eşinizin/sevgilinizin bilgisayarında eski sevgilisyle resimlerini gördünüzz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
................................. sanırım çok kırılırdım...................................

Benle sevgiliyken eski sevgilisinin resimleri hala pcsinde olacak..
Ben bu durumlarda çoğunukla erkekğin kafasını patlatmayı ve konuşmamayı tercih edenlerdenim..
Sonrada onu dinlemeden kıçına tekmeyi basardım..

bi an düşüncesi bile insanı sinir etmeye yetiyo kötükedihüso buna benzer bi olayda ben yaşadım senağlama
biz kocişimle nişanlıyken eskı sevgilisinden gelen mailleri gördüm :uhm: hoş mailler ona ulaşmadan bana ulaştı ondan önce okudum mailleri :lepi: zaten kız asılıyordu :mymeka: kocişim ondan ayrıldıgı için bitanemin suçu yoktu aslında ama yınede hır çıkardım lülülülülülü
sadece maiilerini okudum yazan bi mesaj attım garibin birşeyden haberi yok tabi oku aşkım die şirinlik yapıyo sende oku ondan sonra konuşalım dedim sonrada telefonumu kapatmadım ama arayınca cevap vermedim mesajlar attı sürü onlarada cevap vermedim laelaelaelaelae bi kaç gün naz yaptım :dilcikar: aşkımın suçu yoktu ama yinede kız mail atacak cesareti bulduguna göre die işi garantiye aldım adresini değiştirdi ama ne yapayım çok kıskanırım ben kocişimi yerimseniben

Eski sevgilisi olabilir bu normal ama resmini niye sakliyor ?
Eger resmini sakliyorsa ona hala birseyler hissediyor diye düsünürüm.
Tabiki resmi gördügümü söylerim nedenini sorarim.
Eger gecerli bi nedeni yoksa daha dogrusu olamaz zaten, kesinlikle araya küslük girer ve güvenim azalabilir.
Ama ayrilirmiyim ? Yoo okadarda degil.
Bu arada kiskancligima kesin aaaa ne cirkin kizlardan hoslaniyorsun derim :)))))

sanırım sinirden gözüm döner, ağzıma geleni söylerim...
sonrada onu unutmamadıysa ve hala onunla birlikte olmak istiyorsa gidip onunla birlikte olmasını söyler, kapıyı vurup giderim.
sanırım sonrada sakinleşince bir açıklama beklerim:)

benim hayatta öyle şye tahammulum yoktur bilgisayarı kafasına geçırirdim okadar gözüm dönerdi yani bilwmiyorum baya bi sürede küs klırdım mantıklı bi açıklaması varsa bu süre daha kısalabilir tabi...

ayy Allah korusun düşmanımın başına vermesin(gerçi yokta zaten düşmanım:1rolleyes:) dünyayı dar ederim ona valla demediğimi bırakmam klava:

arkadaşlar ben albümünde kız arkaşının resmini grdüm tesadüfen tabi insan ister istemez bozuluyor neden burda diye düşünüyor çünkü ben olsam saklamam diyorsunuz ama erkeklerin dediği hep aynı senden önceydi,şimdi o mu var hayatımda,aaa ben oldğunu bilmiyordum vs.tamam güzel madem ben varım hayatında o zaman o resim niye orada sonradan yırtıp attı kimse tepki vermem demesin elinde olmuyor insanın tepki vermeyende az olsa gerk.KISACA DURUM ŞU ERKEKLERİN SÖYLEDİKLERİ SÖZLER HEP AYNI....
:1no2:

ne kadar cici bir insanmışım gibi görünsemde
kimse kusura bakmasın
tek kelime ile
a..... s...çardım..

