Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
Düşünmek bile istemiyorum ama öyle bir durum başıma gelse direk dalarım heralde.
Oracıkta parçalarım o kızı. Sevgilime gelincede basarım tokadı kayıplara karışırım.
Bir daha görüşmezdim.

Bende düşünmek dahi istemiyorum. Lakin öyle birşey olsa saç baş dalarım kıza. Sonra da nişanlıma geçiririm yüzüğü suratına fırlatır çeker giderim

önce basiretim bağlanır heralde? sonra Allah ne verdiyse dalardım sanırsam? valla Allah kimsenin başına vermesin ama konuşmak daha kolay.. gerçekte o an kimse bilemez ne yapıcağını? kimsenin böyle bi durumla karşılaşmamasını umarım..

Sarmaş dolaş göremem çünkü benim adam dışarıda en fazla el tutar ya da kolunu atar. O da en en en fazla..
Cafede mafede zaten karşılıklı oturulur, yanyana oturmaz..
Bende ve benden önceki hatunlarda da böyle davranmış.

Oldu diyelim, hayırdır adam ölmekle bayılmayı mı karıştırdın derdim.
Vardır bir açıklaması.. :) Oturur bir çay söylerdim. :)

İlk gördüğümde bi 30 saniye kadar olduğum yerde kalırım. Ama kendime geldiğimde olacakları onlar düşünsün. İkisini sıraya dizer Allah yarattı demem

Önce kızı paralarım böyle yüzünü yere sürttüre sürttüre nasıl olsa benimkini dövmeye mahvetmeye bol bol vaktim olur sonradan ama kızı bulurum bulamam önce onu bi elden geçiririm

şaşırırım, üzülürüm ama kendimi bozmam, çeker giderim nasılsa o arar, aradığında tek diyeceğim "yazıklar olsun". daha zaten görüşme ya da konuşma gibi bi ihtimalim olamaz o kişiyle

kız tanıdığım biriyse arkadaşı, kuzeni, bir yakını vs. şöyle bi süzerim rahatsız edici bir şekilde. soğuk davranırım. anlar zaten, indirir elini ayağını. erkek arkadaşımın ifadesini sonradan alırım, bizbizeyken onun yanında değil. ama tanımadığım biriyse yani aldatılmışsam erkek arkadaşımın gözünün içine bakıp giderim. o bakış da ona yeter. hiç muhatap olmam.

"düşünmek bile istemiyorum"

Arkamı döner giderim. Daha sonra kızı araştırırım ve sevgilimin ağzından laf almaya çalışırım.

Düşününce bile nevrim dönüyor, elim ayağım titriyor.
Ama şundan eminim ki kıza bir şey yapmazdım kabahat benimkinde derdim.Çünkü kızdan sevgilisini saklamış olabilir. Saklamamış olsa dahi bile bile bunu yapan kızla zaten muhattap olup küçülemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…