eşinizin/sevgilinizin bilgisayarında eski sevgilisyle resimlerini gördünüzz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy berbat olmus yaw, aman ıyı kı kız resmı cıkmamıs,
baska klasörlere de baktın mı pekı ? benım karsıtırma ve bulma gücüm cok yuksektır şakkk dıye bulmustum ... silinmeyen dosyalardı ama yıne de sıkı bı tokadı haketmıstı ve tüm gun suren kavgayı.. ve ayrılma naralarımı... :CüvCüv:

aman gördüğünüz sadece resimleri olsun msn geçmişlerini görmek daha çok acı veriyo. tecrübeliyim bu konuda....

ıletı gecmısı en kötusudur haklısın, ben ona bakmıstım da kayıtlamıyormus msnını... :1ninca:

aşkımın ilkiyim
aşkım da benim ilkim
bu yüzden foto moto olayı falan yok güvenim sonsuz ona
ailem razı olmazsa bu gidişle ikimiz de ileriki zamanlarda başkalarıyla olacagız
dolayısıyla o benim fotomu yırtacağını sileceğini söylese de saklar diye düşünüyorum
ilerde beraber olduğu kişiyle sorun yaşamaz umarım
ay ben neler düşünüyorum offf
Allah korusun inş birbirimizin oluruz
Yarabbim ailem ikna olur inş .......

Görünce hemen çağırır hesap sorardım.Üzüntüden ölürdüm delirirdim.Ben böyle birşeyi çok abartırım,dayanamam.Evet kız çok çirkinmiş diye de tuttururdum.

Hayrola derdim koleksiyon mu hazirliyorsun??

Bilgisayarda eski sevgililerinin resimleri varsa muhtemelen ciktigi kizlarin sayisini aklinda tutmak yada erkek arkadaslariyla bir araya geldiklerinde "bak bu kizda benimdi bir zamanlar abeee" seklinde laubali ve hic sevmedigim konusmalarda bulunmak icin sakliyordur.

Ve beni hic sevmemistir aslinda..

napcam ağzını burnunu dağıtırım klava:

bende " bu neee? ne işi var bunun? neden sakladın?" gibi soru yağmuruna tutardım eğer başıma gelseydi..
Allahtan sevgilimin hiç ciddi ilişkisi olmamış, sevgilileriyle hiç foto falan çektirmemiş..ortaokul ve lisede çıktığı bi kaç kiş olmuş...
her zaman söyler,"ilk ciddi ilişkim sendin ve seninle de evleneceğim zaten" diye:dance:
onun için sadece ben varım ve binlerce fotomdan oluşan albümleri:asigim:

bende " bu neee? ne işi var bunun? neden sakladın?" diye sorular sorardım
ama böyle bişi başıma gelcegine ihtimal vermiyorum
benim resimlerim var odasında onun için sadece ben varım

Açıkçası tepki vermezdim.
Cidden vermezdim.
Sadece sorardım bu eski sevgilin mi diye o kadar.

Sevgilim de olsa hiç kimsenin hayatının bir kısmını benim için budayıp atmasını bekleme gibi bir hakkım olmadığını düşünüyorum.
Kimsenin de benden beklemesini istemem doğrusu.
O kız da onun hayatının bir parçasını oluşturuyor, zamanında o insanla da çok güzel anlar paylaşmış, geçmişini sil at diyemem ben ona.
O anda yanında olan benim. O ise sadece orada kalmış bir resim. Varsın dursun.

bende ayni seyi yasadim cnm tepkim cok sert oldu..dedimki eskisinin resminin burda isi ne????ne alaka?????aldigim cevap beni tatmin ediciydi...o yuzden meseleyi uzatmadim:))))

valla barzey duygularıma tercuman oldu ben ole bısey yakalıcam varya ben o adama dunyayı zından ederım klava:zebanısıde ben olurum yemın ederımkötükedihüsokötükedihüso

ona sormadan resmi silerdim :icecream:
hiç çırpınmam kaydirigubbakcemile2

eşimse bu insan tepkim büyük olurdu

aylar önce yazdığım bu yorumdan sonra başıma gelenleri sizle paylaşmak istedim:1no2:
erkek arkadaşımla benim bilgisayarımda internette bazı işlerimizi hallediyorduk.
o arada "resimler" klasörüne de baktı tabii..
eski sevgilimin tek çekilmiş resimleri hala duruyordu. ama zaman ayırıp silmedim yani önemsemediğimdendi.
ondan sonra erkek arkadaşımın yüzü asıldı tabii.
akşamındada şiddetli tartışmalar..
yani direkt bu konudan tartışma çıkmadı ama surat astı bana, bende neden böylesin diyip üzerine gidince başladık tartışmaya..
şu an hala aramız limoni senağlama

Eşim böyle birşey yapsa bilgisayarı alır kafasına geçirirdim.

Bence bunda bir art niyet aramak gereksiz. Benimde eski sevgilimle resimlerim durur bilgisayarimda. Sadece ani onlar, yasanmislik...
Bir resimi kiskanmak sacma.
Resimdeki adami istiyor olsaydim zaten yanimda olurdu. Degilse, mesele yok.

Bilgisayarın yanında değilse çağırır hiç bir şey söylemeden gözünün önünde silerim Tepkisi ne oluyor diye gözlemlerim. Hele ki bir itiraz etsin. Kendini affettirmesi çok uzun sürer herhalde

şahsen ben sadece resmini falan değil eski sevgililerine ait herhangi bişi bulursam çok fena olur telefon bilgisayar dolabı nerede olursa olsun kafasına geçiririm o bilgisayarı ben maalesef çok kıskancım hanımlar engel olamıyorum kendime nerede olursa olsun olay çıkıyo böle bişi yaşanınca eskiyse bitmiştir gitmiştir eski sevgiliye ait bir şeylerin hala ona ait eşyaların içinde olması ne demek ne demek yaa mantığım almaz benim asla kabul edemem bunu ben nasıl bu konuda hassas davranıyorsam kocamdan da aynısını beklerim. Bu şekilde hatlarını kırmışlığım vardır cdlerini falan ohoo yakar yıkarım affetmem asla çok üzülürüm günlerce ağlarım yine de sinirimi atamam neden karşıma çıksınki böle şeyler...

kıyameti koparırım
kızılca kıyamet hemdekötükedihüso

kızlar bune şiddet böyle.kaydirigubbakcemile3 çok güldüm ya. muhakkak her kezin daha önce hayatında biri olmustur olmadı dıyen yalan soyler.oldu ki resim i gördünüz ve sinirlendiniz dınlemeden anlamadan ne oldu bos verın hanımlar deymez eyer öyle bir durum varsa unutamıyorsa sizin yanınzda neden olsun öyle deyilmi.eyer akılı bir erkek se bence böyle bir durumda siz sesinizi çıkarmıyorsanız size düşüncesini anlatıktan sonra kadın ona daha çok baglanmazmı ama bu akılı erkekler için gecerlidir.en çok kadınları onlara baglayan sey bu deyilmidir paylasıma.sa.sa.sa.s

ama o artık bitmiş ki hayatında sen varsın kırmak dökmem düşünsene bunları hayatında daha önce biri olmus bunu silemsin sen bundan sonrasına bak yoksa cok üzülürsün onun için böyle seylerle canını sıkmaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…