- Konu Sahibi Akanseneler
-
birazda yapana degil yaptirana bak derler siz nasil bi essiniz merak ettim
birazda yapana degil yaptirana bak derler siz nasil bi essiniz merak ettim
Evet gercekten bende merak ettim...birazda yapana degil yaptirana bak derler siz nasil bi essiniz merak ettim
Hayir hic alakasi yok.
Konuya "dan" diye girdim ama bana da cok soruluyor bu soru.
Olabildigince aksiyimdir.
Ama esim kiminle olsa mutlu etmeyi ve mutlu olmayi bilirdi.
Yani kesinlikle karsinizdaki adam, adamsa merhametliyse, vicdanliysa, sevgi doluysa kirmamaya calisir, mutlu etmekten mutlu olur vs.
Allah razi olsun sendenBen 19 yaşında evlendim eşim 25 bana gore çok olgundu 4 sene sevgililik donemimiz oldu aklimda yapamam ihtimali çok vardı ağırdı bana gore ve ilk evlendigim gece ona kurallarımi sınırlarımı anlattım yasim gereği de karakter olarak ta inanılmaz ilgi manyagiydim ya aynı odada olsak yarım saat sessiz kalsak bana bakmasa hemen dudagimi bukuyodum :) biraz vıcık vıcık gelebilir ama ona aşkı sevgiyi asiladim hayat bizim elimizde bize en güzel günleri biz yasatiriz . Beklentiler değil de direk icraatle basliyoruz.
Esin yüz vermese bir birinize teslim olmadan aşk yasanmaz bence en güzel aşk sevgiliyken değil evliyken yaşanır. Dilerim Allahtan o aşkı mutluluğu huzuru en hayirlisindan en guzelinden eşinin kalbine doldursun Rabbim inşallah yuvanizda mutluluğun şenliği eksik olmasin
Allah razi olsun senden
Cok pis haset ettimÖper, sarılır, her sabah işe gitmeden önce beni sevdiğini söyler, sevdiğim şeyleri alir, iltifat eder aklina geldikce tabi, gün içinde arar mesaj atar, küçük sürprizler yapar, bensiz dışarı çıkmaz, 3. Şahıslar için beni asla üzmez. Bu ne ya kıymetini bileyim benimkinin, siralayinca ben bile şaşırdım.
Peki sen nasılsın eşine karşı. Mesela bende onu Mutlu edecek seyler yaparım. Sevdiği yemekleri hazırlarım bazen kral sofrası kurarım. Atıyorum son anda arkadaş davet etti sorun çıkartmam evine arkadaşını tabiki çağırtacaksın derim. Arkadaşlarıyla çıkmasına laf etmem hatta bir iki hafta hiç çıkmadıysa ben deriö bunalmışsındır bi çok dışarı diye. Yatak odasında mutsuz etmem hiç ailesiyle iyi anlaşırım. Elimden geldiğince hasta veya çok yorgun değilsem Güler yüzlüymdür. İş konusunda arkadaşları konusunda hep yapıcı yorumlar yaparım. Ona süpriz hediyeler alırım.vesaire vesaireBende zaten büyük seyler beklemiyorum ki
Ayni anlattiğiniz gibi olsaydi diyorum..
Mesela ben birsey almakbistiyorum hemen
Neye gerek var neyapacan falanfilan
Ben kendi paramla kendi emeğimle alacam
Ellinden geldiği kadar kalbimi kirar almaktan vazgecerim .
Deseki ,al karicim nolacak sanki ,sen istiyorsan tabii,dese ,olmazmi
Hayir , demez daha birkere bile demez
en son hatırladığım eşin işsiz asosyal tembel ve seni nankörlük ile suçluyordu ve depresyonda olduğunu söylemiştin.Eşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?
Sen cok güzel ve temiz kalbli insansin.Cumlemizden canım benim. Bahsettiklerimiz hayatın tatlı tarafından a doğrusu şu ki her evli çiftin arasinda mutlaka sürtüşme,tartisma, kırılma oluyo. kurallarim gereği aramizda her ne olursa olsun ikimizden başka kimse bilmicek odamızda edip hiç kimseye yansitmicaz sırt çevirip uyumak kus kalmak kesinlikle yasak başından beri alıştırmadik bir kere yapsak devamı gelecek diye. Sorunlarımızı konuşarak cozeriz hem de sıcağın sicagina. Ha şimdi birileri dicek ki kavga edip sahte yuzleri insanlara yansıtmaya gerek yok diye fakat şöyle birşey benim eşim benim esimdir kavgamiz kimseyi ilgilendirmez birine anlatsak da en fazla 1 gün sonra ya da illaki yüz yüze bakıp barisilacaksa neden ben başkasının gözünde evliliğimiz çıkmaza caresizlige surukliyim ki? O anlattığım kişi bana kocama her baktığında anlattığım olayla hatirlayacak bizi. Zaten benim kuralimca yaptığımız şey bizim için en doğrusu ikimiz de bir birimize karşi çok hassasiz kırılıp uzulmeye uzmeye degmiyor :) eğer Aşk varsa !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?