Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?

Giydigim kiyafeti elestirir bazen. "Normal"bisey giy der (sanki anormal giyiniyormusum gibi :D)

Bazen de elimi hic birakmaz önümüzden gecene öldürcekmis gibi bakar :)

Zaten tesettürlü olduğum için biyerim açık mı içim görünür mü diye bakmıyor çünkü ondan önce ben dikkat ediyorum.. ama dışarı çıkarken çok bakımlıyım bı yüzden biyerde falan otursak beni hep kör noktaya oturtur yani cafenin en ıssız yerinde genelde biz oluyoruz :))) onun dışında elimi hep tutar yüzük takmadıysam hani yüzüğün der.. ama kırmadan yapar bunları..

Ya gereksiz kiskanmaz ki saçma zaten illa ağzınıza mi tukursun istiyorsunuz, ha adamın biri asilid yada iç çekerse oynar:)))

Kıskanmaz. Neyi kıskanması gerektiğinin mantıklı bir cevabı bile yok bende. Neyi kıskanabilir ki mesela? Valla?

Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
tam olarak ne tarz bi kıskançlıktan bahsediyoruz peki? Herkes kıyafetten girmiş ama ben anlayamadım kıskançlık kıyafetle ilgisiz bi konu gibi geldi, kıyafet kısıtlaması kıskançlıktan değilde na-modernlikten veya hanzoluktan ileri gelen bişey kanımca ;)

Kıskanmıyor ki :/

sadece tanıdık varsa -ki çok saçma- kıyafetime dikkat eder (onlarda elbise şort)

onun dışında adam bana bakmış bakmamış 2 yıldır hiç duymadım.

bi tatilde eşim içecek almaya gittiğinde yan masama bi adam oturmuş, eşim gelince başka masaya geçmiş o adama sadece çakal bak kız düşürmeye çalışıyor dedi bu yani.. az bi kıskansaydı iyiydi

Back
X