- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Sen cok güzel ve temiz kalbli insansin.
Yaşina göre daha cok bilincli ve olgunsun.
Senin ruhunda daha anne sevgisi yatiyor.
Ben ise o sevgiyi hiç alamadiğim icin
avuclarimi acmişsim dileniyorum
Bir dilenci ne vere bilirki?
ayy cok guzel cok hosuma gitti Allah razi olsun esinden..Benim esim oyle hediye alayim surprizler yapayim demez. Romantik falan hic degildir. Ama mesela sezaryen oldugumda bana tertemiz o bakti, kimseye birakmadi. Annemin bile bir ustumu degistirmesine izin vermedi kendi yapti hep. Ilk iki gun asiri ishaldim tuvalete yetisemiyordum, hasta bezimi kirletiyordum. Onun temizligini bile bana birakmadi. Bunu yaparken de en ufak bir olumsuzluk yansitmadi bana. Tam tersine egleniyordu. Hatta o halde bile ne kadar seksi oldugumu soyluyordu surekli. Duzelip artik kendi isimi kendim gordugumde "beni artik kendinden mahrum mu ediyorsun arada yine yapayim noolur" falan dedi. Kimsenin bayilarak yapacagi bir sey degil ama sirf kendimi iyi hissetmem icin dedi bunlari. Bir cok kisiye gore de erkegin soguma sebebi. Ama lohusaligim bitse diye dort gozle bakiyor hala.
Simdi ben cicegi cikolatayi ne yapayim. Bir insan sevgisini daha ne kadar gosterebilir ki. Hediye surpriz falan bunlar bos seyler. Gercek sevgi vefayla fedakarlikla gosterilir ancak.
Dogumdan sonra dedi ki ben sana dogum hediyesi almadim, biliyorsun ben hediye ozurluyum ne istersin onu alayim. Dedim sen bana verdigin destekle verebilecegin en buyuk hediyeyi verdin. Suan ne alirsan al bu kadar anlamli olmaz. Istemiyorum bir sey.
Rabbim hepimizi vefali insanlarla karsilastirsin.
Benim esim oyle hediye alayim surprizler yapayim demez. Romantik falan hic degildir. Ama mesela sezaryen oldugumda bana tertemiz o bakti, kimseye birakmadi. Annemin bile bir ustumu degistirmesine izin vermedi kendi yapti hep. Ilk iki gun asiri ishaldim tuvalete yetisemiyordum, hasta bezimi kirletiyordum. Onun temizligini bile bana birakmadi. Bunu yaparken de en ufak bir olumsuzluk yansitmadi bana. Tam tersine egleniyordu. Hatta o halde bile ne kadar seksi oldugumu soyluyordu surekli. Duzelip artik kendi isimi kendim gordugumde "beni artik kendinden mahrum mu ediyorsun arada yine yapayim noolur" falan dedi. Kimsenin bayilarak yapacagi bir sey degil ama sirf kendimi iyi hissetmem icin dedi bunlari. Bir cok kisiye gore de erkegin soguma sebebi. Ama lohusaligim bitse diye dort gozle bakiyor hala.
Simdi ben cicegi cikolatayi ne yapayim. Bir insan sevgisini daha ne kadar gosterebilir ki. Hediye surpriz falan bunlar bos seyler. Gercek sevgi vefayla fedakarlikla gosterilir ancak.
Dogumdan sonra dedi ki ben sana dogum hediyesi almadim, biliyorsun ben hediye ozurluyum ne istersin onu alayim. Dedim sen bana verdigin destekle verebilecegin en buyuk hediyeyi verdin. Suan ne alirsan al bu kadar anlamli olmaz. Istemiyorum bir sey.
Rabbim hepimizi vefali insanlarla karsilastirsin.
benim eşimde hiç d.günlerini evlilik yıl dönümlerini falan hiç sevmez.fakat hiç ummadığım anda bişeyler alır getirir hasta olduysam bana hiç bir şey yaptırmaz.gezmeyi severiz istediğim yere götürür ve sevgi sözcükleri söyler ilk aklıma gelen bunlar oldu.Eşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?
Ben sevgisini nasıl anlarsınız, nasıl hissedersiniz, o konuda çok yorum yapamayacağım ama alıntıladığım yere takıldım. Siz neden vazgeçiyorsunuz ki almaktan? Yıldırmak istiyorsa da yılmayın ve - tabi durumunuz çok sıkışık değilse - kendiniz için de bir şeyler alın derim. Evet ortak bütçeyle ortak karar verilir evlilikte ama size gelince sürekli ne gerek var diyorsa siz de o zaman hemen vazgeçmeyeceksiniz, tabi durumunuz varsa. Siz biraz alıştırmışsınız sanırım.Mesela ben birsey almakbistiyorum hemen
Neye gerek var neyapacan falanfilan
Ben kendi paramla kendi emeğimle alacam
Ellinden geldiği kadar kalbimi kirar almaktan vazgecerim .
Deseki ,al karicim nolacak sanki ,sen istiyorsan tabii,dese ,olmazmi
Hayir , demez daha birkere bile demez
Eşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
inanmiyorum!!
Yapisi oyledir belkiEşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
inanmiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?