Eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz ve oda sizin bildiğinizin farkında ne yaparsınız

Bu katlanılır bişey değil inanki çok zor bi durum Allah onu ıslah etsin şimdi buraya yazacağım yorumdan çok tepki alacağım ama olsun yinede yazıcam içimden gelenleri..gidecek yerin mesleğin gelirin yoksa yapacak hiç bişeyin yok kardeşim hayat zor insanlar acımasız ortalıkta mafolursun eşinide seviyorsan gerçekten gidecek yerin yoksa ona bağlıysan bekle sabret inan mükafatını alırsın bırak git boşan demesi kolay ya sonrası ne olacak Allaha sığın eşini ıslah etsin bol bol dua et inşallah yaptığı hatanın farkına varır benim arkadaşımda aldatılıyordu gidecek yeri maddi gücü yoktu eşide bunu bildiği için rahat hareket ediyordu kaç defa arkadaşım çıktı çıktı gitti kimsesi yok parası yok mecbur geri döndü adam o döndükçe daha fazla yaptı ben ona aynı sana dediklerimi dedim sokaktamı kalacaksın kötü yolamı düşeceksin elde yok avuçta yok işe girse meslek yok basit bi işe girse kendini geçindiremez sabret kardeşim dedim hergece saat 12den sonra 313 ayetel kürsi okudu eşinin düzelmesi tövbe etmesi için bazı esmalar okudu nasıl olduysa Yer gök dua üzerine kurulu eşi düzeldi bebek gibi bi adam oldu şimdi çok pişman yaptığından ne yaparımda sana bunları unuttururum diye içi içini yiyor..arkadaşım halen iyiki gitmemişim hatalar yaptı ama ıslah oldu bana yuva oldu der Rabbimin bi imtihanıda olabilir sabır kardeş sabır

Ah canım ya birikimi olsa kim çeker bunu aldatılmak bu başka bişey değilki..Allah böyle kocaları ıslah etsin..onunla birlikte olan kadınada yazıklar olsun kadının en büyük düşmanı yine bi kadın..ilahi adalet eninde sonunda tecelli eder

Gidecek yerinin olmadığını biliyor tabi, it! Ama senin gidecek bir yerin olmalı! Nerede ailen sana sahip çıkan kimse yok mu ?

Ailenle görüş, birikimin var mı ?Çalışıyor musun mesela. Yoksa birikim yap çalış bu adamla sonsuza dek yaşanmaz yaziktir.
Gittim ama çocuklarım için şans verdim ve ben doğuda yaşıyorum yaşam şartları zor kocan gel dedi sen gittin şimdi niye tekrar gidiyon

Ah canım ya birikimi olsa kim çeker bunu aldatılmak bu başka bişey değilki..Allah böyle kocaları ıslah etsin..onunla birlikte olan kadınada yazıklar olsun kadının en büyük düşmanı yine bi kadın..ilahi adalet eninde sonunda tecelli eder
Zaten soysuz kadın benide çocuklarımda biliyor. Kocama boşan diyor utanmadan

Zaten soysuz kadın benide çocuklarımda biliyor. Kocama boşan diyor utanmadan
Nasıl insan bunlar nasıl kadın nasıl anne anlamış değilim bi başkasını seninle aldatan senide aldatır pislik birbirlerinden bulsunlar inşallah Bu mübarek aylarda sana bunu yaşatıyorsa yazıklar olsun onun kadınlığına sen nete gir 313 ayetel kürsi mucizeleri var inananarak niyet et oku inşallah çocukların için koçan ıslah olur

Nasıl insan bunlar nasıl kadın nasıl anne anlamış değilim bi başkasını seninle aldatan senide aldatır pislik birbirlerinden bulsunlar inşallah Bu mübarek aylarda sana bunu yaşatıyorsa yazıklar olsun onun kadınlığına sen nete gir 313 ayetel kürsi mucizeleri var inananarak niyet et oku inşallah çocukların için koçan ıslah olur
Vallahi okumadığım dua yok onları Allaha havale ediyorum

