Eşinizin sevgisini nasil anliyorsunuz..sizi nasil şimartiyor?

birazda yapana degil yaptirana bak derler siz nasil bi essiniz merak ettim

Hayir hic alakasi yok.
Konuya "dan" diye girdim ama bana da cok soruluyor bu soru.
Olabildigince aksiyimdir.
Ama esim kiminle olsa mutlu etmeyi ve mutlu olmayi bilirdi.
Yani kesinlikle karsinizdaki adam, adamsa merhametliyse, vicdanliysa, sevgi doluysa kirmamaya calisir, mutlu etmekten mutlu olur vs.

birazda yapana degil yaptirana bak derler siz nasil bi essiniz merak ettim

Aslında iki tarafı da yaşamadan taniyamiyo :) anlatmakla olmuyor . Ben çok fedakarim herşeyden önce her konuda sevdiğim için odun veririm. Diğer kısımları ise ben onsuz Yapamıyorum. Hala çocuk gibi gece gorevdeyse yanlizsam T-shirtunu alır öyle koklarim ona da anlatirim. Onu gulusumle dokunusumla mutlu etmemi cok seviyor :) ise gidince cebine not koyarim :) herkesten daha çok değerli olduğunu çok sevdiğimi her fırsatta anlatırım, yasatirim :) onun için herşeye katlanirim :) daha bir suru şey.. karete bile yaparız sırf eğleniyo diye :)))

Kesinlikle bu da dogru. Fakat eşim her fırsatta sen boyle olmasaydin seni bu kadar sevmezdim seni sevmeseydim mutlu edip mutluluğunu izlemezdim der. Şöyle ki benim için de geçerli eşim bu kadar vicdanlı, şefkatli, merhametli ve inançlı olmasaydı ben de böyle deli dolu olmazdim :)

Sürekli mıç mıç öpmez öyle yatarken ve sabah evden çıkarken ben öpmesini beklediğim için öper.onun dışında yemek hazırlamışsam yedikten sonra içten bi şekilde öper.arada bi de durup dururken yine içten bi şekilde sarılır iyiki benim karım olmuşsun ben çok mutluyum seninle vs vs der.dışarıya karşı kılıbık imajı çizer öyle olmasa da, beni över hep,gerektiği yerde savunur haksız bile olsam.yorgunken düşüncesizlik edip bişeyler ister sürekli ama hasta olmamam yorulmamam içinde uyarır düşünür.benim için de yeterli olur bu kadarı.çok hediye alıp sürprizler yapmaz ama imkanlar dahilinde olcak şeyler zaten onlar.

Allah razi olsun senden

Beni üzebilecek kişinin karşısında dikilir, hatamla doğrumla arkamda yanımda durue.Avuçiçlerimi öper, sarıldıkça koklar beni, sarıldıkça kemiklerim acır, varsın acısın bu yüzden ah ah...

Allah razi olsun senden

Cumlemizden canım benim. Bahsettiklerimiz hayatın tatlı tarafından a doğrusu şu ki her evli çiftin arasinda mutlaka sürtüşme,tartisma, kırılma oluyo. kurallarim gereği aramizda her ne olursa olsun ikimizden başka kimse bilmicek odamızda edip hiç kimseye yansitmicaz sırt çevirip uyumak kus kalmak kesinlikle yasak başından beri alıştırmadik bir kere yapsak devamı gelecek diye. Sorunlarımızı konuşarak cozeriz hem de sıcağın sicagina. Ha şimdi birileri dicek ki kavga edip sahte yuzleri insanlara yansıtmaya gerek yok diye fakat şöyle birşey benim eşim benim esimdir kavgamiz kimseyi ilgilendirmez birine anlatsak da en fazla 1 gün sonra ya da illaki yüz yüze bakıp barisilacaksa neden ben başkasının gözünde evliliğimiz çıkmaza caresizlige surukliyim ki? O anlattığım kişi bana kocama her baktığında anlattığım olayla hatirlayacak bizi. Zaten benim kuralimca yaptığımız şey bizim için en doğrusu ikimiz de bir birimize karşi çok hassasiz kırılıp uzulmeye uzmeye degmiyor :) eğer Aşk varsa !

