Eşinizin sevgisini nasil anliyorsunuz..sizi nasil şimartiyor?

Sen cok güzel ve temiz kalbli insansin.
Yaşina göre daha cok bilincli ve olgunsun.
Senin ruhunda daha anne sevgisi yatiyor.
Ben ise o sevgiyi hiç alamadiğim icin
avuclarimi acmişsim dileniyorum
Bir dilenci ne vere bilirki?

Oyyy kurban olurum sana içim burkuldu sanki neden öyle dedin ki

ayy cok guzel cok hosuma gitti Allah razi olsun esinden..

Maşallah suphanallah barekallah Rabbim daimi eylesin inşallah.❤❤❤

Her işten geldiğinde sabah ben uyuyo oluyorum yorgun yorgun bana kahvaltimi hazırlar kaldırır ope ope kaldırır karnimi öper bebisimizi her ne kadar hamilelikten kilo alsamda hep beni seksi hissetirir sürekli ister beni sanki tek kadın benmissim gibi çamaşırları asar serer geceleri korktugumda benimle tuvalete gelir ilk dönemlerde hamileligimde kanamam olduğunda doktor tuvaletten tuvalete kalk dedi evi süpürdü affedersiniz simariklik gibi ama ic camasirimi o giydirdi hatta haha bu komik ama leğen getirdi sen buna yap dedi tabi yapmadım sonracigima hahaha sürekli Seni seviyorum diyip göğsüne bastırır masAllah ya seviyorum onu çoook sanada sunu diyim ona sen yap operek kaldır kahvaltiyi hazırla hayatımdaki en önemli adamına afiyet olsun diye yaz sen yap zamanla yapar herhalde yane odun degildir

Hmm...
Eşimin mizacı böyle, sevgisini belli eden bir tiptir.
Sever ilgilenmeyi, şaşırtmayı, dokunmayı, dokunulmasını,sarılmayı..
Sevgi sözcüklerini de söyler, eskiden daha sıktı tabii ama olsun, bitmedi yine de.. 4yıllık evliyiz biz.

Evin, benim, çocuklarımızın ihtiyaçlarımızı aksatmaz, elinden geldiğince maddi manevi isteklerimi alır yapar.
Beklemediğim ama istediğim veya sevdiğim birşeyi alır gelir, ufak ya da büyük..
Beni sever bebek gibi :) fiziki görüntümü beğendiğini her daim söyler, hissettirir.

Beni herkesten önde tutar. O, ben ve çocuklarımız başrol oynuyoruz hayatında.

Gezdirir, eğlendirir. Bensiz plan yapmaz.
Evde yardımcımdır. Hasta olsam ilgilenir.

Allah razı olsun,olumsuz yanı pek yoktur kocamın.

Bu şekilde anlatmak hoşuma gitmedi,olumlu şeylerden bahsetmekten pek hoşlanmam, övünmek gibi olur diye çekinirim lakin sordunuz diye ben de anlatmak istedim..

Acizane tavsiyem, siz eğer eşinizi seviyorsanız, siz belli edin, sonra güzel zamanlarınızda ondan beklediklerinizi de söyleyin, ilişkinizi masaya yatırın deyim yerindeyse.. Yeniden heyecanlanmak, güzel şeyler paylaşmak,daha bir sevgi dolu olmak için siz de birşeyler yapın, belki çok daha güzel dönüş yapar eşiniz.

Regl me yakın o tatlıyı alır gelir.Dün de yaptığı gibi.
Sıkıyosa almasın ona ekşiyorum regl olana kadar .Tatlıyı yiyince geçiyor.Hala da olmadım,yarın mutlaka çikolata torbasıyla gelir eve :)
Eve girince evden çıkarken mutlaka öper,gün içinde illa ki arar,sürekli dile getirir.Mutlaka ten teması kurar,elimi yüzümü kolumu vs sebepsiz öper.Film vs izliyorsak mutlaka sarılır.
Daha da bi sürü şey.
Ama her insan aynı şeyi yapacak vs değil.
Başkası ile kendini nasıl kıyaslamıyorsan ,eşini de kıyaslama.
Sevmediğini düşünüyorsan başka yoldan ilerle.

Esim suprizler jestler hediyeler siirler vs hepsini yapiyor. Ama ben cogunlukla beni sevmedigini dusunuyorum.
Insan sevdigine gunluk hayatta bu kadar elestirel ve tahammulsuz olamaz. Arada bir yaptigi jestler bir nevi cocuk kandirma gibi geliyor.
Yemek yaptiginizda eline saglik diyor mu?
Bir seyi unuttugunuzda dirdir etmek yerine olsun bosver diyebiliyor mu?
Hatalarinizi olgunlukla karsiliyor mu?
Onemli olan bunlar bence.
Ustune jesti falan da varsa tadindan yenmez.

