Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
641
40
İstanbul
slm kk guzel bayanları esınızın yada sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yapardınız?

heyt ulennnnnnn acilin kim benim esime sarmas dolas gircekmis ben bi dalarim var ya ona o zaman gorur sarmas dolasi bi daha ayrilamazlar:mymeka:

Reactions: mbz
ben arkamı donup gıderıme oy kullandım ama o an kı durumuma baglı dalabılırımde yanı

yanlarına gider aaa meraba sevgili kuzenim yeni sevgilin mi tanıştırmadın bizle derim. eh bu seçenek yoktu işaretlemedim.

Boşanırım.. :1closedeyes:

hehhehe çok güldüm buna =)))

kız tanıdığım biriyse yanlarına gider imalı imalı bakarım, kız toplanıp gider ben de sevgilimle konuşurum.. "ben yakın da olsa erkek arkadaşlarıma vıcık vıcık sarılmıyosam sen de sarılamazsın!" derim..
daha önce hiiiç görmediğim biriyse ona bi bakış atar arkamı dönüp giderim.. zaten gördüğü son bakışım olur kendisinin..

yani yapacak bişey yok o onun terbiyesizliği ne kadar çok seversem seveyim ihaneti asla affetmem beni aldatıyorsa sorun ondadır benim sevgimi aşkımı görememiştir kendi bilir kendi kaybeder kısaca

Eeee bekarlarların bakış açısı ile bizimki farklı oluyor işte...yerimseniben
Ne yapayım başka kızlarla sarmaş dolaş gezen adamı..
Hiç kavga bilem etmem.:dilcikar:
Evime gider,avukatımı arar,vekalet verirdim..:smiley-cool:

bırakır giderim.belki telefon ederim yada bir mesaj atarım seni gördüm diye,oradada biter. birdahada yüzümü göremez.

ayy düşünmesi bile korkuç aslında o anki durumuma bağlı arkamı dönüp gidebilirimde 2 sine birden dalabilirimde şuan onu kestirmem çok zor ayy allah korusun yhaa

Nelere yapacağımı bilmiyorum,herhalde çok kötü şeyler yaparım...Allah korusun...

ya gidecen o halde onlara laf söyleyip bozacan yada arkanı dönüp gidicen ve bir msj yeni sevgilinle mutluluklar............

bu arada arkadaslar cevaplara bakdim da ceker giderim daha cok oy almis esle sevgili bir olamaz ki sevgili birakib gidilir ama es de biraz dusunmek gerekiyor

''kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım ......''
benimde onu boşamak için iyi bi nedenim olmuş olur.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…