sanırım hepinize beyaz pantalon tshirt ve bikini gibi şeyler yasak. benim sevgilim cok değişik bir insan anlamıyorum.
PEMBE GİYİNMEM YASAK KIZLAR İNANABİLİYO MUSUNUZ?
barbielere benziyormuşum sözde.. allahım sanki sokakda action manler geziyor
sizce ne yapmalıyım? sevgilim manyak mı?
benim eşimde hayatta yasaklamaz hatta benşm açık bulduğum şeyleri neresi açık diye beni tersler birkaç kere ay millet ne der dedim kalçamın altındaki etege banane milletten ya sen millet içinmi giymicen kafanda varmı dedi bende çok aşırıya kaçmadan giyiyorum ama
aboww yakında sizi zindanada kapatır allah kolaylık versin....bana herşey yasakkısıtlama diye bişey yok yasak var drek
facebook açmak yasak,
beyaz ve dar pantolon giymek,
zıbınsız dısarı cıkmak ,
çantayı yandan takmak, ( gogus arasında dururp orayı daha cok bellı ettıgı ve aynı çekilde kalcada durdurugu ıcın)
açık dar ve ıcımı belli eden kıyafet elbise bluz vs gıymek ,
sevmediği bi arkadaşım var onla buluşmak,
akşam dışarı çıkmak,
sigara içmek,
kırmızı ruj ve oje sürmek,
bikini yasak,
kısa etek kesinlikle yasak,
tek tanıdıgım erkek arkadaşım onun arkadşlarıdır diğerleri olamaz,
saç boyatma sevmiyor
tabiki bu yasakların çoğunu yapıyorum dar giyiyosam eve gönderiyo oje sürüyorsam cıkartıyo burnumdan da getiriyor tabi ruj sürüyorsam makyaja bakmadan alır ıslak mendili siler öyle daha çooookkk aklıma bunlar geliyor sımdılık
Yaa şöyle adam gibi bir sevgilim olsa da karışsa
aboww yakında sizi zindanada kapatır allah kolaylık versin....
alıştım ben onu bıraz actım yanı bu acılmış halı bende yavas yavas butun yasakları çiğneyebıldığımı gösterıyorum burnumdan geitiryo eve gçnderiyo üstünü değiştir dıye ama alısacak oda ben ona saygı gosterıyorum oda bana gösterıyo fazlası olunca cırlıyorum gücüm yettiğince
balayına gidemıcez deniz kenarı bıyere mayo bıkını giydirmez çunku allahım günahım neydıııı
evet azıcık tırnak göster tatlım allah sabır versin atalarımız ne demiş su aka aka yolunu bulur oda zamanla alışır...
aynen öle amiiin bırazda sevdiğim için katlanıyorum canım teşekkür ederım
sevmesek katlanılmaz ki canım ben şükür diyorum seninkini ögrendikten sonra
bencede şükredin halınızee
ama bende şükrediyorum beterın beteri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?