- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Bütün gün evde minnoşummm diye dolanırEşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?
Öper, sarılır, her sabah işe gitmeden önce beni sevdiğini söyler, sevdiğim şeyleri alir, iltifat eder aklina geldikce tabi, gün içinde arar mesaj atar, küçük sürprizler yapar, bensiz dışarı çıkmaz, 3. Şahıslar için beni asla üzmez. Bu ne ya kıymetini bileyim benimkinin, siralayinca ben bile şaşırdım.
Esim benim sukurlerimin en büyüğü vallahibeni sevdiğini değer verdiğini nefesinden bile anlıyorum anlatılmaz yaşanılır şeyler. Rabbim hepimizin gönlünü, yüzünü eşlerimiz tarafından mutlulukla doldursun inşallah. Esim sabah işe opmeden gitmez. Bazen ben uyurken resmimi çekmiştir gunaydin mesajı atarken resmimi gonderir uyuyan güzelim der :) kalktigimda ya yani basimda ya aynamin önünde ya da mutfak tolaplarina çok guzel notlar yapistirir öyle gider işteyken defalarca arar mesajı saymiyorum bile :) basıma birsey gelse ya da birazcık hastalansam pervane olur. Daha anlatılacak bir suru şey...
Rabbim her kese en guzelinden en hayirlisindan nasip eylesin.Akanseneler peki esinize ben ilgini sevgini gormek istiyorum dedin mi? Onunla konustun mu? Her kadın simartilmak ister tabii
Akşam işten gelince merdivenleri koşarak çıkması sımsıkı sarılması beni benden alır... oyy canım benımEşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?
hata yapmissin al dicektin ne gerek var ataraŞımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir :)
Dün doğum günümdü, pasta alıyımmı diye msj attı
Bende alma dedim doğal olarak . Hani bozuldum ya atarlı yazdım biraz , sürpriz hediye bekliyorumGelen cevap "Niye ya yerdik iftardan sonra " oldu
Yani anlayacağın, anlamıyorum.
Benim babam fırında çalışıyor pastayı değil yemek görmeye bile tahammülüm yok bıktım çünkü biliyor bunu yemediğimi. :) Kendini ve ailesini düşündüğünden söyledi , ama yazıyor aklı sıra beni düşünüyor. Yani aklını deliye, dötünü çalıya yaslamak derler buna . Almış gelmiş bekliyor dolabı yesin afiyetle ben konuşmuyorumhata yapmissin al dicektin ne gerek var atara
sizinki daha ne kadar iyi olabilirki lohusayken bebek gibi herseyine bakilan es ise giderken sevgi notlari yazan es evi mok gotursede sen keyfine bak gez toz yada dinlen diyen es 3 4 gun yemek yapmasada canin sagolsun diyen es camasir yikayip asan es kiz karsi koltukta oturma gel yanima sarilayim sana diyen esleri okuduk ha sizinki daha ne kadar iyi olabirki soyle anlat alistik cunkuBende yazayım dedim ama korktum akşama adamın başına ekşiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?