• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin sizi aldattığını nasıl ortaya çıkarırsınız?

Güven sarsmak değil de instagram keşfetinde sürekli kadın fotoğraf videoları çıkıyor. Normalde neleri izlersek o türden şeyler çıkar ya karşımıza hani. Neden bunlar var dediğimde şey diyor, arkadaşlar atıyor onları açınca burda çıkıyor tarzında bişey söylüyor ama rahatsızım bu durumdan da
Erkekler birbirlerine atıyor olabilir evet kırıcı da olabilir bakması sizin açınızdan fakat bu aldattığı anlamına gelmez.Eşinizi çok eleştiriyor musunuz ya da sinirli davranıyor musunuz?Annesi gibi sürekli onun yaptıklarını takip etmeyin kontrol etmeye çalışmayın akılşta olun rahatlayın.Öyle bir şey olursa önünüze çıkar bir şekilde.Olmamış bir şey için üzülmeyin

Başlık biraz garip mi oldu bilemedim ama,

4 yıllık evliyim bir çocuğumuz var. Eşimle evliliğimiz pek yolunda değil ne bir sohbet muhabbet hiçbir şey yok. Çoğu akşam tv karşısında uyuyakalır. Aslında boşanmaya doğru gittiğimizin farkındayım ama çocuk için sürüklemeye çalışıyorum aslında. Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu var.

Her akşam mesaiye kalıyorum diyerek geç geliyor eve. Gerçekten mesaiye kalıp kalmadığından emin değilim bir insan her akşam 9 a kadar mesai yapıp, yetmeyip bir de pazar günleri mesai yapar mı? Artık sorgulamama sebep oluyor o kadar fazla olmaya başladı. Bir de para konusu var aldığı maaşın az bir kısmından bana veriyor ama sürekli açıklanamayan bir eksik var. Aylık akbil ve sigara parası dışında gideri yok yemeğini falan iş yeri veriyor. E evden işe işten eve giden bir adam nasıl daha fazlasını harcayabilir? Mantıklı gelmeyen şeyler var sizin anlayacağınız içime bir kurt düştü.

Telefonunu karıştırdım ama bi şey bulamadım açıkçası bu konuda yaşanmışlığı olan arkadaşlarım varsa bana fikir verebilir mi aldatılıp aldatılmadığımdan nasıl emin olurum?
Burada geçen hafta bir arkadaş yazmıştı ama gerçek ama yalan bilemem. Çocuğun akıllı saatini arabada görünmeyen bir yere koymuştu. Ortam dinleyenlerden. Öyle birşey deneyebilirsiniz

Is yerini arayip cep telefonundan ulasamadim acil durum telefonla aratabilir misiniz denilebilir veya is cikisinda gidip kontrol edebilirsiniz.

Erkekler birbirlerine atıyor olabilir evet kırıcı da olabilir bakması sizin açınızdan fakat bu aldattığı anlamına gelmez.Eşinizi çok eleştiriyor musunuz ya da sinirli davranıyor musunuz?Annesi gibi sürekli onun yaptıklarını takip etmeyin kontrol etmeye çalışmayın akılşta olun rahatlayın.Öyle bir şey olursa önünüze çıkar bir şekilde.Olmamış bir şey için üzülmeyin
Kırıcı olması değil de evli bi erkeğin instagramda kadınların videolarına fotoğraflarına bakmasını doğru bulmuyorum yani bahsettiğim şey sizin bizim paylaştıgımız günlük fotoğraflar değil, böyle taytlı spor yapan dans eden vs kadınların videoları. Demek ki gözü dışarda diye düşünmeme sebep oluyor. Üzülmüyorum aslında varsa bileyim ki bir an önce gereğini yapayım aptal yerine konmayım istiyorum

