Eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz ve oda sizin bildiğinizin farkında ne yaparsınız

Esinin maddi durumu iyi mi?ben kimseye bosan falan demem.bosanirsin ya da boyle yasarsin bu senin bilecegin is.bosaninca seni daha zor gunler bekleyecegini dusunuyorsan bosanma.ama sikayet de etme ya da baska kadinlari dovme.ortada seni istemeyen bir es var.baska bir sevgili var.istenmiyorsun.istenmedigin halde kalmaya calismak nedir?
Esin de baska kadinla olacaksa babalik gorevini yapacak.nafakani odeyecek.kanit topla.otur ciddi bir konusma yap bence.nafakani al,cocuklari annen bakabilirse gir ise calis.daha mutlu olurs7n

Ben niye gidiyorum o defolsun gitsin. Ayrica kadin sığınma evleri var ya. Ben öyle yapardım en azından. Hep diyorum yine diyeceğim evlendim eşim var herseyimi karşılar diye 5 kuruş kenara atmayanlar var. 5 çocuklu da olsan adam çatır çatır aldatiyor o yüzden kenara kötü gün parası atın ve kimseye soylemeyin

Bu yüzden bas bas bağırıyoruz meslek edinmeden, kendinize yetmeden evlenmeyin diye. Hala kocası her istediğini alıyormuş, maaşını gelip kadının eline sayıyormuş diye bunu kendi ayaklarının üstünde durmakla eşdeğer gören kadınlar var. Kendinize yetmiyorsanız adamın insiyatifine kalırsınız böyle. Adam canı istediği kadar bakar, kafası atarsa kovalar falan, nasıl olsa kendi başınıza hayatta kalabilme yetiniz yok. Anlamıyorum bir insan niye önce tek başına varolamadan evlenir, bir de çocuklar yapar. İbret olsun herkese.

Ben olsam boşanırım. Valla bu durumlardan kurtulmak isteyen kadınlar öyle bir kurtuluyor ki... Tabii öyle kadın sığınmalarla olacak iş değil. Çalışacaksınız. Ayaklarınız şişene kadar çalışacaksınız. Gerçek dünyaya hoşgeldiniz. Dua falan demişler. Kendinizi kandırmayın. Duayla olmaz bu işler. Biraz gerçekçi olun.
Boşanmayacaksanız da susup oturun, kurcalamayın. Elin kadınına saldırmakla da olmuyor. Siz önce koynunuza koca diye aldığınız adama bakın.

Kadının her bilgisi elimde diyorsunuz. Eşinize attığı mesajların ekran görüntülerini alın. Kadının adını soyadını internette aratın. Muhakkak Facebook vs. vardır. O ekran görüntülerini bütün tanıdıklarına yollayın. Herkes nasıl bir o... olduğunu görsün.

Kadının her bilgisi elimde diyorsunuz. Eşinize attığı mesajların ekran görüntülerini alın. Kadının adını soyadını internette aratın. Muhakkak Facebook vs. vardır. O ekran görüntülerini bütün tanıdıklarına yollayın. Herkes nasıl bir o... olduğunu görsün.
Suc bu.yapmayin.kadindan size ne

Bu yüzden bas bas bağırıyoruz meslek edinmeden, kendinize yetmeden evlenmeyin diye. Hala kocası her istediğini alıyormuş, maaşını gelip kadının eline sayıyormuş diye bunu kendi ayaklarının üstünde durmakla eşdeğer gören kadınlar var. Kendinize yetmiyorsanız adamın insiyatifine kalırsınız böyle. Adam canı istediği kadar bakar, kafası atarsa kovalar falan, nasıl olsa kendi başınıza hayatta kalabilme yetiniz yok. Anlamıyorum bir insan niye önce tek başına varolamadan evlenir, bir de çocuklar yapar. İbret olsun herkese.

Ben olsam boşanırım. Valla bu durumlardan kurtulmak isteyen kadınlar öyle bir kurtuluyor ki... Tabii öyle kadın sığınmalarla olacak iş değil. Çalışacaksınız. Ayaklarınız şişene kadar çalışacaksınız. Gerçek dünyaya hoşgeldiniz. Dua falan demişler. Kendinizi kandırmayın. Duayla olmaz bu işler. Biraz gerçekçi olun.
Boşanmayacaksanız da susup oturun, kurcalamayın. Elin kadınına saldırmakla da olmuyor. Siz önce koynunuza koca diye aldığınız adama bakın.
Aynen imzala atıyorum.
Anlatamiyoruz bir türlü. Hala evi geçindirmek erkeğin işi diyerek kaderini kociskolarinin ellerine bırakan kadınlarımız var.
İşte bunlar ibret olsun.
Çalışın, ayaklarınızın üstünde durun, hayatınızı kimsenin insiyatifine bırakmayın.
Sonra işiniz dualara, sabretmeye kalır. Caresizligin kilifiyla dizini kırar otursun. Adam da ilan eden ede hayatını yaşar çatır çatır aldatır.

