E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bu başlığı görmüştüm ama cevap yazmamıştım.
geçenlerde erkek arkadaşımlaydım, laptopının başına geçtim, açık olan 1 klasör vardı, foto dolu içi, ama liste biçiminde olduğundan tıklanmadan görünmüyordu, jpeg formatında olduğundan anladım resim dosyası olduğunu.
erkek arkadaşım geldi birden, laptopın kapağını kapadı :1shok: aklıma direk bu başlık geldi çok kötü oldum :mymeka: göster dedim hayır göstermicem falan dedi. çok ısrar ettim. en sonunda aman bak şeklinde açtı laptopın ekranını. bir baktım ortaokul fotoğraflarıymış. tipsiz çıktığı için göstermek istememiş :roflol: 2 saat de güvenmiyorsun, ne bulmayı umuyordun şeklinde laf yedim Şeniz ama gösterene kadar olan süre içinde, eğer eski sevgilisi veya başka herhangi 1 kız fotoğrafıysa ayrılırım anında demiştim kendi kendime. çok kötü birşey gerçekten düşüncesi bile :çok üzgünüm:
aman gördüğünüz sadece resimleri olsun msn geçmişlerini görmek daha çok acı veriyo. tecrübeliyim bu konuda....
bende ayni seyi yasadim cnm tepkim cok sert oldu..dedimki eskisinin resminin burda isi ne????ne alaka?????aldigim cevap beni tatmin ediciydi...o yuzden meseleyi uzatmadim:))))
kızlarr garip gelecek ama
benim bilgisayarımda son iki sevgilimle olan resimlerim duruyor,
ayrıca cep telefonumda da sondan bir önceki sevgilimle olan resimler duruyor.
valla zaman ayırıp silmedim.
ama yine de sevgilimin bilgisayarında çok resim varsa çıldırırım,
ortalığı birbirine katarım .)
ama unutulmuş,resimlerin arasında kalmış bir iki resme o kadar olay çıkarmam.
şahsen ben sadece resmini falan değil eski sevgililerine ait herhangi bişi bulursam çok fena olur telefon bilgisayar dolabı nerede olursa olsun kafasına geçiririm o bilgisayarı ben maalesef çok kıskancım hanımlar engel olamıyorum kendime nerede olursa olsun olay çıkıyo böle bişi yaşanınca eskiyse bitmiştir gitmiştir eski sevgiliye ait bir şeylerin hala ona ait eşyaların içinde olması ne demek ne demek yaa mantığım almaz benim asla kabul edemem bunu ben nasıl bu konuda hassas davranıyorsam kocamdan da aynısını beklerim. Bu şekilde hatlarını kırmışlığım vardır cdlerini falan ohoo yakar yıkarım affetmem aslaçok üzülürüm günlerce ağlarım yine de sinirimi atamam neden karşıma çıksınki böle şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?