedi çok fevri davrandım tekrar devam edecek bende biliyorum onun için bekliyorum yapsın bu sefer kendini aklayamasin

başlığa cevabım;
bu ne ki derim, o da açıklar muhtemelen, konu kapanır,
biraz saf mıyım neyim bilemicem.

ama konu sahibi sizin vakanızda çok değişik işler döndüğü belli, artık açıklamalarına inanamazsınız, kanıt getirmesi lazım.
ama zaten belli gibi her şey, düşünecek çok fazla şey yok.

Eski konularınızı bilmiyorum ama eşinizin sanal harici aldattığını da düşünüyor musunuz?eskortlara bakmak için açmamıştır sanırım,yani görüşüyor mu bunlarla sizce?

Çocuğunun üstüne yemin ediyo görüşmedim gitmedim diyo.ben inanmıyorum artık bence ariyo fiyat falan soruyo

açıklama falan isteyeceğimi sanmıyorum, nedeni gayet belli değil mi? Gizli saklı işler, hiç hoşlanmam hiç.

Çocuğunun üstüne yemin ediyo görüşmedim gitmedim diyo.ben inanmıyorum artık bence ariyo fiyat falan soruyo
Bence söyle böyle çirkin şeylere çocuğunu bulaştırmasın!Cnm inanmıyorsan sessiz takip edeceksin,ne diyeyim bilemedim ki...yani çapkın bir erkek mi,yoksa icraatte değilmi bunları en iyi sen çözersin ama yaptığı çirkin tabi!O malum bayanları ekli bir sosyal hesabı olması aslında herşeyi açıkça gösteriyor ama!

şimdi şöyle ki arkadaşım meraktan değildir o..

meraktan olsa sahte hesaptan bakmaz kendi profilinden bakar hatta seninle bile bakabilir.

şahsen biz bazen bakıyoruz sosyal medyada eşimde bende o tarz bişey görsek aa bak diye birbirimize gösteriyoruz.
neyse ne yapardım. adam gibi açıklamasını beklerdim açıklaması tatmin etmezse basardım tekmeyi ama önce dinlerdim.

Ortak Facebookadresimiz var orda rahat edememiş belli ki yeni face açmış kendine.çapkın erkek değildir örnek gösterirler överler esimi çevremiz.tabi sanaldan takıldığını kim bilecek

Evet onu söyledim oğlumu karıştırma diye.inanmıyorum takipteyim ilk fırsatta tekrar giricem facene.bu sefer daha sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…