• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Bensiz Düğüne gidiyor.

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Nazoo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canınızı sıkabilir bu çok normal ama benim demek istediğim böyle densiz insanlar hayatta her yerde karşınıza çıkabilir. Takılıp kalmayın. Kadın eşinize istek göndermiş siz gormussunuz. Esinizin kötü bir niyeti olsaydı zaten görmezdiniz. Yani o olayda takılıp kalmanizi gerektirecek bir durum yok. Boş yere canınızı sıkmayin.
Bir kere olur normal de bir daha olursa ben boşarım bunu. Durduk yere ağzımızın tadı kaçmasın.
 
Eşiniz sadece düğünlerde mi kadınlarla aynı ortamda bulunuyor?
Bir nevi öyle de denebilir. Ofislerimiz aynı katta. Bizim yemek işlerine bakan abla bir kap da ona götürür. Onun ofiste çalışanı yok. Çoğu zaman şantiyelerde, orada da kadın yok zaten. Ee işe gidiş gelişlerde de yanımda. Adamı her türlü sıkıştırdım.🤣
 
Eşiniz niye kabul ediyor? O niye sizi düşünmüyor? Birisi eşime böyle bir teklif etse " hanım ve çocuklar ne olacak" diye düşünmesini beklerim. Eşiniz sizi hesaba katmıyorsa milletten beklemeyin.

Ayrıca gerçekten saçma bence. Evli çocuklu adam dışında araba mı yok? Sinir olmakta haklısınız ama eşinize 😄
Arabayı kullanmasında sıkıntı yoktu. Çocuklar da kv de kalacaktı ama büyük kızım hastalanınca idare edemez diye gitmeme kararı aldım. Önceden söz verdi son günde vazgeçtik de denmez, sonuçta birlikte iş yapıyorlar. Sorun benim gidişim değil gitmeyişim zaten, ortalık boş kalacak.
 
Ay yok sadıç değil. Bir de onu çıkarma başımıza. Ben bütün gece yalnız oturacam o ortalıkta kosturacak, ben gelemem. Bizim burada damadın sadıçları ayrı arabada gider. Gelininki yanında olur. Sadece arabayı kullanacak.
Ne planlıyosun peki büyük kız kaç yaşında biraz toparlandı mı ? Düğün ne zaman düğün🤣?? Kız sana bişey diyim 2 hafta önce düğüne gittik etrafda ne kızlar vardı ben orda olsamda olmasam da acaba diye kuruntu edicektim kıskançlıktan. O yüzden sal gitsin sıkboğaz etmeye değmez ne yapcan..
 
Konu rahatsız etmediyse neden burda açtığın konuda anlattın ki? Karısı bu kadar kıskanç olan bir adam evde otursun huzursuzluk çıkmasın insanların da arkasından laf etmeyin. Kadın sanki kocanızı ekleyip çıplak fotoğraf attı, alt tarafı tanıdığı bir insanı eklemiş. Kocanız annesiyle mi gidecek düğüne kazık kadar adam? Kayınvalideniz çocuklara baksın siz de gidip düğüne ya da madem sözde güveniyorsanız adam gitsin gelsin.
E sen de haklısın. Olayın nasıl geliştiğini anlatmak için anlattım o kısmı. Sedece kadının istek atmasını yazsaydım, bu defa da sen neden düğüne gitmedin, kocanı neden yalnız gönderdin, evli adamın tek başına düğünde ne işi var diye yazacaktınız.
 
Düz mantık, erkek kafası işte. Muhtemelen söz verirken ilk olayı hatırlamadı bile. Demek ki az korkutmuşum.
Yalnız burada mesele ilk olay da değil.
Böyle işleri iki tane küçük çocuğu olan adam yapmaz.
Bizim de vardı şöförümüz arabamız bekar en genç kuzendi mesela.
Çok çok özel bir araba değilse eşinizden istenmemeli böyle şeyler.
Hadi diyelim istendi abi benim iki çocuğum var sıkıntı çıkıyor farklı arabada ağlarlar ederler hanım zor durumda kalsın istemiyorum demeli aklı başında bir adam zaten.
 
