Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Birey olamamanın getirileri ya da götürüsü demek daha doğru.
Kimin haddine?
İzin vermeyiniz bu durumlara unutmayın ki her kadın potansiyel anne adayıdır sizler çocuklarınızı yetiştirirken onlara birey olmanın gerekliliklerini anlatacaksınız.
Söylediklerinizden çok gördüklerini dikkate alacak o yüzden sağlıklı rol model olmalı çocuklara.
Kendi doğruları ile yaşamalı insan.
Kimsenin ahlakı veya kişiliği kimsenin tekelinde değildir.

Hıc bırseyıme karısmaz ama bırsey var kı saat 21:00 den sonra cep telefonum kesınlıkle calmayacak

yasak değil tabii ki ama tek başıma denize gitmemden hiç ama hiç hoşlanmaz.

sanırım hepinize beyaz pantalon tshirt ve bikini gibi şeyler yasak. benim sevgilim cok değişik bir insan anlamıyorum.
PEMBE GİYİNMEM YASAK KIZLAR İNANABİLİYO MUSUNUZ?
barbielere benziyormuşum sözde.. allahım sanki sokakda action manler geziyor

sizce ne yapmalıyım? sevgilim manyak mı?

hahahahaha ay ilahi yaa sevgilin beni bile güldürdü:)))) manyak değil ama takıntılı....benim eşim de bir tek arkadaşlarımla tatil yapmama izin vermez haa bir de şehir içinde askılı ve şorta kızar ki onu ben de giymiyorum zaten:) ayy o zaman benim eşim rahat mı???

bana önceden bi kaç sefer demişti düğünde oynamanı istemiyorum diye bir düğüne beraber gittik oda ben,uzaktan izliyordu kalktım oynadm bende ciddiye almamıştım bu oynama diyişini eğlenmek benmde hakkım dedim ama sonra az kalsın ayrılıyorduk sen benm sözümü dinlemedin de öyle de böyle de önceden bende diyordum sevgilim olurda bana derse öyle yapma böyle yap diye dinlemem diyordum ama insan sevince birşeyleri önemsemiyor bilmiyorum sonumuz ne olur ama aşkımdn önemli

tayt, dar pantolon, atlet bady, bikini gyemem bıkınıyı sortla gıyebılırım tayt gıyıp ustune tunık bıle gıyemıyorum erkek arkadaşım çok vardı ama artık selam vermem bıle yasak camdan bakamam çok fazla.. annemsız ve onsuz dısarı cıkmam gereksızmış ama o konuda fazla ısrarcı dgl :)

nerden başlasam

Rujdan nefret eder ola ki sürdüm peçeteyi alır bi güzel siler

Kot etek alt tarafı o da mini değil diz üstü ama sevmez giyemem de yanında ,

Elbise giyince mutlaka bi tartışıyoruz zaten

Yakası hafif derin açık olan tshrtlere de antipatisi var neymiş eğilince çatal gözükürmş keza öyle bi şey giydim benden çok kendi çekiştirir o yüzden giymiyorum

Şu an başka aklıma gelmedi

Cogu okuduguma inanamadim. Allah bana ufku acik, bazi seyleri asmis, kompleksiz bir insan nasip etsin edecekse. En azindan babam gibi olsun, hicbir yasagi bilmemnesi yoktur ne anneme, ne kizlarina karsi sukur ki. Kimsenin yasagini yasamam ben, o kisi en fazla kendini yasaklar.

Benimki boyle etekleri opak corap olmadan giydirmiyo sanslisin valla

aboww yakında sizi zindanada kapatır allah kolaylık versin....

aboww yakında sizi zindanada kapatır allah kolaylık versin....

alıştım ben onu bıraz actım yanı bu acılmış halı bende yavas yavas butun yasakları çiğneyebıldığımı gösterıyorum burnumdan geitiryo eve gçnderiyo üstünü değiştir dıye ama alısacak oda ben ona saygı gosterıyorum oda bana gösterıyo fazlası olunca cırlıyorum gücüm yettiğince
balayına gidemıcez deniz kenarı bıyere mayo bıkını giydirmez çunku allahım günahım neydıııı

evet azıcık tırnak göster tatlım allah sabır versin atalarımız ne demiş su aka aka yolunu bulur oda zamanla alışır...

Sadece amcamla konuşmama izin vermiyor evlendiğimizde sorunlar olmuştu ..

evet azıcık tırnak göster tatlım allah sabır versin atalarımız ne demiş su aka aka yolunu bulur oda zamanla alışır...

aynen öle amiiin bırazda sevdiğim için katlanıyorum canım teşekkür ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…