• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Bensiz Düğüne gidiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazoo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tutsunlar bi araba yapsınlar düğün arabası düğün arabası benim arabam olacaksa tabii ki ben oturacağım başkasının arabasında neden olayım bunu düşünüp hareket etsinler kıskançlık vs değil ben neden kendi arabam varken başka arabaya oturayım ki?

Çocuğum yok ondan belki yaptığım yorum tam bağlamda olmayacak ama bence gitsin iki saat dursun ve eve dönsün.

KV'nin kendi isteğiyle katılması tuhaf olmazdı ama göz kulak olsun diye göndermeniz tuhaf olur. Ben rahatsız olurdum açıkçası.

Önceki olay evet inanılmaz can sıkıcı ama yani biz insanların bize yaptığı hareketlerden sorumlu değiliz, eşiniz isteği kabul etmemiş zaten.
Bunda da sorun görmedim.

Canınızı sıkabilir bu çok normal ama benim demek istediğim böyle densiz insanlar hayatta her yerde karşınıza çıkabilir. Takılıp kalmayın. Kadın eşinize istek göndermiş siz gormussunuz. Esinizin kötü bir niyeti olsaydı zaten görmezdiniz. Yani o olayda takılıp kalmanizi gerektirecek bir durum yok. Boş yere canınızı sıkmayin.
Katılıyorum bu yoruma.

Merhaba hanımlar.

Senin derdine tüküreyim dedirtecek bir konuyla geldim. Fikirlerinizi merak ettiğim için de paylaşmak istedim.

Yarın eşimin iş arkadaşının düğünü var. Büyük kızım hasta, küçük de genelde kalabalık ortamlarda huysuz zaten. Haliyle ben gitmeyeceğim.

Gelelim konuya. Bir kaç sene önce bir arkadaşının düğününe gittik. Bizim arabayı gelin arabası yaptılar. Gelin alındı döneceğiz, arabanın yanına bir gittim, eşimin yanında bir kız oturuyor. Gelinin sadıcıymış. Doğru olan da arabada, gelinin yanında onun olması zaten. Sonra beni de yaşlı bir çiftin arabasına aldılar. İki saatlik yolu huysuzlanan bebekle gerilerek geldim. Konu bu da değil.

Düğünden birkaç gün sonra eşimin sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gelmiş. Hesabına girdim baktım o kız. Eşim de bildirimlere bakmaz, çoğu zaman ben sorarım tanıyorsa kabul ederim. Söyledim, engelle gitsin dedi. Daha da üstünde durmadık zaten.

Şimdi eşim yine gelin arabasını kullanacakmış. Diyorum ki kv ye söylesem benim yerime o gitse. Çok kafa dengidir ve beni destekleyeceğini biliyorum ama saçma mı olur. Ha eşim çok yakışıklı, herkes peşinde diye bir iddiam yok, eşime de güvenirim ama fark ettim ki bilinç altımda kafaya takmışım. Ben yine de eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım diyorum. Siz ne dersiniz.
Öncelikle ne kadar naif birisiniz. Böyle olayın karşı tarafında olan durumu yaşadım.
Benim düğünümde şehir dışından gelen eşimin arkadaşı gelin arabası için şoför oldu. Asla tanımıyorum, evli mi bekar mı onuda bilmiyordum. Beni gelin aldıkları mesafe 1 saat. Düğünle gittiğimiz yer arasıda 5 dakikaydı.
Şehir dışından gelen arkadaşımda nedimem oldu. Kısa elbisesi vardı.
Düğün sabahi eşi kavga çıkarmış. Ki eşimin ailesinin işgüzarligiyla banada yansıdı. Zaten beni istemiyorlardı, bu olayda da suclu oldum.
Arkadaşım sanki o. avciliga gelmiş gibi ithamlar vs. Ben çok üzüldüm. Düğünün ertesi günü böyle bir olayla karşılaşmak beni inanilmaz üzdü.
Ki sizdeki gibi olaylarda olmadı bende.
Yine ona rağmen bir şey dememişsiniz çok kibarsınız.
Bu tarz olaylarda artık inanilmaz geriliyorum. Siz daha önce böyle bir şey yaşamışsınız. Rahatsız oluyorsanız sizde en azından gelin alımı sırasında 1 saat görünüp esinizin yanında gözüküp çocuklarınızın yanına dönebilirsiniz.

Back
X