Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Dar kıyafetler
Kırmızı oje kırmızı ruj
Beyaz pantolon
Dekolte
Erkek arkadaşlarımla konuşmak
Facebooka erkekleri eklemek
Biyere gideceksem önce ona söylemek
Okulda erkek arkadaş edinmek
Sakız çiğnemek
İçime çıtçıtlı badi giymeden dışarı cıkmak
Şuan aklıma bunlar geliyor :)

Son düzenleme:
yapılmaması gerekenleri bilirim o da bana saygı duyar çok fazla karışmaz bana onun yüzünü yere getirmeyeceğimi bilir ama onun için bişey demek zor herşeyine karışırım benden habersiz çişe bile gidemez

İlk zamanlar biraz açık giyinirdim ben. İlk 1/1.5 yıl, ondan hoşlanmazmış...
Son 1 yıldır birazcık daha oturaklı oldum sanırım, daha yeni yeni söylüyor pek bi açık giyerdin hoşlanmazdım diye.. :)
Sigara konusu var bizde bir tek.. Sağlığını heba ediyorsun deyip deyip duruyordu.. Haklıydı da, bıraktım bende, çok mutlu oldu. :)
Yasak yoktur bizde, bende ona koymam. :)

Benim erkek arkadaşım da,

Sürdüğüm ojeye , sıktığım parfüme kadar herşeye karışır..

Renkli oje midesini bulandırır, parfümüm etkileyici diye aman herkes etkilenmesin der sıktırmaz.

Telefon meşgule atılmayacak, Aşkım birtanem yazmadan msj gönderilmeyecek.. Kurulmalıı robott sanıyor benii. Uygulamıyorum tabiki bir çoğunu ancak sinirimi bozuyor.

Ciddi düşünüyoruz bu şekilde nasıl olacaksa ?

Eşim oje sevmez, şeffaf olsa bile...
Ben çok açık giyen biri değilim zaten o yüzden pek karışmaz kıyafetlerime. Giyinmem ona uygun çünkü. Bi kaç kere uyarmıştı, elbise boyunun kısalığı(diz kapağımdaydı, üstünde bile değildi) vs ile ilgili.
Topuklu ayakkabı sevmez; nişanda bile babet giydirecekti nerdeyse
Erkek çalışan olan bir yerde çalışmama kesinlikle izin vermiyor.
Facebook yok; ama ne onun ne de benim var. Ben de sevmiyorum zaten feysbuk'u.
Abur cuburumu kısıtlar yemek ye şunları bırak da der

ayyy bunlar ne yaa...
ben kurban olurum kocama. hiç bir şeyime karışmaz.
o karışmaz diye ben sınırımı bilmiyor muyum? tabi ki biliyorum. kimse namusunu kocası için taşımaz.

Evli degilim. Ama benimle birlikte iki kizi olan bir babam var.
Yazin bizi uzun birseyle gorse (nadir olarak, ki biz kisa giyiniriz) "kizim bu sicakta bu ne uzun uzun, gidin sort giyin, ne guzel sortlariniz var" filan der. Askili kiyafetleri, kisa sortlari bize cok yakistirir, giymemize sevinir. Ojesiydi, susuydu zaten karismaz, yakistiysa iltifat eder. Hicbir zaman giyimime karisilmadi evde. Hep serbesttim yani.
Ilerde evlenirsem bu yonlerden ayni babam gibi biriyle evlenmeyi dusunuyorum. Yasasin ozgurluk.

kapalıyım kıyafetime karısmaz
arkadas ortammız neredeyse aynı tanımadıgı bi erkekle aynı masada oturmama tahamml edemez
bide facebook taki tanımadıgı erkekleri sildirir
yeniyiz şimdilik bukadar

Nerden baslasam ki :S sozlum etek sort elbise miniyse kesinlikle yasak ben gerci hep acik giyerim bana normal gelen onun icinn en en kotusu sadece diz alti olursa giyebilirim hakkini yemeyeyim yaninda dizimde olan elbiseyi ve topuklu ayakkabiyi giydirmisti dar esofman altlari yada taytlar yasak askili ve dekolteli tisortler yasak gomlek giyerim ust dugmesine kadar kapatir facebook yasak bikini yasak aci giydigim fotograflari facebook instagrama yada whatsappa koymam yasak erkeklerle konusmam yasak kizlarla konusmam yasak cunku okudugum bolum yuzunden kaynaklaniyo.. yakin arkadaslarimla konusabilirim arkadasimda bazen kalmama karisir gitme der eskiden eve giris saatine karismazdi izin alinca izin verirdi simdi aksam 7 de evde olacakmisim haber vermeden markete bile gidemezmisim zaman gectikce iyice kisitlamaya basladi annemle cikmamda sakinca yok makyajima karismamda makyajsiz cok guzelsin diyo kirmizo ruj sevmez bazen sinirlenince adiyla hitap etmeme kizar okulda erkek hocalarla fazla yakin olma der ve staja gidiyorum 13 yasindaki cocuktan kiskaniyo bazende erkek kuzenimle cikmam sorun oluyo daha simdiden boyleyse evlenince ohoo :S :) yinede seviyorum askimi bende ona yasaklar getiriyorum o lafini bile etmiyo :) offf ne cok sey yazmisim

Son düzenleme:
-ona kankasıymısım gibi davranmayacamısım
- survivor izlemem yasak ama hep izliyorum
- aksam 9 dan sonra çıkmam yasak
-o aradıgında her zaman cvp vermem lazım diye mesgule almak yasak
vee mesajlarımın sonuna nokta veya .......yazmak yasak simdilik aklıma bunlar geliyor :)

beyaz pantolonu baskasinda gorunce ic cektikleri icindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oje ruj sac boyasi yasak

canim o kiskancliktan degil.oturma kalmadini bildigin ve sana guvenip tasiyabildigi icindir.baskalari karilarina giyme etme diyor.cunku kendisi oyle ksdinlara bakiyor.baskalarininda kendi karisina bakacagini dusundugu icin.esin demekki sana ve kendine guveniyor.

Giyim konusu ve erkek arkadas olmamasi!!!

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Aahh ahh.. Yazmayacağım. Yazmaya kalksaö yazdıkça canım sıkılacak. Değişmesinden hiç ama hiç umutlu değilim zira babasının kopyası. Yıllar olmuş babası değişmemiş ise benimki de değişmez.. :-|

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…