Cok pis haset ettim

Ya canim benimki de hiç bişey yapmaz ama sarılır bi tek kedi sever gibi mıncıklar yüzümü. biraz da öyle hissettiğim için sevdigine inaniyorum acikcasi

Peki sen nasılsın eşine karşı. Mesela bende onu Mutlu edecek seyler yaparım. Sevdiği yemekleri hazırlarım bazen kral sofrası kurarım. Atıyorum son anda arkadaş davet etti sorun çıkartmam evine arkadaşını tabiki çağırtacaksın derim. Arkadaşlarıyla çıkmasına laf etmem hatta bir iki hafta hiç çıkmadıysa ben deriö bunalmışsındır bi çok dışarı diye. Yatak odasında mutsuz etmem hiç ailesiyle iyi anlaşırım. Elimden geldiğince hasta veya çok yorgun değilsem Güler yüzlüymdür. İş konusunda arkadaşları konusunda hep yapıcı yorumlar yaparım. Ona süpriz hediyeler alırım.vesaire vesaire

Her aksam süt banyomu hazırlar. Ayaklarimi ovar. Öper kundaga sarar.
Saka şaka..

Her iliski ayridur kimi ekmek getiriyorsa yeter der kimi guzel bir iki cumle yeter der oburu baska birsey der kimseyle kendi evliligini kiyaslama ve onlari yaptirmaya calisma kendi isteklerini ve dusuncelerini eşinle konuş

sevgisini belli etmiyordur, belki etmesini sevmiyordur. benim babamda öyle ama tipinden bellidir sevgisi. sen eşini bizden daha iyi tanıdığına göre senin görüşündür doğru olan. durumu konuş belki bi tık olsun ilerler

en son hatırladığım eşin işsiz asosyal tembel ve seni nankörlük ile suçluyordu ve depresyonda olduğunu söylemiştin.
bu sorunlar aşıldı mı? aşılmadan mutluluk, sevgi gösterileri insanın içinden gelmez ki.

Bu işler senin ne beklediginle de alakali. Benim esim de jest yapmaz, hediye almaz, supriz yapmaz. Ben de yapmam. Ailecek odunuz biz ben daha kedi gibi sirnaşik biriyimdir, o daha az öper, yüzüm eskidi der hatta ama bunlar sevgi kıstası degil benim icin cunku herkesin sevgisini gosterme sekli farkli =)

Benim esim oyle hediye alayim surprizler yapayim demez. Romantik falan hic degildir. Ama mesela sezaryen oldugumda bana tertemiz o bakti, kimseye birakmadi. Annemin bile bir ustumu degistirmesine izin vermedi kendi yapti hep. Ilk iki gun asiri ishaldim tuvalete yetisemiyordum, hasta bezimi kirletiyordum. Onun temizligini bile bana birakmadi. Bunu yaparken de en ufak bir olumsuzluk yansitmadi bana. Tam tersine egleniyordu. Hatta o halde bile ne kadar seksi oldugumu soyluyordu surekli. Duzelip artik kendi isimi kendim gordugumde "beni artik kendinden mahrum mu ediyorsun arada yine yapayim noolur" falan dedi. Kimsenin bayilarak yapacagi bir sey degil ama sirf kendimi iyi hissetmem icin dedi bunlari. Bir cok kisiye gore de erkegin soguma sebebi. Ama lohusaligim bitse diye dort gozle bakiyor hala.

Simdi ben cicegi cikolatayi ne yapayim. Bir insan sevgisini daha ne kadar gosterebilir ki. Hediye surpriz falan bunlar bos seyler. Gercek sevgi vefayla fedakarlikla gosterilir ancak.

Dogumdan sonra dedi ki ben sana dogum hediyesi almadim, biliyorsun ben hediye ozurluyum ne istersin onu alayim. Dedim sen bana verdigin destekle verebilecegin en buyuk hediyeyi verdin. Suan ne alirsan al bu kadar anlamli olmaz. Istemiyorum bir sey.

Rabbim hepimizi vefali insanlarla karsilastirsin.

Sen cok güzel ve temiz kalbli insansin.
Yaşina göre daha cok bilincli ve olgunsun.
Senin ruhunda daha anne sevgisi yatiyor.
Ben ise o sevgiyi hiç alamadiğim icin
avuclarimi acmişsim dileniyorum
Bir dilenci ne vere bilirki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…