Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
O an onu parçalamak gelir içimden ama yapmam. Sevgilim için konuşuyorum.
Ayrılmış oluruz haliyle ve bikaç kişiye rica eder onu evire çevire dövmelerini isterim.

Sevgilimin yanında sarmaş dolaş bir kız gördüğüm anda tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim. Kuşkuyla bir ilişki yürümez mümkün değil. Ne kendimi üzerim ne de heder ederim

İnanın bunu yaşadım sarmaş dolaş olmasalarda yanında birini görmek bütün sokağı ayağa kaldırmama yetti. Kolay bişey değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgilimin yanında sarmaş dolaş bir kız gördüğüm anda tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim. Kuşkuyla bir ilişki yürümez mümkün değil. Ne kendimi üzerim ne de heder ederim

Aynenn :) ister en yakin arkadasi olsun ister akrabasi kuzeni ne olursa olsun sarmas dolas gezemez kimseyle aninda bitiririm :banghead:

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

O an ne yapacağımı kestiremiyorum ama sonradan beni aramasını beklerdim, ararsa; nasıl yaptın ulan bunu bana nasıl yaptın hee diye başlar, uzun ara konuşması yapar, Allah belanı versin diye tamamlardım.
Olur da aramazsa işte o zaman kötü...
O_Şimdi_Depresyonun_En_Dibinde diye nick alır, bir derdim var köşesinde konu açarım

Bir ay falan ağlarım, Allah'ım neydi günahım derim, bir dostum varsa ona ağlarım, uyurum, dua ederim.

Eğer cesaret edip öyle bir şey yapmışsa otomatikman psikopat tarafımla tanışmış olur her ikisi de. Sokağa çıkamaz hale getiririm. Her ikisine de yüksek tutarlı bir tazminat davası, eşime boşanma davası açarım. Bütün resimleri hiç paraya acımam bütün akrabalarına gönderirim posta yoluyla. Geçtim insanların yüzüne bakmayı, aynada kendine bakamaz hale getiririm

Bazen rüyalarıma giriyor, aldatma içerikli bir yazı okumuşsam ya da bir dizide görmüşsem bilinçaltıma etki ediyor. Rüyada aldatan eşime öyle şeyler yapıyorum ki; Teksas Katliamı, Testere filmleri yanında PEPE gibi sevimli kalıyor :)))

öyle bişey olsa bi çarparım bide yer çarpar kıza. rofrol rofrol kaydirigubbakcemile5 rofrol ama napıyım... hihoooyt

Soruyu okurken bile sinirlendim gece gece düşünmek bile istemiyorum o yüzden

Yaşamışlığım var. Karşısına çıkıp hesap sormuştum. Yanındaki kız da tokat atıp gitmişti Önemsediğim bir ilişki değildi canım yanmadı, aksine o kıvranışını, çırpınışını gördükçe sadistçe eğlendim diyebilirim :) Ama allah kimseye yaşatmasın herşeye rağmen çok zor bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…