Ben size açıklayayım çünkü ben de çok şaşırıyordum kendi gözlerimle görene kadar
Bu kızlar ikiye ayrılıyor
Ya çok az parası ve kötü bir ailesi olan olan ve adamın ona alacağı en ufak basit bir hediye ilgiyi bile dünyalar sanan.. öyle bir kız vardı o kadar üzülmüştüm ki bir sürü insan onu kullanmıştı para veriyorlardı falan ucuz meblağlar.. ailesi aşırı kötüydü , zihinsel olarak engeli vardı bir de
İkinci gruptakiler en tehlikeliler.
Bunlar genelde 30 yaş üstü Çocuklu boşanmış tipler böyle yerlerde bilerek işe girip gözlerini saftirikch bir adamı kestirip adamı dünya kadar borca sokuyorlar
Ev kirası gezme tozma kredi borcum falan ödetiyorlar. Hatta adamlardan birinin eşi de öğrendi falan çocuğu hatta adama bayağı tavır yaptı
Bir tane kadın işe başlamıştı, iki de arkadaşını getirdi.
Onlar abla kardeşti.
Abla da hemen onun yolundan gitti ikisi de iş yerindeki evli üçbeş adamla uzun süre görüşüp hepsini 200 300 binlik borca soktu
Kız kardeş onaylamıyordu falan ayrıldı iş yerinden garip hayatlar
zihinsel engeli olur zaafı olur bunlar ne kadar olabilir ki
bunu geç
Ama boşanmış bu işi olarak menfaat için yapanların toplumunda bir ismi var
Hiç değilse bunla açıkça para için yapıyorum diyor
Birde kuzu postu giyen kurtlar var
Gene bu adamın parasından ne olacak
Bilemedin
İşte ahmak bazı erkekler gül gibi karın çocuğun evin varken ne uğruna harcıyorsun
Koca bir hiç

belki birine borç vermiştir yüklü ya da kredi falan çekmiştir sizden gizli onu ödüyordur kafası bunlarla meşguldür olamaz mı ne zamandır durum böyle çocuğa karşı soğuk mu bir gün iş çıkışına gitseniz arayıp sürpriz ben geldim deseniz işte mı değil mı anlarsınız
hayat şartları çok ağır belki de yettiremiyordur ev kira mı mesela eksik var dediniz de nerden biliyorsunuz tek tek harcamalarının hesabını mı veriyor borcum mu var diyo

4 yıllık evliyim bir çocuğumuz var. Eşimle evliliğimiz pek yolunda değil ne bir sohbet muhabbet hiçbir şey yok. Çoğu akşam tv karşısında uyuyakalır. Aslında boşanmaya doğru gittiğimizin farkındayım ama çocuk için sürüklemeye çalışıyorum aslında. Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu var.

Her akşam mesaiye kalıyorum diyerek geç geliyor eve. Gerçekten mesaiye kalıp kalmadığından emin değilim bir insan her akşam 9 a kadar mesai yapıp, yetmeyip bir de pazar günleri mesai yapar mı? Artık sorgulamama sebep oluyor o kadar fazla olmaya başladı. Bir de para konusu var aldığı maaşın az bir kısmından bana veriyor ama sürekli açıklanamayan bir eksik var. Aylık akbil ve sigara parası dışında gideri yok yemeğini falan iş yeri veriyor. E evden işe işten eve giden bir adam nasıl daha fazlasını harcayabilir? Mantıklı gelmeyen şeyler var sizin anlayacağınız içime bir kurt düştü.

Telefonunu karıştırdım ama bi şey bulamadım açıkçası bu konuda yaşanmışlığı olan arkadaşlarım varsa bana fikir verebilir mi aldatılıp aldatılmadığımdan nasıl emin olurum?
Ben eşimin konumundan yakalamıştım. Konumu açıksa haritalarda kayıtlar var ordan zaman çizelgesi var gittiği yerler ve ne kadar süre kaldığı görünüyor

Telefon marka modeline göre değişmekle birlikte haritalar geçmişine bakabilirsin
mesaideyim dediği bir saatte bir erkeği sanki onun bi arkadaşıymış gibi iş yerini aratabilirsin güvenlik genelde kimler mesaide bilir işte ben ahmet x e ulaşmadım da acil bir durum var gibi ya da gizlice takip edebilirsin ya da iş yerine hediye gönder sana söyleyip söylemeyeceğini takip et not yazma
fake numara alıp wp aç eşine eşini aldattığını biliyorum kanıtları eşine mi göndermemi istersin yoksa anlaşmak mı istersin yaz sana anlatacak mı ne cevap verecek bak
bunların birinde patlarsan inkar et bir şeyleri sezdiğini asla çaktırma

Gizli para biriktiriyor olabilir, kriptoya takılıyor olabilir ya da iddia falan o tür şeyler.

Az kazanan evli çocuklu adamı kim ne yapsın diyenler olmuş ama kendini bekar diye tanıttığı saf bir kızı kandırmak çok zor değil ki.

