Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim ama çocuklarım için şans verdim ve ben doğuda yaşıyorum yaşam şartları zor kocan gel dedi sen gittin şimdi niye tekrar gidiyonGidecek yerinin olmadığını biliyor tabi, it! Ama senin gidecek bir yerin olmalı! Nerede ailen sana sahip çıkan kimse yok mu ?
Ailenle görüş, birikimin var mı ?Çalışıyor musun mesela. Yoksa birikim yap çalış bu adamla sonsuza dek yaşanmaz yaziktir.
Zaten soysuz kadın benide çocuklarımda biliyor. Kocama boşan diyor utanmadanAh canım ya birikimi olsa kim çeker bunu aldatılmak bu başka bişey değilki..Allah böyle kocaları ıslah etsin..onunla birlikte olan kadınada yazıklar olsun kadının en büyük düşmanı yine bi kadın..ilahi adalet eninde sonunda tecelli eder
Nasıl insan bunlar nasıl kadın nasıl anne anlamış değilim bi başkasını seninle aldatan senide aldatır pislik birbirlerinden bulsunlar inşallah Bu mübarek aylarda sana bunu yaşatıyorsa yazıklar olsun onun kadınlığına sen nete gir 313 ayetel kürsi mucizeleri var inananarak niyet et oku inşallah çocukların için koçan ıslah olurZaten soysuz kadın benide çocuklarımda biliyor. Kocama boşan diyor utanmadan
Vallahi okumadığım dua yok onları Allaha havale ediyorumNasıl insan bunlar nasıl kadın nasıl anne anlamış değilim bi başkasını seninle aldatan senide aldatır pislik birbirlerinden bulsunlar inşallah Bu mübarek aylarda sana bunu yaşatıyorsa yazıklar olsun onun kadınlığına sen nete gir 313 ayetel kürsi mucizeleri var inananarak niyet et oku inşallah çocukların için koçan ıslah olur
Yüzsüzlük bu arkadaşım arsız bırak bulaşma boka taş atmış olursun sen hanımefendiliğini koru sabrın sonu selametBen kafayı yiyecem O.... Bütün bilgileri elimde ama bişey yapamıyorum şeytan diyor git sık gırtlağını ama onun götünü kaldıran benim şerefsiz kocam. O kadar yüz vermese kız sabahın körü gecenin bir yarısı onu aramaz bana inat yapıyor. Birde utanmadan diyorki eğer o şeytan karın beni rahatsız ederse rezillik çıkarırım. Benim bu ilişkide sucum yok. O çeksin gitsin yüzü yokmu
Yapmayın Allah aşkına nasıl yok. Kadın sığınma evleri ne güne duruyorEşiniz gözünüzün içine baka baka sizi aldatıyor ve ben buyum işine gelmezse çek git. Ve sizin gidecek yeriniz yok
İnşallah çok teşekkür ederim biraz rahatladım geceler bana sabah olmuyor iyiki yazmışımYüzsüzlük bu arkadaşım arsız bırak bulaşma boka taş atmış olursun sen hanımefendiliğini koru sabrın sonu selamet
Kadın sığınma evi çözüm değil ki 1 ay yada 2 ay kalıyorsun ömür boyu orada sığınma şansın yokki sonra bak başının çaresine keşke olsa da mağdur olan o kadar kadın kurtulsaYapmayın Allah aşkına nasıl yok. Kadın sığınma evleri ne güne duruyor
Evet haklısın kısa süreli. benim başıma böyle bişi gelse gidecek yerim olmasa. Önce sığınma evine giderim. Onların aracılığıyla iş vs bulunabilir mi bilmiyorum. 2 ay çalışılsa. Tam ayaklarımım üstünde durasıya kadar bi öğrenci evinde kalırdım. Masraflar bölüşüleceği için madden çok zorlamazKadın sığınma evi çözüm değil ki 1 ay yada 2 ay kalıyorsun ömür boyu orada sığınma şansın yokki sonra bak başının çaresine keşke olsa da mağdur olan o kadar kadın kurtulsa
Ya çocuklarEvet haklısın kısa süreli. benim başıma böyle bişi gelse gidecek yerim olmasa. Önce sığınma evine giderim. Onların aracılığıyla iş vs bulunabilir mi bilmiyorum. 2 ay çalışılsa. Tam ayaklarımım üstünde durasıya kadar bi öğrenci evinde kalırdım. Masraflar bölüşüleceği için madden çok zorlamaz