nevrim dönerdi.
buda aldatılmaktır neticede

Cnm ebn ilk önce sakin olmatya çalişarak o resmin orda ne işi olduğunu sorar vereceği cevabi dinlemeden ayda yok onu da sormam napiyorsun benim resmimle onun resmini karşilaştirip elinden yitirdiğin şey için üzülüyormusun?yada elindeki ben şey için seviniyormusun derdim..sonra dur seni daha fazla sevindiriyim der bilgisayrini yerde parçalardim..biz nasil bir erkekğe aşik oldukmu bir öncesini tamamen herşeyiyle hatirasiyla bile silip atiyorsak onlarda öyle yapmali..neden bu kada sinirlendiğimi soracak olursaniz ben bu durumu o beni en başindan beri aldatmiş varsayarim...

ben o kadar önemsemezdim. ha bakardım şöyle bir iyice eleştirmek için :)
ama neden bunlar burda diye sormazdım çünkü benim bilgisayarımda da ex fotolar mevcut

kızlar erkek arkadaşım sırf ona olan güvenimi artırmak için bana msn,yahoo,facebook kısaca internet adreslerinin şifresini vermişti..hotmaildeki maillerini incelerken eski kız arkadaşıyla çok samimi resimlerini gördüm..hemde 100e yakın resim..hemen ayrılık msjı gönderdim...önce bu güvensizliğinden dolayı seni alkışlıyorum filan dedi...ama gerçekten iğrenç bir durum...sonra dediğiniz gibi o senden önceydi...ben o resimlerin orada olduğunu bilsem sana şifremi verirmiydim...tarzında açıklamalar yaptı...sonuççç olarak ben bikaç gün sonra onu affettim...ama bir daha böyle bir durumla karşılaşırsam açıklama dahi yapamıyacağını söyledim...

kesinlikle tahammül edemem,çok ciddi kavga ederiz
ayrıca ortada bilgisayar falan da bırakmam parçalarımkötükedihüsoklava:

son bı kaç yazıya bakıyorum da, demek hemen hemen hepımız cok delı sinirlenebılıyoruz eskı resımlere.. ve saklanmasınaa kötükedihüso

kesinlikle surat asar tepkimi belli ederdim.
hiçbir açıklama (unutmusum silmeyi, geçmişte kaldı artıkk hep sensin vs.) beni tatmin etmezdi. o resimleride bir güzel sildirirdim eşime.
sonrasındada aşırı derecede uzatmazdım konuyu. sonuçta onlarla değil benimle beraber diye düşünürdüm.
özellikle kıskandığımı belirten bir söz söylemezdim. ama kıskanırdım.

Parçalarım onu kaçacak yer bulsun öyle bişey yaptımı ..aaa ne demek yaa eskisinin resimleri heee baksana sen

walla öle bi lüxü yok..klava:
resimleri silerim zaten..Çok üzgünüm çoook
çokkötü kavga çıkar..:mymeka:
orda bırakır giderim onu.. .................:sm_confused:

bu başlığı görmüştüm ama cevap yazmamıştım.
geçenlerde erkek arkadaşımlaydım, laptopının başına geçtim, açık olan 1 klasör vardı, foto dolu içi, ama liste biçiminde olduğundan tıklanmadan görünmüyordu, jpeg formatında olduğundan anladım resim dosyası olduğunu.
erkek arkadaşım geldi birden, laptopın kapağını kapadı :1shok: aklıma direk bu başlık geldi çok kötü oldum :mymeka: göster dedim hayır göstermicem falan dedi. çok ısrar ettim. en sonunda aman bak şeklinde açtı laptopın ekranını. bir baktım ortaokul fotoğraflarıymış. tipsiz çıktığı için göstermek istememiş :roflol: 2 saat de güvenmiyorsun, ne bulmayı umuyordun şeklinde laf yedim Şeniz ama gösterene kadar olan süre içinde, eğer eski sevgilisi veya başka herhangi 1 kız fotoğrafıysa ayrılırım anında demiştim kendi kendime. çok kötü birşey gerçekten düşüncesi bile :çok üzgünüm:

aman gördüğünüz sadece resimleri olsun msn geçmişlerini görmek daha çok acı veriyo. tecrübeliyim bu konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…