• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Bensiz Düğüne gidiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazoo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende ona takıldım bi iyilik yapalım demişsiniz kendi arabanızdan atmışlar ne kadar ayıp ya kendi başıma geldiğini düşündüm de aşırı sinirlenirdim
Aynen. Nedime olayı da tuz biber oldu. Her yere babaannemin sözlerinden inciler yazıyorum. Buna da yazmasam olmaz. İyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye, sahibimi ...meye demiş.

Aynen. Nedime olayı da tuz biber oldu. Her yere babaannemin sözlerinden inciler yazıyorum. Buna da yazmasam olmaz. İyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye, sahibimi ...meye demiş.
Babaannen süper haa. O diğer lafı neydi o...puya zincir vurmuşlar, kilidiyle oynaşmış gibi birşeydi galiba 🤣🤣

Bu arada ben bu olayı çok pis mevzu yapardım. Arabam dururken başka arabalarda huysuz bebekle gidicem koca olacak adam da şoförlük yapacak.
O da olayın içine bir anda düştü. Belki ben başka arabaya geçme fikrini kabul etmeseydim o da etmeyecekti. Benim kendi saflığım.

Eskaza kendini bilmez bir kıza denk gelmişsiniz, her zaman olacak bir olay değil, yine de istiyorsanız siz gidin kayınvalide çocukları idare etsin, yapamaz demişsiniz de 3-4 saat idare edebilir diye düşünüyorum
O kendini bilmez de geldi beni buldu. Öyle tabi ama yine de insan bir acaba mı diyor.

İlk olay eşinize tecrube ders olmamış. Yanında hiç tanımadığı kadınla giderken hanım çocuk nerede ,ne durumda diye dert edip düşünmemiş.Yine düğün yine bebek ve eş ama yine karşı tarafa ben şöforün olurum sözü verilmiş .İki küçük çocuğu ve eşi olan adam bu kadar düşüncesiz olmaz, olmamalı.Çok iyi olabilir,eminim çokta seviyordur ailesini ,tu kaka demeyelim ama bazı şeyleri idrak edemiyor aklı yetmiyor demek ki kafasına "vura vura " öğretmek lazım.....
Kız dur sen benden daha çok sinirlendin. Yol uzun olunca şehrin girişinde kadar kimse konvoyu dinlemedi zaten. Sağolsun paşam da lütfetti de basıp gidebilecekken yavaş gidip bizim olduğumuz arabanın önünden ayrılmadı.

Tamam dediğinde çocuğun hasta olacağını bilemezdi ki. Zaten hasta olmasaydı kv ye atıp ikimiz gidecektik. Yani ilk başta ortada ne rezil olacak çocuklar vardı ne de kocasından ayrı arabaya binecek bir eş. Planı son anda kızım bozdu.

Yok kız, çok şükür hiç derdimiz yok. Sağlıklıyız bin şükür, işimiz gücümüz, evde huzurumuz yerinde. Evlatlarımız sağlıkla, huzurla büyüyor.🧿Burada konu açtıracak kaynana, görümce de yok. Bizden de konu çıksa çıksa anca hayatımıza göz diken istek atan fırşıntılar çıkar.
Şırfıntı değil miydi o bacım doğrusunu unuttum 😂
Eşinizin ismini soyismini nerden öğrenmiş ben ona takıldım. Müge anlının dediği gibi millet azmış kudurmuş.

Back
X