Çocuklar olunca daha zor birde kız çocuğu

Ne güzel, kizina bir aldatan adama boyun egmesi gerektigini ögretiyorsun! Ayrica niye yalan söylüyorsun? Daha öncede ailene gitmissin, yani gidecek yerin.

Cocuklarini bahane olarak kullanma. Kimse mutsuz bir anne ile, hir gür olan bir evde büyümek istemiyor.

Ne güzel, kizina bir aldatan adama boyun egmesi gerektigini ögretiyorsun! Ayrica niye yalan söylüyorsun? Daha öncede ailene gitmissin, yani gidecek yerin.

Cocuklarini bahane olarak kullanma. Kimse mutsuz bir anne ile, hir gür olan bir evde büyümek istemiyor.

Derdi çocuğundan ziyade aman kocişini o yelloz kapmasın. Onunla aşık atıp daha iyi sevişerek (!) kocasını kendisine çekme derdinde yani başka bir şey değil.

Derdi çocuğundan ziyade aman kocişini o yelloz kapmasın. Onunla aşık atıp daha iyi sevişerek (!) kocasını kendisine çekme derdinde yani başka bir şey değil.

Tabiki, sonucta konu sahibi evli, cok üstün bir mertebe bu. O yelloz metres konumunda, statüsü yok. Yuva'yi onun icinmi yikacak? Konu sahibi evli statüsünden, dul! konumuna mi düssün? Tanrim, metres olmaktan bile daha berbat!

:işsiz::işsiz::işsiz:

Sana destek olacak annen baban var mı? Çalışıyor musun? Birikim olarak kenarda köşede paran var mı? Altın vs. En azından evden ayrılsan birkaç ay onlarla idare edip işe girebilirsin. Çocukların kaç yaşında? Bu erkeklere ne oluyor ya evli barklı çocuklu adamsın nerden akla gelir başka kadınlar? Eşinin parası için kullabiliyor olabilir mi karşıdaki kadın

Başka biri için soruyorum, 20 bin lira olsa ne kadar götürür insanı sence...

Başka biri için soruyorum, 20 bin lira olsa ne kadar götürür insanı sence...
Yaşadığın il,ilçeye bağlı bir durum. Mesela ev kira fiyatları 1000 tl olan biryer için 10 ay falan gider. İster istemez fatura market alışverişi falan. Tabi bu aşamada yaşadığınız yerdeki iş imkanlarına da bağlı. Diyelim hemen iş buldu ne ala. Ama bulamazsa bir seneye biter bu para. Belki daha da az. Yani bulunduğu yerdeki giderleri hesaplayıp ona göre karar verilmeli.

Bi birikimdir gidiyor, Allah aşkına kadına bu adam birikim yapacak kadar paramı verir. Ne kadar birikebilirki eşin verdiği harçlıkla, kadın gitse kaç gün idare edebilir o bahsettiğiniz birikimle, biraz gerçekçi olun lütfen

Allah sabir versin. Çok zor bir durum ama desteğin maddi gücun yoksa gitme evden. Çocuklarina yazik peşinde ziyan olurlar. Siddeti küfürü varmi eşinin. Yoksa çocuklarini büyüt onlara siğin. Bazi seylere malesef cocuk için katlaniliyor. Siğinma evi size omur boyu bakmaz bir mesleginiz arkanizda birisi yada maddi gucunuz yoksa evinizde oturun esinizi gormeyin duymayin

Aldatan bi kocayı çekeceğime. Çocuklarım beni anlayacak kapasitedeyse eğer güzel güzel konuşurdum. Çocuk esirgeme kurumuna vermek zorunda kalırdım sürekli iletişim halinde olur. Gün gelir yanıma alırdım
Çocuk esirgeme kurumuna çocuk vermekmi yapmayin nasil bir yol gösterme bu.Bilmiyorum evlimisiniz yada annemisiniz

Back
X