Ne planlıyosun peki büyük kız kaç yaşında biraz toparlandı mı ? Düğün ne zaman düğün🤣?? Kız sana bişey diyim 2 hafta önce düğüne gittik etrafda ne kızlar vardı ben orda olsamda olmasam da acaba diye kuruntu edicektim kıskançlıktan. O yüzden sal gitsin sıkboğaz etmeye değmez ne yapcan..
Büyük 7 yaşında, sorunsuz bir çocuk ama naz yaptı, sürekli yanında olayım istiyor. Düğün de yarın akşam. Bakalım yarın acile götüreceğiz, ilaç falan akşama toparlar inşallah
 
Çocuğunuz varsa arabanızda çocuk oto koltuğu da olmalı. Beni de bir arabaya bindirdiler ne yahu? Bir de 2 saat yol gelmişsiniz? Çocuk sabitlenmemiş, kaza olsa camdan fırlar asfalta yapışır. Evet kocanız işgüzar, elinde tuzlukla koşan tiplerden. Arabası olmayan gelin arabası kiralasın ya da en azından küçük çocukları olan arkadaşından istemesin. Başka kimsenin arabası yok mu ya da eşiniz niye bu kadar hevesli? O kadın bu kız benim umurumda bile olmaz, çocuk 2 saat kucağımda hiç bir yere gitmezdim. Araba kiralarken bile eşşek yüküyle para ödeyip koltuk ekletirdim. Benim ihmalim sonucu bir şey olsa ömür boyu vicdan azabı. Adamın umurunda değil mi çocuğunun güvenliği?

Tamam yine gitsin arkadaşının düğünününe ama evde hasta çocuğu varken araba lazım olmayacak mı? Evet önceden söz vermiştir, çocuğun hasta olacağını bilemez ama biz anneler bu ihtimali hep düşünüyoruz ama. Ehliyeti olmayan araba kullanmayan kadınların hepsi ehliyet almalı.

Evli olduğunu bilerek ekleyen kadın arsızın terbiyesizin önde gideni ama kayınvalide fikrinizi ben de saçma buldum. Eşiniz düğün kovalamayıp gelin arabası şöförlüğü hevesinden vazgeçsin. Evde küçük çocuklar var beni hesaba katmayın desin daha faydalı.
 
Yalnız burada mesele ilk olay da değil.
Böyle işleri iki tane küçük çocuğu olan adam yapmaz.
Bizim de vardı şöförümüz arabamız bekar en genç kuzendi mesela.
Çok çok özel bir araba değilse eşinizden istenmemeli böyle şeyler.
Hadi diyelim istendi abi benim iki çocuğum var sıkıntı çıkıyor farklı arabada ağlarlar ederler hanım zor durumda kalsın istemiyorum demeli aklı başında bir adam zaten.
Söz verdiğinde çocukları zaten götürmeyecektik. Hasta olunca ikisini kv idare edemez diye ben evde kalacağım. Yani planı bozan bizim kız oldu. Mesele benim hangi arabada gideceğim değil, eşimin yalnız gidecek olması. Damat da hem eski arkadaşı, hem de birlikte iş yapıyor, birbirlerine iş paslıyorlar. Tamamen duygusal yani.
 
Büyük 7 yaşında, sorunsuz bir çocuk ama naz yaptı, sürekli yanında olayım istiyor. Düğün de yarın akşam. Bakalım yarın acile götüreceğiz, ilaç falan akşama toparlar inşallah
Geçmiş olsun canım.. belki toparlarsa babaanesine bırakırsınız çocukları için daha rahat edecekse 🙏🏼🧿
 
Bir de o arabayı simlerden süslerden arındırmak var bu kısımda mı engel olmuyor kocanıza,benimkini vazgeçmesi için acayip tetikleyecek bir nokta olurdu😐
 
Kıskanç bir kadın değilim, oldukça da rahatımdır ama ne alaka ben arabama ne diye oturamıyorum? Eşimden araba rica ederlerken beni de hesaba katmış olmaları gerekirdi, bu adamın bi de karısı var diye. Kendi arabam varken ne diye elaleme minnet edeyim yaa? Üstelik zahmet edip müsade de istenmemiş nedime için? Benim için bu hadsizliktir, kıskançlık değil ve sinir olurum.
Boşluğumuza denk geldi o an. Her düğünde olur ya ortamı ayarlayan bir amca onun kurbanı olduk.
 
Onu sorun etmedim zaten. Doğrusu da bu, gelinin ihtiyacı için orada. O mevzuda canımı sıkacak bir konu olsaydı, organizasyonu baştan yapmayıp yarım saat bana araba aramaları olurdu ki ona da takılmadım. İnsanlar işi gücü bırakıp beni mi düşünsün.

Konu evli olduğunu bile bile ve beni de görmüş olduğu halde sonradan iletişim kurma çabası.
Bu arada ben bu olayı çok pis mevzu yapardım. Arabam dururken başka arabalarda huysuz bebekle gidicem koca olacak adam da şoförlük yapacak.
 
Back
X