• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin sizi aldattığını nasıl ortaya çıkarırsınız?

Başlık biraz garip mi oldu bilemedim ama,

4 yıllık evliyim bir çocuğumuz var. Eşimle evliliğimiz pek yolunda değil ne bir sohbet muhabbet hiçbir şey yok. Çoğu akşam tv karşısında uyuyakalır. Aslında boşanmaya doğru gittiğimizin farkındayım ama çocuk için sürüklemeye çalışıyorum aslında. Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu var.

Her akşam mesaiye kalıyorum diyerek geç geliyor eve. Gerçekten mesaiye kalıp kalmadığından emin değilim bir insan her akşam 9 a kadar mesai yapıp, yetmeyip bir de pazar günleri mesai yapar mı? Artık sorgulamama sebep oluyor o kadar fazla olmaya başladı. Bir de para konusu var aldığı maaşın az bir kısmından bana veriyor ama sürekli açıklanamayan bir eksik var. Aylık akbil ve sigara parası dışında gideri yok yemeğini falan iş yeri veriyor. E evden işe işten eve giden bir adam nasıl daha fazlasını harcayabilir? Mantıklı gelmeyen şeyler var sizin anlayacağınız içime bir kurt düştü.

Telefonunu karıştırdım ama bi şey bulamadım açıkçası bu konuda yaşanmışlığı olan arkadaşlarım varsa bana fikir verebilir mi aldatılıp aldatılmadığımdan nasıl emin olurum?
Ben olsam takip ettiririm. Dedektif tut

Back