eşinizin/sevgilinizin bilgisayarında eski sevgilisyle resimlerini gördünüzz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adı üzerinde eski olan aşkının fotoğrafının pc de işi ne :mymeka: zaten bugünlerde kıskançlık damarlarım feci kabarık tuttuğum gibi pc yi atar,parçalardım sonrada ohhh deyip eve gelirdim :dilcikar:epey bir zamanda ona dünyayı dar ederdim kanımcajeyyar

yani beraber bi foto görsem çok kötü olur önce bne derim açıklamasını yapınca fitil fitil burnundan getirrim :mymeka:
olay biraz yatışıncada nesini begendin die eziyet ederim şakkıdı
ve bikaç gün boyunca kapris ve naz yaparım ısıtır ısıtır önüne koyarım
açıklamak istiyorum ben sözlümün cüzdanında benden önceki sevgilisiin vesikalık fotosunu bulmuştum
ama gerçekten hiç akla gelmicek bi yere koymuş kendi fotosunu bana verirken kendi bile bilmiyordu orda oldugunu
baya bi sinir oldum allahtan kız bişeye benzemiyordu :lepi:
güzel olsa vay haline Kötü Kazen

en az tehlikeli en az korkulacak kişi eski sevgilidir
hele resmi.tın
hiç bişey yapmam.gördüğümü söylerim
hatta çirkinse bile güzelmiş derim.bu tavırdan sonra mutlaka kendi elleriyle silecektir

ona neden böyle birsey yaptigini sorarim

Son düzenleyen: Moderatör:
ben walla bı tokat attım sıkıca cok acıttım danalar gıbı vurdum cunku cok fzla sınırlendım

sonra bıdı bıdı konustum kız cırkınmıs vıdvıdvıdvıd yedı m beynını ona cırkın dedırttırınceye kdr ugrastım

once şöle böle degerlı bırıydı fln dedı, dedıkce sinirlendım orası cırkın burası cırkın daha daha kavga ettık gerıldık fln derkene enson cırkın dedı kapandı konu. hakıkı cırkın ama korkunctu yüzü kızın alah korusun cok cırkındı sadece boylu flnmıs böle ıyı okul okumus vs vs neyse ama cırkın dedırtmıstım
Kötü Kazen
Çok üzgünüm çoook

"beni oldur artik yeter bu iskence" diyene kadar surundururum :icecream: bilgisayara da yazik olur (ozellikle bir apple mac ise sırnaşık şey) gerci biz biz birbirimizin ilk sevgilisiyiz zatenn coksekeriremsu boyle bir sey yasamayacagim neyse ki yerimseniben

Biz de eşimle birbirimizin son sevgilisiyiz.:lepi::lepi::lepi:

Eski meski, kizardim tabi.
Ne isi varmis eski sevgilisinin resmi bilgisayarindan?
Resme bakip hasret mi giderecek?
Normal kiz arkadasi olsa neyse, ona hic bir lafim yok.
Ama sildin mi tam silmeli, yoksa ben hep suphe duyarim kendi icimde.
Cok pis kizarim valla.

kızlarr garip gelecek ama
benim bilgisayarımda son iki sevgilimle olan resimlerim duruyor,
ayrıca cep telefonumda da sondan bir önceki sevgilimle olan resimler duruyor.
valla zaman ayırıp silmedim.
ama yine de sevgilimin bilgisayarında çok resim varsa çıldırırım,
ortalığı birbirine katarım .)
ama unutulmuş,resimlerin arasında kalmış bir iki resme o kadar olay çıkarmam.

Söz konusu olan 2 3 resim ise unutulmuştur. Zaten kasten o resimleri saklıyorsa benimle ne işi var? Gider onun peşinde gezerdi dimiyerimseniben

Tabiki arşiv saklıyorsa o zaman sorarım neden sakladığını. Ama onlara bakıp bakıp iç geçirecek hali yok adam çatlak diilse..

Çok abartılcak birşey değil bence. Unutulmuştur diye düşünüyorum.

hiçbirşey söylemem :CüvCüv:özellikle onun yanında gezinir gibi yaparak gördüğümü bilmesini sağlarım.oturup dusunur tabi neden umursamıyo diye(içim içimi yiyo halbukiklava:) sonra bi şekılde konu acılır söylenecek söz:'Askım benim sen bu tur bısey gorsen ne yapardın soyle onu yapıcam'

ne demekyaa ne işi var o resmin orda.. bunun açıklaması bile olamaz ya o bilgisayarı kırarım yada çeker giderim....tabii temelli değil çok çok çok pişman olup beni affettirene kadar yaniii)

valla bilmiyorum hiç görmedim bilgisayarına da koymaz ayrıca resimleri vardı
ama benim gözümün önünde yok etti bilgisayarında da yok

walla şekerim facia çıkar :) bu kadar diyim gerisini sen hayal et :):):)

ne demek eski kız arkadaşının resmi var yha..kötükedihüsobnmde cevabım hiç iyi olmazdı haniklava:bende bulur koyardım eski sevgilimin resmini bakalım nasıl oluyormuşşş...sengözlerimebaksanabsonra da çileden çıkarırdım zaten onu 3.dünya savaşı falan çıkarırdımmmmkötükedihüsokötükedihüso

eskiyen şeyler ne yapılır tabiki atılır neden hala bilgisayarında durduğunu sorar madem ben varım o halde onların işi ne diye bunun hesabını sorarım.klava:klava:klava:

pc.yi kafasında parcalarım
bende nispet olsun diye eski sevgilimle gorusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…