Vayy be beyaz yaka kadrosu da artik ikinci evi mi acabiliyorÖncelikle mesai konusu bizim iş yerinde de var fabrika olduğu için hem de akşam dokuza kadar cumartesi pazarda dörde kadar
Bizdeki çalışanlar genelde çıkışta sürekli içmeye giderler orada para harcıyorlar çoğunun evli olduğu halde sevgilileri var onlara otel tutuyorlar
Bunu iş yerindeki birkaç kişiden duydum
Hatta bir tanesi işten çıkarıldığını eşine bile söylemedi işe gidip geliyor gibi yapıyormuş üç aydır şimdi geri döndü falan
Parayı sordunuzmu hiç ne diyor
Aylık akbil demiş 500t ye bindiğini varsayarsak zor olur ama imkansız değilArabasına ses kayıt cihazı koy.
Haftaici mesaileri ozel sektor odemez cogunlukla ama pazar mesaisi mutlaka odenir. Esinizin maasinda artis olmasi beklenir. Kredi karti harcamalarini kontrol etme sansiniz varmi, oradan acigini bulabilirsinizBaşlık biraz garip mi oldu bilemedim ama,
4 yıllık evliyim bir çocuğumuz var. Eşimle evliliğimiz pek yolunda değil ne bir sohbet muhabbet hiçbir şey yok. Çoğu akşam tv karşısında uyuyakalır. Aslında boşanmaya doğru gittiğimizin farkındayım ama çocuk için sürüklemeye çalışıyorum aslında. Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu var.
Her akşam mesaiye kalıyorum diyerek geç geliyor eve. Gerçekten mesaiye kalıp kalmadığından emin değilim bir insan her akşam 9 a kadar mesai yapıp, yetmeyip bir de pazar günleri mesai yapar mı? Artık sorgulamama sebep oluyor o kadar fazla olmaya başladı. Bir de para konusu var aldığı maaşın az bir kısmından bana veriyor ama sürekli açıklanamayan bir eksik var. Aylık akbil ve sigara parası dışında gideri yok yemeğini falan iş yeri veriyor. E evden işe işten eve giden bir adam nasıl daha fazlasını harcayabilir? Mantıklı gelmeyen şeyler var sizin anlayacağınız içime bir kurt düştü.
Telefonunu karıştırdım ama bi şey bulamadım açıkçası bu konuda yaşanmışlığı olan arkadaşlarım varsa bana fikir verebilir mi aldatılıp aldatılmadığımdan nasıl emin olurum?
Evet ya işte hamile olunca böyle angutlaşıyorsunAylık akbil demiş 500t ye bindiğini varsayarsak zor olur ama imkansız değil
Ay yok ne açması bu bahsettiklerim mavi yakaVayy be beyaz yaka kadrosu da artik ikinci evi mi acabiliyor
Aynı bahsettiğiniz çalışma saatleri evet o da fabrika tarzı bir işte çalışıyor. Parayı sorunca kem küm edip açıklıyor bir şeyler ama mantığıma yatmıyor işte.Öncelikle mesai konusu bizim iş yerinde de var fabrika olduğu için hem de akşam dokuza kadar cumartesi pazarda dörde kadar
Bizdeki çalışanlar genelde çıkışta sürekli içmeye giderler orada para harcıyorlar çoğunun evli olduğu halde sevgilileri var onlara otel tutuyorlar
Bunu iş yerindeki birkaç kişiden duydum
Hatta bir tanesi işten çıkarıldığını eşine bile söylemedi işe gidip geliyor gibi yapıyormuş üç aydır şimdi geri döndü falan
Parayı sordunuzmu hiç ne diyor
Asgari ücret yatıyor kalanını elden alıyor p yuzden hesap kontrol edemiyorum ne söylese ona inanmak durumunda kalıyorumMesai kaliyorsa maaşi artmasi gerekmez mi? Ne aliyor ne yapiyor hesabina bakin görün anlarsiniz mesai mi degil mi
Sizde mi hamişsinizEvet ya işte hamile olunca böyle angutlaşıyorsun
Güven sarsmak değil de instagram keşfetinde sürekli kadın fotoğraf videoları çıkıyor. Normalde neleri izlersek o türden şeyler çıkar ya karşımıza hani. Neden bunlar var dediğimde şey diyor, arkadaşlar atıyor onları açınca burda çıkıyor tarzında bişey söylüyor ama rahatsızım bu durumdan daBence daha önceden güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa bu tarz şeyler düşünmeyin eşinizle iletişiminizi artırın ona öncelik verin kurtarmaya çalışın bazı şeyleri.Yumuşak bir dişi olun.Flört edin
Evet bizimki de mavi yaka. Fabrika tarzı bir yerde çalışıyor. Baya tozun pisliğin içinde çalışıyor yani. Hayır iş çıkışı o pis haliyle gerçekten ona bakıcak kadın var mıdır hiç ihtimal vermemiştim bu zamana kadar siz böyle deyince acaba olabilir mi dedimAy yok ne açması bu bahsettiklerim mavi yaka
Ama çoğunun bütün parası böyle şeylere ya da kumara gidiyor
Ben maaşlarını falan görüyorum işte yöneticiyle konuşmalarını duyuyorum hep eksideler
Şöyle bizim işte çok pis ama 7.08 tane banyo var işçiler genelde mesai bitimi duş alır ağır işte olanlarEvet bizimki de mavi yaka. Fabrika tarzı bir yerde çalışıyor. Baya tozun pisliğin içinde çalışıyor yani. Hayır iş çıkışı o pis haliyle gerçekten ona bakıcak kadın var mıdır hiç ihtimal vermemiştim bu zamana kadar siz böyle deyince acaba olabilir mi dedim
Aldatmanın bahanesi olamaz tabi varsa öyle bir şey allaha havale ederim ve boşanmak isterim o yüzden emin olmak istiyorumYav ben şuna şaşırıyorum
Evli çocuk sahibi anca karnını doyuran bir adamdan ikinci kadının beklentisi ne olabilir ki
Eş desen karısına çocuğuna yar olamayan adam sana mı yar olacak
Para desen sırtında donu yok
Yakışıklılık desen eminim orta hata altıdır
Ne cinsellik mi
E etraf bekar abaza ile dolu yok mu bitane
kocanız eğer aldatıyorsa
Size bebeğinize acırım
Beş kuruş etmez bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?