"İşi fabrikada pis bir is o halde işten çıktığında ona bakacak kadın olur mu diye düşündüm" demişsiniz eve geldiğinde üstü başı işten çıktığı gibi pis mi oluyor peki yoksa gayet normal mi geliyor? Eğer mesaide olduğundan şüpheniz varsa takip edin bir şekilde. Para konusunda da banka hesap hareketlerine bakın tek tek

Çocuk için yürüttüğünüz mutsuz bitmeye yüz tutmuş bir evlilikte neden delil toplama derdine düştünüz,evlilik sevgi ilgi üzerine kurulu manevi bir birliktelik eğer bunu karşılıklı tükettiyseniz yeni arayışlar insan fıtratının bir parçası,resmiyette sürdürülen bir evlilik iki taraf icin de haksızlık en mantıklısı sağda solda delil arayacağınıza bitirin bu daha mantıklı,sadakat bir görev değil duygusal bir bağ,hem ben yokum hem kimse olmasın iki taraf içinde çok çok saçma mantıksız bir durum işte insanlar birbirlerinin hayatını bu şekilde tüketiyor.

Kendim de özel sektor çalışanı biri olarak gordugumu söyleyebilirim ki erkeklerin çoğu gerçekten işi olduğu için değil evdeki çocuk ve kadından kacmak için mesaiye kaliyor. Bir kısmı da gerçekten terfi almak, ekstra gelir elde etmek için kalıyor.
Eğer devamlı devamlı mesaiye kaliyorsa burada bir sıkıntı var. Ancak donemsel bir şey olur, işle ilgili ekstra bir olur o zaman sıkıntı yok. Sizin kocanizin işle ilgili olduğunu sanmıyorum ama pek. Ayrıca kendimden örnek vereyim. Bir süredir bizim birimde eleman eksiği olduğu için ben de çok mesaiye kalıyorum ama gerçekten isim oluyor. Bunları da tek tek yazıp ay sonu teslim ediyoruz ki maasimiza yansisin. Hem hafta içi hem hafta sonu üstelik bir de pazar mesaisine düzenli kalırsam maaşımdan en az 10-12 bin lira fazla almam gerekir min. Hafta sonu mesaileri zaten 1.5-2 katı hesaplanıyor. Ee nerede bu paralar?

Ben eşimin konumundan yakalamıştım. Konumu açıksa haritalarda kayıtlar var ordan zaman çizelgesi var gittiği yerler ve ne kadar süre kaldığı görünüyor
Evet buna baktım gece ama konumu açık değilmiş açtım. Bundan sonrası için takip edicem

Telefon marka modeline göre değişmekle birlikte haritalar geçmişine bakabilirsin
mesaideyim dediği bir saatte bir erkeği sanki onun bi arkadaşıymış gibi iş yerini aratabilirsin güvenlik genelde kimler mesaide bilir işte ben ahmet x e ulaşmadım da acil bir durum var gibi ya da gizlice takip edebilirsin ya da iş yerine hediye gönder sana söyleyip söylemeyeceğini takip et not yazma
fake numara alıp wp aç eşine eşini aldattığını biliyorum kanıtları eşine mi göndermemi istersin yoksa anlaşmak mı istersin yaz sana anlatacak mı ne cevap verecek bak
bunların birinde patlarsan inkar et bir şeyleri sezdiğini asla çaktırma
Şu fake numara olayı çok mantıklı geldi ama bence benim zarfladığımı anlar biriyle aldatsa kadın neden farklı numaradan yazsın ki

İşyerine çıkışına git gizli gizli ya da telefon et başka biri olarak birşey sor ya da onun arkadaşlarının eşi varsa ona sor seninki de kalıyor mu de

Kendim de özel sektor çalışanı biri olarak gordugumu söyleyebilirim ki erkeklerin çoğu gerçekten işi olduğu için değil evdeki çocuk ve kadından kacmak için mesaiye kaliyor. Bir kısmı da gerçekten terfi almak, ekstra gelir elde etmek için kalıyor.
Eğer devamlı devamlı mesaiye kaliyorsa burada bir sıkıntı var. Ancak donemsel bir şey olur, işle ilgili ekstra bir olur o zaman sıkıntı yok. Sizin kocanizin işle ilgili olduğunu sanmıyorum ama pek. Ayrıca kendimden örnek vereyim. Bir süredir bizim birimde eleman eksiği olduğu için ben de çok mesaiye kalıyorum ama gerçekten isim oluyor. Bunları da tek tek yazıp ay sonu teslim ediyoruz ki maasimiza yansisin. Hem hafta içi hem hafta sonu üstelik bir de pazar mesaisine düzenli kalırsam maaşımdan en az 10-12 bin lira fazla almam gerekir min. Hafta sonu mesaileri zaten 1.5-2 katı hesaplanıyor. Ee nerede bu paralar?
Paralar nerde meçhul. Elden aldığı için banka da kontrol edemiyorum maalesef.

Back
X