Esimle tanıştığımda sevgiden ve sevilmekten yana pek bi ümidim kalmamıştı tek bekledigim saygı idi. Burada herkes yazmış nasıl sevildigini simartildigini.. Bunlar çok hoş bir nimet. Sagolsun benim esim de yapar. Fakat ben sevgiye her zaman bir 'nimet' olarak baktım. Allah lutfetti fakat lutfetmeseydi veya bu saatten sonra elimden alsa elbette üzülürüm fakat yıkılmam. Hayal kırıklığına ugramam.
Sevgi zengin olmak gibi bisey. Hani tanrıya neden zengin doğmadım demek nasıl ki abes neden sevilmiyorum demek de öyle gibi.... Sevgi bir nimet ve herkese nasip olmuyor.
Saygı ve vefa ise bir tercih.
Bilmiyorum ya... Bi an hüzünlendim. Konu sahibinin yerinde olsam burada yazılanları okuyup üzülürdüm sanırım....

İnsanların eşleriyle evlilikleriyle kendinizi kıyaslanamayin. Bu sadece sizi üzer çünkü her insan bir olmaz. Bazen bir bakış bir gülüş söylenen bir söz bile hissettirir sevgiyi. En önemlisi saygı ve merhamet. Merhameti olan adamdan korkmayın.

Evli erkekler icin söylüyorum bir erkek karisini seviyorsa onun yanindadir yani hala evlisinizdir çünkü sevmeyen erkegin karisinin yaninda kalmasi icin hic bir gerekcesi yoktur kadinin vardir çocuğu icin kalir parasi icin kalir etraf neder diye kalir baba evi daha kötüdür kalir calismiyordur muhtactir kalir vs vs devm eder ama erkek sadece seviyorsa kalir çünkü diger hic bir seyi önemsemez züğürt teseliside degil..özetle sizinleyse ve hala evliyseniz seviliyorsunuzdur

benim eşimde hiç d.günlerini evlilik yıl dönümlerini falan hiç sevmez.fakat hiç ummadığım anda bişeyler alır getirir hasta olduysam bana hiç bir şey yaptırmaz.gezmeyi severiz istediğim yere götürür ve sevgi sözcükleri söyler ilk aklıma gelen bunlar oldu.

Ben sevgisini nasıl anlarsınız, nasıl hissedersiniz, o konuda çok yorum yapamayacağım ama alıntıladığım yere takıldım. Siz neden vazgeçiyorsunuz ki almaktan? Yıldırmak istiyorsa da yılmayın ve - tabi durumunuz çok sıkışık değilse - kendiniz için de bir şeyler alın derim. Evet ortak bütçeyle ortak karar verilir evlilikte ama size gelince sürekli ne gerek var diyorsa siz de o zaman hemen vazgeçmeyeceksiniz, tabi durumunuz varsa. Siz biraz alıştırmışsınız sanırım.
Hediyelerle falan şımartılmasanız da olur bence, o huydan yapıdan da öyle olabiliyor bazı kadınlarda ve erkeklerde, ama bu konularda kendinizi yok saymayın, saydırmayın derim.

Son düzenleme:
gelir bi sarılır ve bnm yelkenler suya iner bugn küçk bi çikolata almş gelmş bna mutlu oldm.

her erkek aynı olcak die bşi yok cnm. bazı erkekler çook sewer ama bunu dile getrp gösteremez. canını böyle şeylere skma. sen ona yap sürprizler zamanla oda sana yapar emin ol.

ben de biraz aşırı ilgi bekleyen biriyim neyse ki kocam da öyle uyum sağlıyoruz. adamı kapıda karşılamasam bozulur daha cicim aylarından çıkamadık galiba. en sevdiğimiz şey sarılıp yatmak hala. ama bu karşıdakinin huyuna bağlı, benim adam böyle biri olmasaydı ben napardım bilmiyorum.

Bu konuyu kendinize acı çektirmek için mi açtınız konu sahibi?Burada bir çok kişi eşinin sevgi dolu romantik davranışlarını yazdığında eminim ki benim eşim niye böyle değil diye düşünerek daha çok mutsuz olacaksınız. Siz sizden daha iyilere değil sizden daha kötü durumda olanlara odaklanın. Beterin beteri vardır unutmayın.
Hem insanların sevgilerini gösterme tarzları farklıdır. Herkes karakterine göre davranır. Eğer küçük ayrıntıları bile kacirmazsaniz belkide görürsünüz sevgisine eşinizin..
Mutluluklar ve sevgi dolu günler diliyorum. .

Uyku hapi kullanip 3 gun uyumuştum esimin haberi yoktu.
4.gun kafama su dokerek uyandirdi.
Ve dediki " sensiz bu evin tadı yok seninle dizi izlemeyi özledim , dırdır yapmanı , çay içmeyi herşeyii herşeyini ozledim " dedi ve gozleri doldu. O an anladimki bana jest yapmasada olur.
Biraz uzak kal ayril anlaminda degil. Senin degerini anliyorsa ve seni gordugunde yuzunde gulucukler aciyorsa seviyordur.

Tensel temas bence aşkı hep diri tutar.
Tavsiye ederim. Eşimle birbirimize değdigimizde tüm agrilarimiz gidiyor ilginç bir şekilde.. Çünkü vucutlarimiz birbirine alıştı.
Dedigim gibi tensel temas çok önemli. . El kol bacak sürekli degmeli birbirine. .

Yapisi oyledir belki
Hepmi boyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…