Geçmişte aldatıldım bende bilirim bu acıyı Allahın belası pislikler gece gece dellendim bak kızgın demirle dağlamalı bunları

Ben kafayı yiyecem O.... Bütün bilgileri elimde ama bişey yapamıyorum şeytan diyor git sık gırtlağını ama onun götünü kaldıran benim şerefsiz kocam. O kadar yüz vermese kız sabahın körü gecenin bir yarısı onu aramaz bana inat yapıyor. Birde utanmadan diyorki eğer o şeytan karın beni rahatsız ederse rezillik çıkarırım. Benim bu ilişkide sucum yok. O çeksin gitsin yüzü yokmu

Ben kafayı yiyecem O.... Bütün bilgileri elimde ama bişey yapamıyorum şeytan diyor git sık gırtlağını ama onun götünü kaldıran benim şerefsiz kocam. O kadar yüz vermese kız sabahın körü gecenin bir yarısı onu aramaz bana inat yapıyor. Birde utanmadan diyorki eğer o şeytan karın beni rahatsız ederse rezillik çıkarırım. Benim bu ilişkide sucum yok. O çeksin gitsin yüzü yokmu
Yüzsüzlük bu arkadaşım arsız bırak bulaşma boka taş atmış olursun sen hanımefendiliğini koru sabrın sonu selamet

Sana destek olacak annen baban var mı? Çalışıyor musun? Birikim olarak kenarda köşede paran var mı? Altın vs. En azından evden ayrılsan birkaç ay onlarla idare edip işe girebilirsin. Çocukların kaç yaşında? Bu erkeklere ne oluyor ya evli barklı çocuklu adamsın nerden akla gelir başka kadınlar? Eşinin parası için kullabiliyor olabilir mi karşıdaki kadın

Yapmayın Allah aşkına nasıl yok. Kadın sığınma evleri ne güne duruyor
Kadın sığınma evi çözüm değil ki 1 ay yada 2 ay kalıyorsun ömür boyu orada sığınma şansın yokki sonra bak başının çaresine keşke olsa da mağdur olan o kadar kadın kurtulsa

Daha önce denedim davada açtım 3yıl sürdü boşamadı rahatta vermedi çocuklar için affettim ama adam ben buyum hesabına gelirse diyor Ailem gitme dedi ama ben babasız büyüdüm istemedim onlarda eksik kalsın nafaka bile alamadım şimdi tekrar gidersem çocuklarımın psikolojileri altüst olacak. Şuan tek umudum dua.

Kadın sığınma evi çözüm değil ki 1 ay yada 2 ay kalıyorsun ömür boyu orada sığınma şansın yokki sonra bak başının çaresine keşke olsa da mağdur olan o kadar kadın kurtulsa
Evet haklısın kısa süreli. benim başıma böyle bişi gelse gidecek yerim olmasa. Önce sığınma evine giderim. Onların aracılığıyla iş vs bulunabilir mi bilmiyorum. 2 ay çalışılsa. Tam ayaklarımım üstünde durasıya kadar bi öğrenci evinde kalırdım. Masraflar bölüşüleceği için madden çok zorlamaz

Oralar çözüm degil yalnız olsan her türlü başının çaresine bakarsın ama cocuklarla çok zor. Onları bırakmakta istemiyorum. Ben aldatıldığıma üzülmüyorum çünkü sevgisi yok içimde ben sadece bildiğim halde sustuğuma yanıyorum. İkisininde canı yakmak istiyorum

Evet haklısın kısa süreli. benim başıma böyle bişi gelse gidecek yerim olmasa. Önce sığınma evine giderim. Onların aracılığıyla iş vs bulunabilir mi bilmiyorum. 2 ay çalışılsa. Tam ayaklarımım üstünde durasıya kadar bi öğrenci evinde kalırdım. Masraflar bölüşüleceği için madden çok zorlamaz
Ya çocuklar

Back
X